Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fenerli arkadaşım telefonda Colman müthiş oynadı çok beğendim dedi.Helal olsun Colman.
    Normaldir. Gökhan ve Umut'u beğenen Fenerli arkadaşlarımda var.
    Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• İlk olarak erol_izm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      90 dakika boyunca tek hayırlı hareketi Cale'ye attığı güzel pas. Onun dışında sahada sadece gezindi. Çalıma girdiği pozisyonların neredeyse tamamını rakibe kaptırdı. Bence 70'inci dakikalarda yerine Barış Memiş girseydi eminim gol bile bulabilirdik. Birinci haftada oynadığı futbol neyse, 17'inci haftada da aynı futbol. 17 hafta bekledik artık -bir 17 hafta daha beklicez gelişme göstermesini.
      Bence yorumlarınızı kendinize saklayın.Art niyetli olduğunuzu düşünüyorum bu kadar kişi içinde Colmanı tek beğenmiyensiniz tebrik ederim sizi...

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "10" numara top oynadı özellikle 2. yarı.

Tebrikler.
        Katiliyorum,özellikle macin ikinci yarisinda mükemmel oynadi.
        Fizik olarak daha da güclendiginde cok daha fazlasini yapacaktir.
        Bir tebrik ve tesekkür de colman a.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bugün daha bir hareketli gördüm kendisini ama bir çok pozisyondada bencildi...
          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Art niyetli olduğunuzu düşünüyorum bu kadar kişi içinde Colmanı tek beğenmiyensiniz tebrik ederim sizi...
              Kim demiş? Yok öyle bir şey. Hüseyin için bile ilk kez olumlu bir şey yazıyorsam -iyi oynadığında Colman içinde aynı düşünceler olabilir.. Gördüğümü yazıyorum. Maç boyunca Hüseyin'in bir çok olumlu hareketlerinden söz edilebilir ama Cale'ye attığı pas dışında ben cidden Colman'ı yanlış paslar ve her çalımda yerde hatırlıyorum. Ama aleyhde yorum yasaklanırsa bende övebilirim Colman'ı. Hatta övdümde. Cale'ye iyi bir pas çıkardı. Süperdi.
              Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• İlk yarı beklentileriminn altındaydı bence... Özellikle ceza sahas önünde araya pas olarak kullanabileceği bir kaç topu çalım yapmayı deneyerek ezdi..

İkinci yarıda ise kusursuza yakındı..

Mücadele olarak maçın genelinde çok çok iyiydi. Çok kritik müdahaleler yaptı..

Takımın vazgeçilmezi olma yolunda son sürat ilerliyor..

Kendisini beğenmeyenlere, Süperligin en önemli oyuncularından birisi olan Alex'i hatırlatmak isterim..

Aynı sahadaydılar.. Çok benzer pozisyonlarda oynadılar.. Farkı yaratan Colman'dı..

Yorum

• colman'ı begeniyorum nokta atışı ortaları var fakat çok ağır yaa...

Yorum

• helal olsun sana Colman

Yorum

• İlk olarak balli_kuymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      colman'ı begeniyorum nokta atışı ortaları var fakat çok ağır yaa...
                      bence daha erken seneye onuda aşar belçikadan geldi o lig ile bizim lig farklı hemde 10 numaraların çoğu ağırdır

Yorum

• Hayranlıkla izledim 2. yarı.Sadece biz değil sahada dolaşan artist Emre'de hayranlıkla izledi Colman'ı.Tebrikler Arjantinli.

Yorum

• adam nokta paslar atıyor, yeri geldiğinde bilek hareketleriyle iyi top saklıyor, işte on numara diyorsun.
                          ama sonra bir bakıyorsun çok zayıf, kuvvetli biriyle yanyana 2metre top süremiyor sonucunda sıkışıyor,ayağından topu çıkaramıyor,çalım deniyor,kaptırıyor ya da çıkarırsa pas hatası yapıyor.
                          nasıl çözücez bilemedim.
                          gelişir mi dersiniz fiziği dayanıklılığı zaman içinde.ya da ne kadar zaman içinde gelişir.

Yorum

• Çok iyi oynadı.Özellikle 2. yarı sahada basmadık yer bırakmadı.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• ilk yarı vasatdı ama 2. yarı toparladı

Yorum

• Adamımsın harika bi adam ya çok daha iyi olacak .bir yıldız doğuyor
                                TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

Çalışıyor...
                                X