colman zihinsel özelliklerı harika futbolcu takımımıza yararı cok umuta attığı o enfes pasi ise takımda o tür pasları onun gibi kımse atamıoo zaten sen harıkasın be colmann
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
top ayağına çok yakışıyor, çok yetenekli, ama kopuk kopuk oynuyor bazen... bide oyunda skorada etki yapmalı, uzaktan şutları güzeldi colmanın ama sivas maçında 2 kere dağlara taşlara vurdu topu korkuttu beni
d.bakır maçında çok daha etkili bir colman izleriz diye düşünüyorum.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Bir ara tutuk oynadı takımda bir tutukluk oldu zaten tüm orta saha ile birlikte ama üstünlüğü alınca ele oyun kontrolünü aldık ele son 10 dakka çok iyi top çevirdik işte öyle rahat oynarsak adamlarımızda iyi yerlere boş futbolcularla toplar buluşursa kimse bizi tutamaz.Bu arada kaliteli golcü şart.sanırım golcü olarakSelçuk İnan maçta düşünüldü gibi.İnşallah bir de golcü alırsak durdurulması zor ekip olacağız Allahın izniyle
Yorum
-
evet kolay bulunmaz çft yönlü oyuncu,bukadar da iyi her iki yönüyleİlk olarak pyro tarafından gönderildibu adam istanbul takımlarının aradığı tipten tırt bi 10 numara değil, adam oyunun iki yönünü de oynuyo tam ingiliz tipi orta saha, öyle takımı bi kişi eksik brakan tipten değil.. o yüzden daha çok seviyorum bu adamı ya trabzonsporun gerrardı
Yorum
-
+ 1967.İlk olarak körfezli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKopuk kopuk oynuyor. bazen inanılmaz paslar atıyor bazende inanılmaz toplar kaybediyor. Sürekiliğini kazanırsa müthiş olacak...
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum