Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dün son dakikada direkten dönen topta klasını konuşturdu resmen.
    ikinci yarıda umut'a kaçırdığı pas ise enfesti.
    ama şu dağlara taşlara attığı bi top vardı ki hiç yakıştıramadım.

c.ronaldo bıle bır macta 20 sut cekıyor 15 ı daglara taslara 4 u ya kalecı ya az farkla bırısı gusel gol oluyor aylarca onu goruyoruz kısacası okadar olur bazende havaya dıkmek alzım topu hepsı gol olursa bır zevkı kalmaz futbolun
    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• iyiydi iyi.

Yorum

• Üzerine katıyor gibi gözüküyor...
        Umarım çok daha iyi olur.

Yorum

• Klasik Arjantin futbol stili,seyrederken mest oluyorum ama biraz daha öz güven lazım.
          Bmn|Bursa
          Trabzonspor'lular Birliği
          ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• harikasın colman...sondaki kesme vuruşun girseydi o stad yıkılırdı
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• En cok top calan futbolcumuz. Daha da iyi olacak insallah.

Yorum

• İyilerin arasındaydı..Çok güzel pasları ve şutları var...Fakat anlamsız top kayıpları yok mu insanı bitiriyor...
                Ama onlarda düzelecek inşallah...
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• ayağına top yakışıyor bu sene çok daha iyi olacak buna inanıyorum...
                  TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Kopuk kopuk oynuyor. bazen inanılmaz paslar atıyor bazende inanılmaz toplar kaybediyor. Sürekiliğini kazanırsa müthiş olacak...
                    BMN|KOCAELİ

Yorum

• harika bir oyuncusun Colman.bu takım sensiz asla olmaz
                      Umut Bulut

Yorum

• Adeta futbol için doğmuş bir futbolcu....Takımımız için büyük yarar...
                        farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İsabetli pas oranı %93. Başka söze gerek var mı? Bunların çoğu da oyunu açan paslar.

Yorum

• zaten 90 dk tempolu oynayan futbolcu ben tanımıyorum colman bu takımın en önemli futbolcsu bu kadar bazıları genede seni beğenmiyor(!) ama bence gıcıklıktan başka birşey değil bazıları üzerine alınmasın
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Tam da beklediğim gibi, geçen yıla göre bayağı büyümüş. Artık daha özgüvenli, Sivas gibi bir deplasmanda eskisi kadar risk aldığı halde eskisi kadar fazla top kaybetmedi. Selçuk için hazırladığı ve Petkovic'in kurtardığı pozisyon harikaydı...

Tji, Colman,Selçuk,Ceyhun,Zafer... Bu göbeğin hastası olacağım yakında. Futbol ortasahayla oynanır. Kendi çapımızda bir Toure-Xavi-İniesta üçlümüz var. Colman bu üçlüden Xavi olur...
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Günümüz modern futbolunda futboldan anlayan herkesin söylediği en önemli oyuncu tipi oyunu iki yönlü(hem ofansif hem defansif) anlamda iyi oynayabilen oyuncu tipi. Colman da bunu çok iyi yapıyor. Sadece top ayagınayken bakmayın Colman a .Top rakipteyken yaptığı alan sıkıştırmalara ve daraltmalarına da bakın. Mesela M.United de Park diye Koreli bir oyuncu var. Dikkat ederseniz bu oyuncu topla cok iyi degil iyi kullanamıyor topu. Fergusen tarafından oynatılma amacı tamamen taktiksel. Yani alan daraltıp çok koşan bir oyuncu olduğu için oynatıyor. Colman bunu çok iyi yaptığı gibi birde her maçta enaz bir yada 2 tane öldürücü arapası asist atıyor. Artı top da ayagına çok yakışıyor. Birde serbest vuruşları Selçuk yerine Colmana kullandırsalar gol yuzdesi çok daha fazla artar.
                                Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim