Her maç üzerine katarak oynuyor..her maç sanki başka bir colman oluyor sahada bu yükselen grafiği sürerse elimzde tutmamız pek mümkün olmayacak gibi umarım sözleşmesini uzatırlar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanane kardeşim. sana yuh .
ben gördüklerimi söylüyorum.
sende gördüklerini söyle ve edepli ol.
kendi yorumunu yap.yoruma yorum yapma~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
Colman sen şimdi bu yorumlara bak 1 hafata kötü oyna gel ondan sonra bak, önceki sayfalarda acilen elden çıkarılmalı, boş adam kelimelerinin dolaştığını hiç unutmuyorum 3-6 hafta arası özellikleBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman sen şimdi bu yorumlara bak 1 hafata kötü oyna gel ondan sonra bak, önceki sayfalarda acilen elden çıkarılmalı, boş adam kelimelerinin dolaştığını hiç unutmuyorum 3-6 hafta arası özellikle
Yorum
-
Yiğidi öldür, hakkını ver demişler. Bu maç iyi futbol oynadın. Gene anlamsız bakmadan ezbere pas yapayım dedin, Tayfun o sırada senin düşündüğünden daha önde olduğu için top taca gitti, sana gene sinirlendim fakat diğer artıların çok fazla oldu bu maçta. Hiç sevmem seni fakat bu maçta bir acaba olur mu sorusu düştü içime. Onu gönder bunu gönder kim kalacak elimizde. Batan gemiden seneye hiç değilse sen çık.
Yorum
-
Geçen sezon oynamış olduğumuz Eskişehirspor - Trabzonspor maçını tekrar izlemenizi tavsiye ederim.
Gustava Colman'ın o maçtan sonra yükselen performansı devam etmektedir.
Üzerine koya koya gidiyor,daha da iyi olacaktır.
Yakın zamanda elimizde tutmak için zorlanacağız.
Not : Geçen sene alınan 25 futbolcudan en çok gelişme kaydeden oyuncudur !Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
Yorum