vazgeçilmez olduğunu düşünmekten vazgeçmezse böyle devam eder.Ki maalesef vazgeçilmez gibi kadroda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak ph=61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul Atatürk (IST) - Buenos Aires Ministro Pistarini (EZE) = 1.986 TLHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak ph=61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul Atatürk (IST) - Buenos Aires Ministro Pistarini (EZE) = 1.986 TL
Yorum
-
Kim ne derse desin benim gözümde bu takımın en değerli oyuncusudur. Yaptığı 40 pas hatası varsa bunların 35i ileri oynadığı sorumluluk aldığı içindir. Orta sahada hücumu düşünen tek oyuncumuz. Yanına Zokora geldiğinde daha çok verimli olacaktır. Eleştrilere kesinlikle katılmıyorum.
Yorum
-
Ciddi derecede bir form düsüklügü yasiyor,artik kabak tadi vermeye basladi.
Istikrar sorununu da bir türlü asamadi,onun kötü olmasi takimi cok etkiliyor.
Sezon sonunda gelecegi tartisilmasi gereken oyuncularin basinda geliyor."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
33 macda 2 gol 7 asist, oyun olarak istedigimiz colman degil bunda hemfikiriz ama colman öyle bir maci alıp götürecek jaja tipi bir adam degil maalesef yanindakia rkadaslari serkan aykut olunca adam oynayamiyor, daha teknik bir orta sahada fark yaratan bir oyuncu bir kere dikine oynamayi seven yapisi var öyle silip atmak cok kolay, bence sadece uyarilmali...takimin vazgecilmezidir gözümde....
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle33 macda 2 gol 7 asist, oyun olarak istedigimiz colman degil bunda hemfikiriz ama colman öyle bir maci alıp götürecek jaja tipi bir adam degil maalesef yanindakia rkadaslari serkan aykut olunca adam oynayamiyor, daha teknik bir orta sahada fark yaratan bir oyuncu bir kere dikine oynamayi seven yapisi var öyle silip atmak cok kolay, bence sadece uyarilmali...takimin vazgecilmezidir gözümde....
Sanki yaninda zokora varken izlemedik colmani..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
At sahibine göre kişnerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu adam 5 metre yanindaki arkadasina pas vermekten aciz,hangi yanindaki adamin kalitesinden bahsediyorsun?
Sanki yaninda zokora varken izlemedik colmani...
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselcuk varken de izledim ben merak etme....colman bu ligin sayili box to box oyuncularindandir... modern orta saha özelliklerinin hepsi var onda...kac hoca degistirdi hangisi kesebildi colmani....bos bos konusmayi cok seviyorsunuz...sanki takim tikir tikir top oynuyor bir colman dökülüyor...evet colman bu takimi tek basina kurtaracak bir oyuncu degil ama bu takim gercekten bir takim gibi oynamaya baslarsa iste o takiminda en önemli parcasi olur bunu gördük gecen senelerde....
Kalitesi var evet bende kabul ediyorum ama bu kalitesini ortaya koyamadiktan sonra ne yapayim ben colman i?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
Yorum