Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maradona ve Dunga'nın artık Avrupa'nın değişik liglerinden de oyuncu çağırmaya başlaması umarım Colman ve Alanzinho'yu umutlandırır...

Milli takım hocalarının gözüne batmanın bir numaralı yolu Avrupa Ligi'dir. Türkiye ligini izlemiyorlardır muhtemelen, o yüzden bu lige katılmamız çok önemli, umarım Colman ve Alan bunun farkındadır...

Bir de muhtemelen Dunga veya ekibinden birisi ara sıra Elano ve Dos Santos'u, hatta belki de Bobo'yu izler. Bu sebeple gs, fb, bjk maçlarında da çok iyi oynamalılar, özellikle Alan. Bu açıdan bakıldığında bu iki oyuncunun eğer gerçekten milli takım gibi bir hedefleri varsa takımı taşımaları gerekiyor. Ben her iki oyuncunun da bu azmi taşıdığına inanıyorum, özellikle bir Arjantinli olarak Colman'ın hem Maradona'ya müthiş bir sevgi ve saygı, hem de milli takımda oynamak için ciddi bir arzu duyduğunu düşünüyorum.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Gerçekten Colman bir kez dahi olsa milli takımda denenmesi gerek.

Yorum

• avrupa ligi onlar için tek ümit kapısı bence.orda iyi oynasınlar belki bir ihtimal.alanzinho için şans daha fazla, dos santos elano izlenirken kaynamalı araya.

Yorum

• Colman milli takımda oynasa bizde bırakmazlar onun gibi bi futbolcuyu ama ben isterim o avrupanın orta-üst düzey(a.madrit,a.villa,marsilya,lyon,bayern gibi) takımlarında oynayabilcek bir futbolcu
          "başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• geçen yıl inişli çıkşlı grafik çizmişti. bu yıl hep çıkışlı grafik izler inşallah

Yorum

• biz gustavo colmanı kaleye biraz daha yakın yani forvet arkası olarak kullanmalıyız.bu adamın teknik kapasitesi ve bitirici vuruşları etkili
              GURUR SANA YAKIŞTIĞI GİBİ YAKIŞMAZ HİÇ KİMSEYE

Yorum

• colman gibi oyuncu suan süper ligdekı her takıma bole bi oyuncu lazımm bence colman sadece türkiyede deil böyle bi oyun zekasıyla avrupanın en önde görülen kluplerınde bıle oynar bence süper ligde oyun zekası olan en iyi futbolcu...

Yorum

• şu arada bır oyunun ıcındekı drıplınklerını 90 dakıkaya yayabılse her takıdam oynar ben bu macta ondan asıst beklyıorum
                  [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                  [/COLOR]

Yorum

• bak müdür buraya yazıyom bu adamı barca ya koy sırıtırsa şerefsizim yaahu....
                    En son M.S.SOFU tarafından düzenlendi; 15.08.2009, 17:08.
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• aklıma taraftarın yapılan degişikligi yuhalarken,bunu üstüne alınması ve sinirinden aglaması geldi......
                      yetenegin onda oldugu zaten aşikar..üstüne bu hırs da gelince..... tadından yenmiyo

Yorum

• Her zamanki gibi baskıya dayamadı..
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Bence bu macta iyidi...
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• rezalet oynadı
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Ben Colman a ön yarıgıyla yaklaştığımın fakındayım ama hiç toz kondurmayan arkadaşlarıda anlayamıyorum..Kötüydü işte yahu..Ziya kitlemiş işte..Baskı olduğu yerde Colman ı unutun..Açık ve Net..
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• oyna artık be adam oyna artık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim