İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak erol_izm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle90 dakika boyunca tek hayırlı hareketi Cale'ye attığı güzel pas. Onun dışında sahada sadece gezindi. Çalıma girdiği pozisyonların neredeyse tamamını rakibe kaptırdı. Bence 70'inci dakikalarda yerine Barış Memiş girseydi eminim gol bile bulabilirdik. Birinci haftada oynadığı futbol neyse, 17'inci haftada da aynı futbol. 17 hafta bekledik artık -bir 17 hafta daha beklicez gelişme göstermesini.
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"10" numara top oynadı özellikle 2. yarı.
Tebrikler.
Fizik olarak daha da güclendiginde cok daha fazlasini yapacaktir.
Bir tebrik ve tesekkür de colman a."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArt niyetli olduğunuzu düşünüyorum bu kadar kişi içinde Colmanı tek beğenmiyensiniz tebrik ederim sizi...Get up, stand up: dont give up the fight!
Yorum
-
İlk yarı beklentileriminn altındaydı bence... Özellikle ceza sahas önünde araya pas olarak kullanabileceği bir kaç topu çalım yapmayı deneyerek ezdi..
İkinci yarıda ise kusursuza yakındı..
Mücadele olarak maçın genelinde çok çok iyiydi. Çok kritik müdahaleler yaptı..
Takımın vazgeçilmezi olma yolunda son sürat ilerliyor..
Kendisini beğenmeyenlere, Süperligin en önemli oyuncularından birisi olan Alex'i hatırlatmak isterim..
Aynı sahadaydılar.. Çok benzer pozisyonlarda oynadılar.. Farkı yaratan Colman'dı..
Yorum
-
İlk olarak balli_kuymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolman'ı begeniyorum nokta atışı ortaları var fakat çok ağır yaa...
Yorum
-
adam nokta paslar atıyor, yeri geldiğinde bilek hareketleriyle iyi top saklıyor, işte on numara diyorsun.
ama sonra bir bakıyorsun çok zayıf, kuvvetli biriyle yanyana 2metre top süremiyor sonucunda sıkışıyor,ayağından topu çıkaramıyor,çalım deniyor,kaptırıyor ya da çıkarırsa pas hatası yapıyor.
nasıl çözücez bilemedim.
gelişir mi dersiniz fiziği dayanıklılığı zaman içinde.ya da ne kadar zaman içinde gelişir.
Yorum
Yorum