Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• top ayağına çok yakışıyor çok daha iyi olacak pasları gayet iyi aynen devam Colman
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Mukemmelsın sana soleyecek 1 sey bulamıyorum
      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Sana kötü diyen utansın be...
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Şu sol açık işi sonlansa...

Daha neler yaparda..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• bu forvet senin o müthis paslarini anlamiyor malesef

Yorum

• bence maçın en iyi adamı colman'dı
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• ben dün çok beğendim Colman ı
                kendine ekstra bir öz güven gelmiş gibiydi
                harika oynadı ve daha da iyi oynayacağının sinyallerini verdi
                desteğe devam
                seviyoruz seni...
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Dün sana bir kez daha hayran kaldım Colman.Sana helal olsun.
                  T R A B Z O N S P O R

Yorum

• gazetelerde colman sırıttı yazıyo biz baska macı izledik heralde.
                    Benim bu sezon izlediğim en iyi maclarından biriydi. topu oynamayı biliyo alex in lincol'ün forvet arkasında oynarken yapabildiklerini colman bizim yarısahamızdan yapıyo helal olsun alandan

Yorum

• helal olsun.maçın en iyilerindendi
                      Umut Bulut

Yorum

• cok begendim bende. Böyle devam
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Maç öncesi Oktay Derelioğlu 'nun Colman hiç iyi top oynayamadı bu sene demesini şaşkınlıkla karşıladım . Ancak unutmamak lazım ki , bu adam Fenerbahçe 'yi bir hafta önce 26 'da 10 kişi rakibine karşı çok beğenmiş ve bu maçtan dolayı Fb'yi maçın favorisi ilan etmiştir . Bunun dışında fiyasko yorumları vardı . Lig Tv başkasını bulamamış mı Allah aşkına ? Can Karyağdı'ya bağlanacağız filan demese , dinlemeye değmez bir adam .

Biraz futboldan anlıyorsa , Colman hadi diğer maçları geçtim . Bu maçta kapağı takmıştır ona .

Yorum

• Söz söylemeye yorum yapmaya gerek yok Türkiye'nin en Klas ve teknik futbolcularından birisin Colman.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Merhaba ,

Dün maçı 90 dak.izledim . Colman oyunu çift yönlü oynama olayını abartmış bu kesin Her atakta mutlaka ya topu kapan ya atağı başlatan yada asist yapan bir görüntü çizdi . İstatistiklere ulaşamadım ama 10 Km koşmuştur diye tahmin ediyorum . Maçın bir bölümünde edu ve lugano ya baskı yapıp tok kullanmalarını engelledi . Bir bölümünde sağdan gökhan soldan carlos la beraber gelip 2 ye 1 i önledi . Kesinlikle bir ciğere sahip olmadığını düşünüyorum Mütişsin ... Kelime bulamıyorum .
                              Alkışların en büyüğü sana

Saygılarımla

Yorum

• ben bu adamın oyununa hayranım bide bu adama kötü diyenlere aynı mevkide oynayan geçen seneki oyuncuları bi hatırlasınlar bu adam onları yanında gerard gibi kalıyor şaka maka ama bu adamda çok büyük yetenek var
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Çalışıyor...
                                X