Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adım gibi emindim en çok koşanlarda 1. sırada olacağından.

Nereye koşuyorsa...

ya herkeste bi koşuyor kelimesine takılıyor iyi de hocam kaç tap çaldı ? kaç kere girdiği ikili mücadeleyi kazandı ? emre her omuzda 2 m geri fırlattı bu adamı , topla çıkarken 2 çok önemli hata yaptı ve ikiside çok çok tehlikeli pozisyona dönüştü.Özellikle topla ilk çıkışlarda çok ağir bu adam nacizane olarak yıllarca top oynayan biri olarak söylüyorum bize geldiğinden beri hep ortada idim bu adam için bazen fena değil bazen berbat ama canlı birkaç maçtan sonra malesef bizim takım için yeterli değil ince ,çelimsiz vücüduna rağmen çok ağir çıkışları var ve ikili mücadelede çok zayıf
    Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Topu al 15 saniyede etrafını dön . Topu ileriye sür kaptır . Peşinden koş , topu kap . Etrafını 12 saniyede dön . Topu ileriye sür , araya pas at auta gitsin . Geriye koş aynı hızla .

Dünün özeti . Colman seni çözemiyorum .
      Twitter Adresim

Yorum

• 4 yılda parladığı maçların sayısı 3 (Bilbao ve 2 İnter maçı) keşke 5 milyon euro veren olsada yollasak.Bide Gayse maçları vardı goller attığı başkada bi cacığı yok.

Yorum

• Dün pasları isabetsizdi.Birçok pozisyonu kaybettik bu yüzden maalesef.Sarı kart görerek cezalı duruma düşmesi de kötü oldu.
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Pas yüzdemizi birebir etkiliyen oyuncu bence zaman zaman Zokora-Adrian orta sahasiylan baslasak hem ona hem bize daha faydali olabilir...

Yorum

• Var mı elde daha iyisi?
              Rekabet edip zorlayabilecek biri?

Yorum

• 2 sezondur son maç öncesi cezalı duruma düşmesi...Hep isabet edene tesadüf denmez mi demişti Hasan Yener.

Yorum

• Şahsi fikrim hareket sarı kartlık değildi..

Yorum

• yine gitmiş arjantine ne disiplinli takım olduk ya en azından jaja delikanlı gibi kaçar giderdi

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şahsi fikrim hareket sarı kartlık değildi..
                      Şahsi fikrim kartı kasıtlı gördü.

Alper gelirse yedek kulübesinden çıkamayacağına eminim...

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şahsi fikrim hareket sarı kartlık değildi..
                        Direk rakibi indirmek için geliyor, net sarı kart. Hatta kasıtlı görüp Noel tatiline gitti gibime geliyor.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Simdiye kadar oynadigimiz 25 macin 23ünü oynayan ve Jaja'li bir Ara Tatil dönemi haric hic bir disiplinsizlik ile ortaya cikmayan bir oyuncuya yapilan bu elestiri biraz ayip olmuyormu ??
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İyi oynadığın maçları bir şekilde kaybetmiyoruz sen oynayınca takım oynuyor. Birilerinin Colman'a bu takımın liderinin o olduğunu hatırlatmalı.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Topu al 15 saniyede etrafını dön . Topu ileriye sür kaptır . Peşinden koş , topu kap . Etrafını 12 saniyede dön . Topu ileriye sür , araya pas at auta gitsin . Geriye koş aynı hızla .

Dünün özeti . Colman seni çözemiyorum .
                              evet işte budur..

kaleye şut çekmek gibi bir düşüncesi olsa, şimdiye kadar 7, 8 gol atmıştı..

Yorum

• Colman'dan orta sahada rakibini kovalamasını, ikili mücadele kazanmasını bekliyoruz. Açısı daha iyi olmasına rağmen dışarıdan koşan adamlar bile yürüyerek geçiyor ya deli oluyorum. 2 senedir performansı bence 10 üzerinden en fazla 6

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Yükleniyor...
                                X