İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn baştan beri Colman'ın futbolu beni pek sarmadı. Aradığımız orta saha futbolcusu bu değil gibi geliyor bana. Ama her seferinde zaman, sabır diyorum. Diyoruz. Ben yavaş yavaş ümidimi yitiriyorum. Zaten azdı ama yine de bir ümit vardı içimde.
Bir kere çok çok güçsüz. Paflarla oynasa başa çıkamayacakmış gibi. Bu lig 2 beden büyük gelmiş gibi. Normal lig maçlarında işimize yarar da biraz dişli bir rakip geldimi ve de baskı yedimi...Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1hafta içinde trabzona gidebilirim Allah izin verirse idamana da gidip bu ersun hoca ve colmanın tercümanı aracılığı ile irtibat kuracam nedir üzerinde baskı mı var falan kafaya koydum
Yorum
-
benim için avrupada başarı daha önemli şampiyonlar ligi daha da önemli
arkadas artık star'ı açınca sol üstte TS yazmasını istiyorum
ancak bu hedefe ulaşabilmek için colman yetersiz bir oyuncu
colman'ı begenene, yakında patlama yapacagına inanlara saygım var fakat colman'ın geleceği yok benim için
ancak yine de sabırla bekliyorum iyi olacağı günleri
bir ümit...Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Daha önce çeşitli vesilelerle bazı konularda Colman hakkında fikir belirtmiştim ama buraya yazmamışım hiç.. İyi bir ortasaha oyuncusu evet... Ama Bursapor,Kayserispor,Sivasspor v.b takımlarına göre... Bizim arzuladığımız Trabzonspor'un yabancıları Cale gibi olabilir mesela.. Yani oynadığı mevkiideki diğer adamlardan belli başlı bazı artıları olmalı yabancı oyuncuların ki yabancı transferinin bir anlamı olsun... Ama Colman iyi bir ortasaha oyuncusu olmaktan öteye geçemeyecek gibi görünüyor.. Açıkçası Selçuk'tan hiçbir fazlası yoksa ben ne yapayım o yabancı ortasaha oyuncusunu yani...#7 King of Kings
Yorum
-
İlk olarak AYDIN KANTEKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bir adam faydali veya faydali degil hersey bugüne kadar belli olmadiysa bundan sonra hic belli olmaz.Aurelio bize geldi daha ilk hafta herkes ne oldugunu gördü fazla söze hacet yok.Ne kadar para okadar köfte.
Tam 1 sezon bekledi Fener onun için !
Delgado için ne diyeceksiniz ?
1 Sezon bekledi Beşiktaş !
Lincoln için ne diyeceksiniz ?
1 Sezon bekledi Galatasaray !
Gustava Colman'ın en azından 1 sezon kredisi var bende..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye futbolcu seyretsin
Tok, Colman’ın çok yönlü bir oyuncu olduğunu, Song’un da tecrübesiyle Trabzonspor’a yararlı olacağını söyledi.
Bir zamanlar Hüseyin Tok dendi mi; kaleciler selama dururdu... Trabzon’un yetiştirdiği en önemli golcülerden biri olan Tok’un, özellikle Fenerbahçe maçlarında hiç boşu yoktu. Hüseyin Tok, sevgili başkanı Sadri Şener’i kıramadığı için bu transferde futbolcu izleme komitesinde yer aldı, alınan futbolculardan çoğunu defalarca seyretti ve yönetime rapor verdi. Hüseyin Tok, yeni transferlerden bahsederken, özellikle Colman üzerinde durarak şöyle dedi: “Arjantinli olduğu için futbol alt yapısı ve mantalitesi çok iyi... Orta alanın her yanında oynayabilecek özelliklere sahip... Öne, arkaya futbolu her yönüyle oynayabiliyor... Adam eksiltmesi, pas yüzdesi, oyunu yönlendirmesi zevk veren özellikleri... Forvet arkasına çıktığında da, rakip kale için müthiş tehlikeli.. İki ayağı ile de toplara müthiş vuruyor..” Tok “Trabzonspor demek ki turnayı gözünden vurdu?” Sualimi şöyle yanıtladı: “Ha uyum süresi yaşar mı, bu süre uzun olur mu bilemem... Ama benim gördüğüm Colman, seyirciye göz zevki verir.. Hazır bir Colman için rahatlıkla şöyle diyebilirim: “Türkiye futbolcu seyretsin...” Eski golcü, transferde yeterinden fazla stoper alınmasını doğru bulup bulmadığını da şöyle yanıtladı: “Aldığımız futbolcuların çoğu istikbal vaat eden futbolcular... Stoper sayısı fazla derken sayıya değil, oynaması muhtemel isimlere bakmak gerekir.. Genç sayısı çok olan bir takımın savunmasında tecrübeli ve istikrarlı oyuncuya da ihtiyaç var. Song’u bu yüzden aldık... Bana göre iki stoper Song ve Giray olur... Bir de Egemen var... Oynayacağımız maç sayısı düşünülürse stoper fazlalığı söz konusu değil...” Hüseyin Tok, yönetimin “Sönen futbol ateşini” tekrar alevlendirmek için olağanüstü çaba ve fedakarlık gösterdiğini belirterek, şunları söyledi: “Koca takımların tek futbolcu alırken bile zorlandığı şu dönemde Trabzonspor’a 19 futbolcu transfer edildi... Bunlardan banko düşündüklerimiz, gerçekten Türkiye ligleri içinde de büyük çıkış yapabilecek yetenekteler... Uyum sorunu çok önemli... Bu süre kısa geçerse, Trabzonspor lige yine kendi efsanesini yazar.”
Eski bir yorumdur.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Ben kım ne derse desınonu cok cok cok begenıyorum vede sunu soluyorum o yerınde oynamıyor onun yerı fırvetın hemen arkası cok yeteneklı ozel bır kalıfıyelı topcu
Demen edemıcem durusu kalıtesının resmıdırRejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
Yorum
-
İlk olarak AYDIN KANTEKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bir adam faydali veya faydali degil hersey bugüne kadar belli olmadiysa bundan sonra hic belli olmaz.Aurelio bize geldi daha ilk hafta herkes ne oldugunu gördü fazla söze hacet yok.Ne kadar para okadar köfte.
Aurelio'ya inanılmaz paralar mı harcadık biz.Brezilya Amatörden geldi neredeyse.
Ayrıca çok paralar saçılan Gökhan'dan daha kötü değil Colman'ın performansı.
Ben alınan isimler içerisinde en potansiyellisini Colman ve Isaac olarak görüyorum.
Futbolcu kendini belli eder lafını da hiç benimsemedim.
Altyapısı ve oyun şekli çok farklı liglerden gelen oyuncular için kredi vardır ki ezikler yaşı Colman'a göre haylice olan Lincoln,Deivid gibi isimlere bu kredileri verdiler.Siz de Colman'a destek olun, bunun kumaşı kimsede yok.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
Yorum