Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olumlu olmak istiyorum ama oynadığı maçları göz önüne alınca iyi gözükmesinin rakipten kaynaklandığını düşünüyorum biraz da. İlk yarı istediğimiz Colman'a yakındı, ikinci yarı silikti.

Yorum

• Soon haftalardan sonra ilk yarıdaki oyunuyla iyi gözüktü.PSV maçı geldi ya ondan sanırım.
      -1461 TRABZON-

Yorum

• Sen Oynayınca Takımda Oynuyor Farkındasın Dimi Colman ? Psv Macı Senın Olsun
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• Uzun zamandır izlediğim en iyi Colman'dı.

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak'a 61.gol ödülü ve Colman'a da bu gol için asist ödülü. Yalnız Colman'ın ödülüne bakışlara bakar mısınız Ödül gören masum futbolcu
          Colman burda bomba harbiden )
          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Gustavo Alejandro Colman

Sen oynadın mı, kesinlikle her şey yolunda gidiyor. bu akşam beni mest ettin.
            Sol ayakla yaptığın ortada tam bir tango kokusu vardı, mükemmelsin

Yorum

• Her şey colman da kilitli o iyi oldumu sanki takımın her bölgesi düzeliyor, tam bir colmandante misali o varsa takım top oynuyor yoksa takım yokları oynuyor.
              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• yahu arkadaş hiç güvenemiyorum sana, benim için colmanla maça başlamak umut'un kaleciyle karşı karşıya kalması gibi
                2014 / 2015
                LOADING....

Yorum

• adam takımın beyni beyler
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• O iyi oynayınca takımda iyi oynuyor
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Iyi bir mac cikardi. Colman daha cok sorumluluk almali ama. Bunu kac yildan beri söylüyoruz hem yabanci biri de degilki artik. 4.senesi olcak..
                      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Önceki haftalara göre iyi fakat yine bildiğimiz Colman gibi oynamadı.
                        Avrupa'da farklı oynuyor.
                        Psv maçında en büyük umudumuz olacak.

Yorum

• Istedinmi oliyor reis...
                          PSV maclarini aldir Play-Off a kadar yatma hakki tanirim sana...

Yorum

• PSV maçı için ufak bir antrenman yaptı beyefendi. PSV maçında döktürür yine.

Yorum

• Şut çekmemen için biri seni tehdit mi etti Reis ?

Yorum

• İlk olarak Merve H.Oğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu akşam bütün yük senin omuzlarında, hayatının maçını oyna!
                                Bir de seni kim tehdit ettiyse "Bundan sonra şut çekmeyeceksin!" diye, korkma ondan biz arkandayız, Allah aşkına müsait oldun mu vur şu topa
                                İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şut çekmemen için biri seni tehdit mi etti Reis ?
                                Bana da öyle geliyor
                                Bildiğin, birilerinden tırsıyor sanki

Yorum

Çalışıyor...
                                X