Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Merhaba ,

Dün maçı 90 dak.izledim . Colman oyunu çift yönlü oynama olayını abartmış bu kesin Her atakta mutlaka ya topu kapan ya atağı başlatan yada asist yapan bir görüntü çizdi . İstatistiklere ulaşamadım ama 10 Km koşmuştur diye tahmin ediyorum . Maçın bir bölümünde edu ve lugano ya baskı yapıp tok kullanmalarını engelledi . Bir bölümünde sağdan gökhan soldan carlos la beraber gelip 2 ye 1 i önledi . Kesinlikle bir ciğere sahip olmadığını düşünüyorum Mütişsin ... Kelime bulamıyorum .
    Alkışların en büyüğü sana

Saygılarımla

Eee ! Ben gerede de boşuna takipe almadım adamı adama 1 top geldi topu sürüşünden pas atışından anladım ben ya ondan başka kimseyi izlemedim orda anladım muhteşem bir adam olduğınu gerede de o benden bıktı ben ondan bıkmadım ayağındaki dövmeye kadar fotoğraf çektim

İyi adam iyi bir orta saha veya sol kanatla daha çok öne çıkar futbou.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Artık her hafta aynı şeyleri yazmanın bir mantığı yok , müthişsin .

Oyunu iki yönlü bu kadar iyi oynayabilen Colman ve Selçuk bizde ya çok sanşlıyız çok .

Yorum

• Gerekssiz yerde Toplar ezdi , ama zamanla iyi olur.

Yorum

• Şeklin olim be.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Colman' ın en beğendiğim özelliği hemen her maçta kendi kapasitesinin üzerine çıkmaya çalışma azmidir kesinlikle..

Dün de gene aynı şekilde ofansif anlamda yaptığı katkının yanında defansif olarak da ortasahada Selçuk ve Yattara ile birlikte müthiş bir tempo ile oynadı..

Selçuk - Colman - Yattara üçgeni maç boyunca Fenerbahçe ortasahasında son derece etkili bir pas trafiği yarattılar..

Maçın ikince yarısında Cale' ye atmış olduğu o müthiş diagonal pas ise tadından yenmeyecek kıvamdaydı..

Hala tam bir maestro olamadığı kesin ama genç yaşı, yeteneği ve inanılmaz hırsı ile bu yolda emin adımlarla ilerlediği de kesin..

Tebrikler Colman..
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Colmani dün ilk yarida fazla begenmedim. Biraz bencillige kacti, topu ayagindan cok gec cikardi. Ama ikinci yarin muhtesemdi.. Ach bu adamda biraz hiz olsa. Neyse topu iyi sakliyor. Pas trafigi mükemmele yakin.. Cale ye attigi pas gercekten görülmeye degerdi.
              Colman 10 numara degil arkadaslar. Colman orta sahanin ortasinda oynayan modern futbol oyuncusu. Ileri geri calisan. Fark ettiyseniz, artik 10 numara ile oynanmiyor. Baksanizya büyük takimlara. Genelde hepsi ya 4-4-2 oynuyor yada 4-3-3.. Bu sistemler nasil oynanir? Evet ileri geri calisan bugünün modern futbolcularla. Bu konuda Colmani kutluyorum. Gercekten varigini yokunu ortaya koyuyor, ayak basmadik yer birakmiyor. Dün Colman bence rahat 10 -11 km kosmustur.
              Cok iyi yoldasin Colman
              Ama Selcukunda hakkini yemeyelim. Oda müthis idi dün
              Trabzonspor 1967

Yorum

• hala çözemedim bu adamı...

ama bir şeyler yapmaya çalışyor...
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• özellikle takip ettim çok koştu pres yaptı...çok iyi paslarda çıkardı biraz daha finale yakın işler yapsa dahada faydalı olcak..ben seviyorum bu adamı

Yorum

• Dün akşam topla dikine gittiğinde yine ayağından çok top aştı belki top kaybı da yaptı.. Ama hırsı, mücadele azmi, kazandığı toplar.. Fener'in orta saha direncini bozanların başında geliyordu..
                    Yukarda Soner abide yazmış Cale'ye çıkardığı 2 müsait pozisyondan 30 metrelik olanı şahaneydi..
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk yarıda çok kötüydü ama bir pozisyonda korner bayağının dibinde 2 fenerli oyuncuya yaptığın hareket(Marsilya Ruleti ) yeter ,Colman
                      Neyseki ikinci yarıda iyi toparladı.Orta saha da kaptırılan her topta geriye koştu.Güzel paslarına alıştık zaten.
                      İnşallah daha iyi olacaksın.
                      En son Cabri61 tarafından düzenlendi; 26.01.2009, 12:59.

Yorum

• süpersin colman...........
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Dün çok iyiydi.Seni sevmeyen ölsün.
                          Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Sol açık alınırsa rahatlayacak ve çok güzel işler yapacak...
                            Söylesem tesiri yok
                            Sussam gönül razı değil.
                            adrenalinn

Yorum

• Maclarda Arjantin bayragi sallamak gerek. Moral olur.

Tekrar tebrikler Colman. Süpersin.
                              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Colman iyi oynamaya devam ediyor. Sol açığa birisi alınırsa performansı daha da artacaktır. Kendini daha rahat hissedip bazı pozisyonlarda alamadığı riskleri alabilir. Bu maçta her zamanki gibi pasları süperdi. Çabuk bir futbolcu da olsa kusursuz olurdu

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Çalışıyor...
                                X