Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbol camiasına Trabzonspor kadrosundan her takımda sırıtmadan oynayabilecek 5 oyuncu sayın desek;
    şüphe götürmez şekilde 1 yada 2. sıraya en çok Onur'un ismi yazılır.

Unutulmamalı ki Onur hem saha içinde hem de saha dışında yaptıkları ve söylemleri ile başka bir adam.
    Eleştirmek başka bir şey karalamak, değersizleştirmek başka.
    .
    Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
    .

Yorum

• Sorun nedir kaptan? Ne bu hal?
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Gelen ilk topu aldı yine içeri, başka top gelmedi zaten.

İnşallah gelmez maç sonuna kadar.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gelen ilk topu aldı yine içeri, başka top gelmedi zaten.

İnşallah gelmez maç sonuna kadar.
          Golde zerre kadar hatasi yok, o kafayi vurdurmayacaksin orda. Ön yargili olmayalim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Onur'u severim, birkaç haftadır çok formsuz. Güven vermiyor.
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• 1 dakikada 2 topu taca atti. Inanilir gibi degil, anlamiyorum bu nasil olabilir yeter artik dümdüz vur su topa. Hentbol Kalecisi degilsin. Ayaklarinida kullanmak zorundasin. 30 yasina geldin.

Yorum

• alisilmis artik
                her golde ayni

süpermen bekliyorlar sanirim
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Rize maçından bu yana çok kötü. Ben eleştirileri yerinde buluyorum. Onur Kıvrak Konyaspor'un kalecisi değil ki bu goller pas geçilsin. Patır patır yiyor.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    alisilmis artik
                    her golde ayni

süpermen bekliyorlar sanirim
                    arada 1-2 çıkarsın diyoruz

ha en son Babel'in antrenman şutuna övgüler diziyordun pardon

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rize maçından bu yana çok kötü. Ben eleştirileri yerinde buluyorum. Onur Kıvrak Konyaspor'un kalecisi değil ki bu goller pas geçilsin. Patır patır yiyor.
                      patir patir yiyen adam bu ligde halen en fazla gol yemeden mac cikaran adam

size göre ortalarda iyi olan muslera 16 gol yerken ortalardan, henüz 6.yi yedi onur

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        patir patir yiyen adam bu ligde halen en fazla gol yemeden mac cikaran adam

size göre ortalarda iyi olan muslera 16 gol yerken ortalardan, henüz 6.yi yedi onur
                        Benim için golün tipi değil çıkarıp çıkaramacaği önemli. Maaşı çok yüksek bir kaleci için. Ben Onur'u çok seven biriyim bu golleri yakıştıramıyorum ona.

Yorum

• Taraftar haklı olarak puan kayıplarının acısını çıkarmak için birini arıyor. Şüphesiz ki Onur'da bu kayıpların etkenlerinden biri ama biri ama kaynağın kendisi olmadığını da idrak etmek gerek. Yoksa Onur eskiden yan toplarda iyiydi de şimdi mi kötü oldu diye sorgulamak gerekiyor...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yahu yediği golde top olmadık yere gidiyor. Sanki üzerine gelen topu yemiş. O golü yemeyecek kaleci yok piyasada.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• alem buysa kral onur recep kivrak

Ünal Karaman

Yorum

• Topla be kardeşim kendini. İlla leğen mi demeleri lazım?

Yorum

Yükleniyor...
                                X