Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maç başı ücreti ve "clean sheet" bonusu yüksek, sabit ücreti düşük yeni bir sözleşme önerilmesi şart artık..
    En son OrkHun tarafından düzenlendi; 17.04.2018, 09:45.

Yorum

• Onur’un hayatını ameliyatları yapan doktorlar bitirdi acaba arka planda neler döndü bilemiyoruz ama Bursa’nın şampiyonluğu Ozan ipekler ağır ödetildi çocuğa ama kimse bunu farketmedi

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onur’un hayatını ameliyatları yapan doktorlar bitirdi acaba arka planda neler döndü bilemiyoruz ama Bursa’nın şampiyonluğu Ozan ipekler ağır ödetildi çocuğa ama kimse bunu farketmedi
        onurun ameliyatlarini bu bölgede dünyanin en iyi 3 doktorundan biri olarak gösterilen frankie fu yapti

özellikle 1. kopusda, eskisehir macindaki, meniskusundada önemli düzeyde yirtik vardi, bu doktor olmasaydi kariyeri orada bitebilirdi...

en son ibrahimovic bile fu´ya ameliyat olmustu.

bu konuda suc atilacak son kisidir

onurun stili ekstrem, bundan dizlerinde de asiri derecede tahribat oluyordur...
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.04.2018, 09:56.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Geçmiş Olsun KAPTAN
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
          Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"

Yorum

• Dün gitmek üzere olan maçı yine 3-4 kurtarışla bize beraberlik olarak hediye etti. Eski Onura yakın performanslı oynuyor kaç haftadır. Çok geçmiş olsun kaptan.
            SÖZ KONUSU TRABZONSPOR İSE,

GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Yorum

• Geçmiş olsun. Eleştirimi yapardım ama yeri ve zamanı değil
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Geçmiş olsun kaptan

Yorum

• Onur Kıvrak'a kızdık sitem ettik. Onun da hataları oldu ancak Hurma olayından sonra kulp takacak adamlara gün doğdu. Fb maçında yaptığı hataydı affedildi. Şota bu takımın 3 senelik topçusu yok fıkra yok hikaye yok sempatik 10 sezon bu takıma hizmet eden adamı Hurma'nın gazıyla önüne attı takımın. Onur performansıyla bunları susturuyordu ama bir yere kadar. Iho avni akerin zeminini 3 kuruş için değiştirmeyip Onur'un top class olacak kariyerini bitirme noktasına getirdi. Ama bu ağız ishali olan şerefsizlerin Onur'a olan haseti bitmedi.

Efsane efsane diye sağda solda konuşanlar varya hani. Trabzonspor'un en büyük efsanelerinden biri Onur Kıvrak oldu hem de Trabzon'da doğmayıp hepimizden iyi Trabzonsporlu olarak bunu başardı
                  En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 17.04.2018, 11:44.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Geçmiş olsun Kaptan!
                    Hamiş

Yorum

• Sezonu kapattı gözünüz aydın...
                      Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Sezonu kapattı. Ama sakatlığı beklendiği kadar ağır değilmiş. Çok şükür

Yorum

• gecmis olsun...

ucuz atlattik
                          2 yil daha gemi saglam kaptana emanet ins...
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yunus Emre Sel : Onur'un çapraz bağlarında zedelenme ve esneme meydana gelmiş.En az 2-3 hafta dinlenerek bu süreci atlatacak. Ama sezonun geri kalanında ağrıları olabileceği için riske edilmeyecek. Doktorlar ameliyat olabileceğini söylemiş Onur bunu kabul etmemiş. Ama uzman doktorlarla görüşülüp karar verilecekmiş(Doktor Fu ile) ilerleyen zamanda.
                            En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 17.04.2018, 12:43.

Yorum

• yoo yoo geçmiş olsun demeyin sevinin..

gözünüz aydın..(kimse alınmasın sürekli belaltı vuranlara lafım)

tamam işte istediğiniz oldu..kıyaslama yapmak için müthiş bir fırsat..belkide siz haklısınızdır , savunan bizler görürüz..

genç çocuklar oynar inşallah , iyide oynasınlar ve kaleyi alsınlar..o zaman Onur gelsin kenarda sigorta olarak otursun..

ben açıkçası vefasızlığa karşıyım , birde bilgisizliğe adam onlarca gol kurtarıyor , sonuç odaklı beyinler yine eleştiri yine eleştiri..
                              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Geçmiş olsun kaptan.. Bazı yorumları görünce diyorum ki bu takımın taraftarı senin gibi bir karakteri ve kaleciyi haketmiyor ama pire için yorgan yakmak da istemiyorum. Azınlık olanlar elinden geleni ardına koymasın yine de biz seninleyiz kaptan. Umarım hızlı atlatırsın. Kendine iyi bak.

Yorum

Yükleniyor...
                                X