Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• colman zihinsel özelliklerı harika futbolcu takımımıza yararı cok umuta attığı o enfes pasi ise takımda o tür pasları onun gibi kımse atamıoo zaten sen harıkasın be colmann

Yorum

• top ayağına çok yakışıyor, çok yetenekli, ama kopuk kopuk oynuyor bazen... bide oyunda skorada etki yapmalı, uzaktan şutları güzeldi colmanın ama sivas maçında 2 kere dağlara taşlara vurdu topu korkuttu beni d.bakır maçında çok daha etkili bir colman izleriz diye düşünüyorum.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Son dakkada İyi Vurdu Ama Direkten Dödü

Colman Süper Oynuyo Paslarida Çok iyi Dahada İyi Ollacak İnsallah

Yorum

• Kalitesine biraz süreklilik katarsa büyük yıldız olur.
          Bordomavi.net

Yorum

• Takımın beyni.....(Cartoon Networkde:Afacanlardan-1 numara takımın beyni)...
            farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• Bir ara tutuk oynadı takımda bir tutukluk oldu zaten tüm orta saha ile birlikte ama üstünlüğü alınca ele oyun kontrolünü aldık ele son 10 dakka çok iyi top çevirdik işte öyle rahat oynarsak adamlarımızda iyi yerlere boş futbolcularla toplar buluşursa kimse bizi tutamaz.Bu arada kaliteli golcü şart.sanırım golcü olarakSelçuk İnan maçta düşünüldü gibi.İnşallah bir de golcü alırsak durdurulması zor ekip olacağız Allahın izniyle
              https://www.saltanatmt2.com.tr/
              https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
              https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• sivas maçında süperdi alanzinho nun iyi vuramadığı o pzoisyonda çalımlar son dakka o ne vuruştur öyle adamım yaa

ha bide defans arkasına attığı nokta paslar yok mu olay budur

bu sene çok can yakacak arjantinli

Yorum

• valla colman bi türlü gözüme giremedi ya çok kopuk kardeşim bi var biyok bence kendini geliştirmeli eğer biraz sürekliliği artarsa 10 numara eksikliğini kafalardan siler
                  Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• geçen yıl bunları yaptı bu yıl daha çook şey yapacak ilk maçtan belli etti kendini

çok olumlu gelişmeler var bikaç topu dağa taşa vursa da maçta çok şey yaptı bence

Yorum

• İlk olarak pyro tarafından gönderildi
                      bu adam istanbul takımlarının aradığı tipten tırt bi 10 numara değil, adam oyunun iki yönünü de oynuyo tam ingiliz tipi orta saha, öyle takımı bi kişi eksik brakan tipten değil.. o yüzden daha çok seviyorum bu adamı ya trabzonsporun gerrardı
                      evet kolay bulunmaz çft yönlü oyuncu,bukadar da iyi her iki yönüyle

Yorum

• Süper bir futbolcuu ya bi Colman Süpersin Kocummm

Yorum

• İlk olarak körfezli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kopuk kopuk oynuyor. bazen inanılmaz paslar atıyor bazende inanılmaz toplar kaybediyor. Sürekiliğini kazanırsa müthiş olacak...
                          + 1967.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• 90 dk tempolu oynayan ben futbolcu görmedim messi dahil bence colman bu takımın en büyük yükünü çeken futbolcu
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ayğının içini kullanmasını bilen nadir futbolculardan...
                              farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• böyle devam ederse seneye ispanyada
                                Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim