Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gezmesinde tozmasında sorun yok. Olaya dikkat edin, siz hiç kız arkadaşınızı otomobilinizden aşağıya atar mısınız ?
    Burda gözden kaçan olay şu, o bayanlar kız arkadaş değil... daha fazlasını yazamadım.

Hem beden hem de ruh sağlığına dikkat et Onur.... sana ihtiyacımız var.

C.Ronaldo bile icabinda mactan sonra evinde alem yapabiliyor.. Futbolcularin kafa olarak rahat olmalari lazim. Kizarkadaslari olmamalari bu acidan daha iyi bile olabilir, sonradan dirdir yapip bas agritmazlar iste.. Ahlaki ve dini olarak cok hos bir durum olmadiginin farkindayim ama bu futbolculari ilgilendirir.. Izin gununde oldugu surece ve performansini etkileyecek bir durum olmadigi surece ayiplama hakkimiz yok..

Kelb rakip haram diyormuş şarabın bir katresine
    Saki doldur ben içerim günah benim kime ne
    Ben mekamet gömleğini deldim, taktım eğnime
    Ar-u namus şişesini taşa çaldım kime ne

Nesimi
    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Onur'a sordular
      Yârin ile hoş musun
      Hoş olayım olmayayım
      O yâr benim kime ne

İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şöyle eli yüzü düzgün trabzonlu bir bayanla evlendirmemiz lazım onuru
        Aynen aynen..

Yorum

• Futbolunu adam gibi oynasın da ne yaparsa yapsın..ama bu hareketinden sonra ilk hafta hatalı bir gol yerse,sonun başlangıcı olur bu..
          Herkese Merhaba

Yorum

• Ben Onura sadece birşey için kızıyorum çoğu kişi gibi.Yukarıda belirtildiği gibi kız arkadaşlarla yakalanmamışlar başka türlü kadınlarla yakalanmışlar.Yoksa kızarkadaşa kimsenin laf edeceği yok
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Sorun yok arkada 2 kaleci daha var herkes kendi kaderini kendi çizer
              KEFKENISTIM

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Futbolunu adam gibi oynasın da ne yaparsa yapsın..ama bu hareketinden sonra ilk hafta hatalı bir gol yerse,sonun başlangıcı olur bu..
                Ne sonu olacakmış Murat abi? 22 yaşında henüz. Acı tecrübe olur onun için. Ama öyle son falan olmaz. Bir gecelik çapkınlıktan dolayı yeteneğini kaybedecek değil.

Öyle ilk hafta hatalı gol yedi diye dar ağacına çekilecek adam değil Onur. Çekenin iyi niyetinden şüphe ederim.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• onur bu kadar ucuz olmamalıydın..
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Kız arkadaşıyla izin gününde gezmesine tozmasına kimsenin bir şey demesi mümkün değil ama gazetecilerin yanında görüntülemesini istemeyeceği veya gazetecileri görünce arabadan yaka paça dışarı atacakları bayanlarla görüntülenmesi pek hoş olmamış. Tecrübesiz olduğu o bayanlara inip kapıyı açmasından belli....Umarım gereken dersi çıkarmıştır...

Yorum

• Kızların ne ayak oldukları belli. Ramazan'da olması iyi olmamış yapıyorsan da yakalanma.
                      En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 13.08.2010, 16:59.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ya arkadaşlar bu olayı soğutmak gerekirken enden sürekli gündemde tutma derdinde birileri ben anlamadım,

genç adam istediği gibi kız arkadaşları ile eğlenir
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kızların ne ayak oldukları belli. Ramazan'da olması iyi olmamış yapıyorsan da yakalanma.
                          tabi tabi bütün suç kızlarda zaten, onları o hale düşüren düzen ya da adı her neyse onda değil!!!! Onur'u en fahri Trabzonluya aday gösterenlerden biri olarak düzenli yaşamasını istemek en tabi hakkım .. o yüzden ramazan ya da başka bir ay farketmez yapmasın böyle şeyler...

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne sonu olacakmış Murat abi? 22 yaşında henüz. Acı tecrübe olur onun için. Ama öyle son falan olmaz. Bir gecelik çapkınlıktan dolayı yeteneğini kaybedecek değil.

Öyle ilk hafta hatalı gol yedi diye dar ağacına çekilecek adam değil Onur. Çekenin iyi niyetinden şüphe ederim.
                            "Gece sabaha kadar gezer tozarsan,böyle golü yersin" sesleri kulağına kadar gider stadda..hoş bir durum değil tabii ki..

Diğer yandan haberin önceden ayarlanmış olduğunu düşünüyorum..gazeteciler rastgele orada değillerdi..zaten manşette Onur Kıvrak ismi diğerinden öndeydi..tufaya geldi Onur..

Aklı işinden başka yerlere kaçmasın..o kötü olur..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• Hasrrrrrrrrrrrrr bu haberin dogrulugu na bile inanmam.

Hem yaptiysa yapti kime ne? Adam bekar degil mi?

Hem bu olayi fazla buyutmeyin. Allah vermis elimize nur topu gibi bir kaleci simdi bunu da sogutursak senelerce yeni kaleci arar dururuz.

Lastik yapmaya gerek yok olayi. Olmus bitmis tamam dir ...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Gece sabaha kadar gezer tozarsan,böyle golü yersin" sesleri kulağına kadar gider stadda..hoş bir durum değil tabii ki..

Diğer yandan haberin önceden ayarlanmış olduğunu düşünüyorum..gazeteciler rastgele orada değillerdi..zaten manşette Onur Kıvrak ismi diğerinden öndeydi..tufaya geldi Onur..

Aklı işinden başka yerlere kaçmasın..o kötü olur..
                                Ben de Onur'a böyle sebepler yüzünden kızmam. Çünkü Allah vergisi müthiş bir yeteneği var. Ama insanlara malzeme vermesi kendisi açısından kötü olur.

Ben Şenol Güneş'in Onur'a ciddi bir uyarı yapacağını düşünüyorum.

*

Lig öncesi kasıtlı bir haber olduğuna ise canı gönülden katılıyorum Murat abi.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yükleniyor...
                                X