Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aferin Colman, böyle devam et...Sende öyle birşey görüyorum ki Şenol Hoca seni 3-5 maç oynatmasa bile sallamazsın...

Benim gözümde bittin artık, en kritik adamımızdın ama sürekli saklandın, yalancıktan koşmalar...Takım kötüydü ama maestro hiç birşey yapmazsa takım da kötü olur...

Yorum

• İnşallah bu hafta canı isterde oynar paşamız,ne hallere kaldık ya komediye bak.

Yorum

• Kendisini takıma vermediği bariz belli bir futbolcu...Canı isterse oynar...Bu ne demek ya. Yönetim parasını canı istediğinde mi ödüyor, vadesinde mi? Bu adamın savunulacak zerre hakkı kalmadı gözümde.

Yorum

• Bari hangi maçı seçeceğini önceden haber ver, "Bunu seçtim, bugün oynayacağım." de,
          Biz de bilelim, boşuna her maça yüksek beklentiyle başlamayalım

Yorum

• Uzun süredir formsuz. Maç seçmeyi geçtim artık istese de oynayamaz havası veriyor bana. Yedek kalması lazım
            Matematik tümevarımsal bir bilimdir ve bu tümevarımsal bilim sonsuz kümeler için geçerli. Bu sonsuzlukları tümevarımsal bir şekilde kavrıyoruz ve kavradığımız zaman da o sonsuzluğu hissediyoruz , sınırsızlığı. Ve bu bize mutluluk veriyor, çünkü ölümü unutuyoruz... Herkes ölümsüz olduğunu hissettiği alanda çalışmak ister. Ben de matematikte kendimi ölümsüz hissettim...

Yorum

• Sezon sonu gönderilmeli..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Tarzim degildir hatta imzamda ismi yazili ve takimda en cok sevdigim 2. oyuncu ama psv macinda kafamda sildim Colmani. Iki senedir adam gibi oynadigi mac yok nerdeyse. Keyfini bekleyemeyiz. Ben olsam sene sonu satardim. Giderim genc yetenekli oyuncular getiririm onlarin parlamasini beklerim.
                Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk seneler arasıra kötü oynardı artık arasıra iyi oynuyor.
                  - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Tam bir fiyasko!

Yorum

• Trabzonsporu kafada bitirdiyse abbas yolcu..Üzülecek halimiz yok..
                      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• la iki sayfa arasında bu kadar açık fark olmaz ki. ne biçim taraftarsınız anlamadım!
                        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                        my name is onur....
                        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Bu sezon oynamayı düşünüyor musun sen? Inter maçı dışında faydanı göremedim de.

Yorum

• Reis isi abartiyorsun lig maclarinda sesim cikmiyordu Avrupa maclarinda telafi ediceksin diye ama PSV macinda resmen dökuldun Rövans macinda telafi etmezsen gözumden dusucen bu gidisle...

Yorum

• Colmanin pili bitmis gibi. Sezon basi ne kadar diri ise sezonun sonuna dogru o kadar bitik. Sarj olur mu soru isareti. Senol hocanin bir seyler düsümesi gerekir zira Colmanin hali ic acici degil.
                              HY67...

Yorum

• Hep ayni seyi soyledim, yine soyluyorum. Bu adam ilk satilacaklardan biridir.
                                Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

Çalışıyor...
                                X