top ayağına çok yakışıyor çok daha iyi olacak pasları gayet iyi aynen devam Colman
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
ben dün çok beğendim Colman ı
kendine ekstra bir öz güven gelmiş gibiydi
harika oynadı ve daha da iyi oynayacağının sinyallerini verdi
desteğe devam
seviyoruz seni...Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Maç öncesi Oktay Derelioğlu 'nun Colman hiç iyi top oynayamadı bu sene demesini şaşkınlıkla karşıladım . Ancak unutmamak lazım ki , bu adam Fenerbahçe 'yi bir hafta önce 26 'da 10 kişi rakibine karşı çok beğenmiş ve bu maçtan dolayı Fb'yi maçın favorisi ilan etmiştir . Bunun dışında fiyasko yorumları vardı . Lig Tv başkasını bulamamış mı Allah aşkına ? Can Karyağdı'ya bağlanacağız filan demese , dinlemeye değmez bir adam .
Biraz futboldan anlıyorsa , Colman hadi diğer maçları geçtim . Bu maçta kapağı takmıştır ona .
Yorum
-
Merhaba ,
Dün maçı 90 dak.izledim . Colman oyunu çift yönlü oynama olayını abartmış bu kesinHer atakta mutlaka ya topu kapan ya atağı başlatan yada asist yapan bir görüntü çizdi . İstatistiklere ulaşamadım ama 10 Km koşmuştur diye tahmin ediyorum . Maçın bir bölümünde edu ve lugano ya baskı yapıp tok kullanmalarını engelledi . Bir bölümünde sağdan gökhan soldan carlos la beraber gelip 2 ye 1 i önledi . Kesinlikle bir ciğere sahip olmadığını düşünüyorum
Mütişsin ... Kelime bulamıyorum .
Alkışların en büyüğü sana
Saygılarımla
Yorum
-
ben bu adamın oyununa hayranım bide bu adama kötü diyenlere aynı mevkide oynayan geçen seneki oyuncuları bi hatırlasınlar bu adam onları yanında gerard gibi kalıyorşaka maka ama bu adamda çok büyük yetenek var
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
Yorum