Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu maçta dinlendi diyelim
    .............
    'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
    ............

Yorum

• geldıgınden berı en ıyı macı ankaraspordu her mac cok top kaybedıyo bence trabzonsporun aradıgı oyuncu degıl belkı kendı mevkınde oynamıyo ama 10 olcak adam degıl

Yorum

• her zaman favorim
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• benim zaten en sevdigim iki oyuncuda birisi. birisi colman digeride egemen.
          colmana hayranim. top ayagina cok ama cok yakisiyor. her attigi pas beni deli ediyor. her macta en az 3-4 mukemmel pasi var. mukemmelin haricinde attigi normal paslari bile beni cildirtiyor. cok yetenekli futbolcu. bana ve coguna gore tek eksigi hizli olmamasi. ama colmanin oyun stili boyle. hizli olmasinada gerek yok, bu sekilde uzerine koyarak giderse yeter bize.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
          Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• bence baya iyi oynuyor.

Yorum

• İlk olarak duuman81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              geldıgınden berı en ıyı macı ankaraspordu her mac cok top kaybedıyo bence trabzonsporun aradıgı oyuncu degıl belkı kendı mevkınde oynamıyo ama 10 olcak adam degıl
              oylebi 10 numaraki dunyada esi benzeri cok zor bulunan 10 numaralardan hemde. hem arkada hem onde. hem press yapiyor hem top tutuyor hemde mukemmel paslar cikartiyor. yanlis dudunuyorsun bence. her macta harikalar yaratacagini dudunuyorsan bunun dunyada su anda tek ornegi messi var. onun gibide olamayacagina gore problem yok. bize yeter ve artarda colmanim benim.
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
              Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• Bu haftaki durgunluğunu ben önümüzdeki bjk maçına bağlıyorum,akılları bjk maçındaydı gibime geldi.Bjk maçında gerçek Colman'ı izliyeceğimizi ümit ediyorum.
                Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• colman müthiş oynuyor bence. 2 yönlü oynayabiliyor oyunu. forvetlerimiz biraz becerikli olsa colman asist kralı olur.

Yorum

• cok vasat bir futbl sergiledi bece...ama kalitesi tartisilmaz...haftaya iyi bir colman olacakdir...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ankaragücü macindaki durgunlugu takimin geneli icin gecerli kimse ekstra bir efor sarfetmedi kimse ekstra efor sarfetmedi.Futbolcu kardesler lütfen havaya girmeyin su an sampyion degiliz böyle oynarsaniz olamayiz.Lütfen normal futbolunuzu oynayin fener ankaraspor maclari gibi.
                      Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Colman herzaman guzel oynuyo, elinden geleni yapiyo. Hele Pas verisi varyaa acayip.
                        Colman giderek iyi oynuyoo, daha 2 gun once Kolbasti dokturdu
                        FATIH TEKKE

Yorum

• Ankaragücü maçında biraz aksadı ancak BJK maçında tekrar kaldığı yerden devam edecek..
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• "Durusu futbolculugunu kalıtesının gostergesıdır":d
                            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Takımdaki çoğu futbolcumuz iyi değildi.Colmanda bence kötü oynama hakkını bu maçta kullandı.Eziktaşa karşı yeniden Colman gibi oynayacaktır.
                              Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Gustavo Alejandro Colman 20 .. en sevdigim oyuncu

bir dahaki hafta en iyi arkadasina karsi oyniyamiyacak. ( delgado sakat )

Yorum

Yükleniyor...
                                X