Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sen yoksann hersey eksik Sen varsan hersey tamam,,,, bandasını sevdigim dön artık.

Yorum

• nerede bu adam yahu......benfica'nın transferinde sakatlandı daha piyasada yok

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Bir beyaz mendil koydun gittin,

Dönerim dedin söz verdin yar,

Kar yağdı beyaz, yürüdüm durdum,

Üşüdüm biraz dağlara sordum,

Yine geldi yaz bekledim durdum,

E dön gel artık yar Allah'ın için.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ve Gustavo Colman antrenmanda...

En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 08.10.2012, 19:22.

Yorum

• Antremana cikmasi güzel...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Özledim be koçum. Hadi dön de şu rakipler orta saha görsün....
              Colmandante

Yorum

• Avni Aker'deki Liverpool maçını hatırlıyorum, ne top oynamıştı ya yanıyordu resmen

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bir 3-4 mac daha oynamaz diye tahmin ediyorum.

Sakatligi gecmeden riske edilmemeli,ligin son haftalarina dogru tam katkiyla oynarsa yeterli olacaktir.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Antremana çıktığını öğrenince nasıl sevindim görmeniz lazım.Demek sahaya çıktığında ne yapacağım bilmem.
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• ohbee bende tam girdim saglik personeline kufur edecektim nerde bu adam diye
                      https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Hani gittiydi ya lâ? Benfica'yla görüşüyordu? Fibiklere gidiyordu? Gayse'ye gidiyordu?
                        Melo'nun yerine alınma riski var deniliyor şimdi de.. Ah Aaahhh..
                        #7 Óscar René Cardozo Marin
                        #28 Abdul Majeed Waris
                        #8 Mehmet Ekici
                        #11 Kévin Constant

Yorum

• Her zaman dediğim gibi bu ligde ki en iyi 2 ortasahadan biri. Diğeride Fernandes.

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hani gittiydi ya lâ? Benfica'yla görüşüyordu? Fibiklere gidiyordu? Gayse'ye gidiyordu?
                            Melo'nun yerine alınma riski var deniliyor şimdi de.. Ah Aaahhh..
                            Bu risk her zaman var. GS isterse alır buraya yazıyorum...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu risk her zaman var. GS isterse alır buraya yazıyorum...
                              Abi sende ki bu dedikodu yönü hiç iyi değil. Bunu her fırsatta yapıyorsun. Ateş olmayan yerde duman arıyorsun. Onur'da da, Colman'da da yapıyorsun. Bence hoş değil. Açık söylüyorum yönetim bundan sonra bari adamsa Trabzonspor'lu ise Colman'da, Onur'da Trabzonspor'a hizmet etmeye senelerce devam eder.

Yorum

• besiktas macina hazir olmali bence...

Yasin Zokora Colman Adrian (Sapara) Olcan (henrique)

Janko

Yorum

Çalışıyor...
                                X