Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her maç üzerine katarak oynuyor..her maç sanki başka bir colman oluyor sahada bu yükselen grafiği sürerse elimzde tutmamız pek mümkün olmayacak gibi umarım sözleşmesini uzatırlar..

Yorum

• abartmayın arkadaşlar sonra bir maç kötü oynadımı yerden yere vuruyoruz

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sanane kardeşim. sana yuh .
        ben gördüklerimi söylüyorum.
        sende gördüklerini söyle ve edepli ol.
        kendi yorumunu yap.yoruma yorum yapma
        Meraklı değilim senin mesajlarını alıntılamaya. Buda son zaten.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Böyle adamı ARDA ya bile değişmem!
          Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• Colman sen şimdi bu yorumlara bak 1 hafata kötü oyna gel ondan sonra bak, önceki sayfalarda acilen elden çıkarılmalı, boş adam kelimelerinin dolaştığını hiç unutmuyorum 3-6 hafta arası özellikle
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Colman sen şimdi bu yorumlara bak 1 hafata kötü oyna gel ondan sonra bak, önceki sayfalarda acilen elden çıkarılmalı, boş adam kelimelerinin dolaştığını hiç unutmuyorum 3-6 hafta arası özellikle
              Abi eğer maç 1-1 bitseydi Colman o kaçırdığı gol için yerden yere vurulcaktı...... Şimdi canı sağolsun,önemli değil gibi mesajlar var onun yerine

Yorum

• Gecen yila göre inanilmaz mesafe kat etti.Suanda takimda en formda olan oyuncu
                Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• Eyy gidi orta sahası Colman olan takım şampiyon olamaz, halı saha topçusu, yavuz selimde bundan çok var gibi sözlerden şimdi ne sözlere getirdi taraftarı sen busun Colman koçum benim hep arkandayız sen bu takımın en önemli futbolcususun..
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Yiğidi öldür, hakkını ver demişler. Bu maç iyi futbol oynadın. Gene anlamsız bakmadan ezbere pas yapayım dedin, Tayfun o sırada senin düşündüğünden daha önde olduğu için top taca gitti, sana gene sinirlendim fakat diğer artıların çok fazla oldu bu maçta. Hiç sevmem seni fakat bu maçta bir acaba olur mu sorusu düştü içime. Onu gönder bunu gönder kim kalacak elimizde. Batan gemiden seneye hiç değilse sen çık.

Yorum

• Hep böyle devam et.

Yorum

• Geçen sezon oynamış olduğumuz Eskişehirspor - Trabzonspor maçını tekrar izlemenizi tavsiye ederim.

Gustava Colman'ın o maçtan sonra yükselen performansı devam etmektedir.

Üzerine koya koya gidiyor,daha da iyi olacaktır.

Yakın zamanda elimizde tutmak için zorlanacağız.

Not : Geçen sene alınan 25 futbolcudan en çok gelişme kaydeden oyuncudur !
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Selçuk ile beraber oynayınca performansı ikiye katlanıyor Selçuk'un katkısı performansında büyük ....

O nasıl bir ciğerdir be adam ...
                          Twitter Adresim

Yorum

• Geçen Sene 33 Maç 5 Gol 7 Asist İle Oynamış.
                            2 Kere Sonradan Oyuna Girmiş 12 Kere Oyundan Alınmış.

Yorum

• kuzenim colman için bunları yazmamı istedi
                              başlı başına bir takım gibi oynuyor ve trabzonsporda en iyi oynayan futbolcu onun gibi 2 3 tane olsa çok daha iyi olurmuş
                              ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• kayseri macını beraber izlediğim bjk li bi arkdas en iyi oyuncunuz colman diyor... inş bross onumzdeki maclarda ceyhun selcuk colman 3 lüsünü bozmaz...
                                TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

Yükleniyor...
                                X