Ben çok beğeniyorum dikine oynayan oyuncu sayısı az Türkiyede ve Colmann en iyilerinden biri.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Penaltı atışına kurban
Bu takımın penaltıcısının Hüseyin Cimşir olduğu günleri de hatırlarım.
Hatta Ersun Hoca varken bir defasında penaltiyı atmak istemiştin de sonrasında topu elinden almışlardı hangi maç oldugunu hatırlamıyorum şimdi ama o zamanda haklı olduğunu düşünmüştüm şu an zaten haklılığını ispatladın
Aynen devam,süpersin.En son tslover tarafından düzenlendi; 28.01.2010, 13:47.♥Umut Bulut♥
Yorum
-
İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePenaltı atışına kurban
Bu takımın penaltıcısının Hüseyin Cimşir olduğu günleri de hatırlarım.
Hatta Ersun Hoca varken bir defasında penaltiyı atmak istemiştin de sonrasında topu elinden almışlardı hangi maç oldugunu hatırlamıyorum şimdi ama o zamanda haklı olduğunu düşünmüştüm şu an zaten haklılığını ispatladın
Aynen devam,süpersin.
ozaman penalticimiz yattaraydi ama penaltiyi yapdiran colmandi
o maci 4:1 kazanmisdik[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIBB maciydi Yattara almisdi elinden topu
o maci 4:1 kazanmisdik♥Umut Bulut♥
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIBB maciydi Yattara almisdi elinden topu
o maci 4:1 kazanmisdik"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4-0 değilmiydi..?ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
Yorum
Yorum