Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vazgeçilmez olduğunu düşünmekten vazgeçmezse böyle devam eder.Ki maalesef vazgeçilmez gibi kadroda
    Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak ph=61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İstanbul Atatürk (IST) - Buenos Aires Ministro Pistarini (EZE) = 1.986 TL
      colman arjantin'e mi gidiyor.
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• sene sonunda gönderilmeli diyenlere sadece şu olursa katılırım

aykut,adrian,henruqie ve volkanda gidecekse.

yoksa colman bu kadronun oyuncusudur bana göre
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ph=61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İstanbul Atatürk (IST) - Buenos Aires Ministro Pistarini (EZE) = 1.986 TL
          Yok canım, daha neler

Yorum

• Birazcık Arjantin havası alsa iyi gelirdi sanki.

Yorum

• Önceden maç seçiyodu maaşına zam yapılınca maçta seçmiyor artık..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kim ne derse desin benim gözümde bu takımın en değerli oyuncusudur. Yaptığı 40 pas hatası varsa bunların 35i ileri oynadığı sorumluluk aldığı içindir. Orta sahada hücumu düşünen tek oyuncumuz. Yanına Zokora geldiğinde daha çok verimli olacaktır. Eleştrilere kesinlikle katılmıyorum.

Yorum

• Ciddi derecede bir form düsüklügü yasiyor,artik kabak tadi vermeye basladi.

Istikrar sorununu da bir türlü asamadi,onun kötü olmasi takimi cok etkiliyor.

Sezon sonunda gelecegi tartisilmasi gereken oyuncularin basinda geliyor.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İnter maçını çıkarttığımız zaman kocaman bir sıfır bu sene
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• 33 macda 2 gol 7 asist, oyun olarak istedigimiz colman degil bunda hemfikiriz ama colman öyle bir maci alıp götürecek jaja tipi bir adam degil maalesef yanindakia rkadaslari serkan aykut olunca adam oynayamiyor, daha teknik bir orta sahada fark yaratan bir oyuncu bir kere dikine oynamayi seven yapisi var öyle silip atmak cok kolay, bence sadece uyarilmali...takimin vazgecilmezidir gözümde....

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        33 macda 2 gol 7 asist, oyun olarak istedigimiz colman degil bunda hemfikiriz ama colman öyle bir maci alıp götürecek jaja tipi bir adam degil maalesef yanindakia rkadaslari serkan aykut olunca adam oynayamiyor, daha teknik bir orta sahada fark yaratan bir oyuncu bir kere dikine oynamayi seven yapisi var öyle silip atmak cok kolay, bence sadece uyarilmali...takimin vazgecilmezidir gözümde....
                        Yahu adam 5 metre yanindaki arkadasina pas vermekten aciz,hangi yanindaki adamin kalitesinden bahsediyorsun?

Sanki yaninda zokora varken izlemedik colmani...

Yorum

• pas atmayı unutmuş sanki yanındaki adama bile ara pası atmaya çalışıyor kötü olduğu zaman çok zararlı futbolcu artık soğutmaya başladı kendinden.
                          Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• At sahibine göre kişner
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu adam 5 metre yanindaki arkadasina pas vermekten aciz,hangi yanindaki adamin kalitesinden bahsediyorsun?

Sanki yaninda zokora varken izlemedik colmani...
                              selcuk varken de izledim ben merak etme....colman bu ligin sayili box to box oyuncularindandir... modern orta saha özelliklerinin hepsi var onda...kac hoca degistirdi hangisi kesebildi colmani....bos bos konusmayi cok seviyorsunuz...sanki takim tikir tikir top oynuyor bir colman dökülüyor...evet colman bu takimi tek basina kurtaracak bir oyuncu degil ama bu takim gercekten bir takim gibi oynamaya baslarsa iste o takiminda en önemli parcasi olur bunu gördük gecen senelerde....

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                selcuk varken de izledim ben merak etme....colman bu ligin sayili box to box oyuncularindandir... modern orta saha özelliklerinin hepsi var onda...kac hoca degistirdi hangisi kesebildi colmani....bos bos konusmayi cok seviyorsunuz...sanki takim tikir tikir top oynuyor bir colman dökülüyor...evet colman bu takimi tek basina kurtaracak bir oyuncu degil ama bu takim gercekten bir takim gibi oynamaya baslarsa iste o takiminda en önemli parcasi olur bunu gördük gecen senelerde....
                                Colman in apacik bir istikrar sorunu var,bunu neden görmezden geliyorsun?

Kalitesi var evet bende kabul ediyorum ama bu kalitesini ortaya koyamadiktan sonra ne yapayim ben colman i?

Yorum

Çalışıyor...
                                X