Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Onur'un taraftar derneklerini ziyaret edip ziyaretin ardından taraftar grubunun başkanının çıkıp Burak ve Onur'un arkasındayız yonetimdekiler aralıkta gidecek açıklamasını iyi yorumlamayanlar bu kadro dışına şaşıra dursun
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• elveda kaptan.
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• yolun acık olsun Onur.

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugün Onur'un taraftar derneklerini ziyaret edip ziyaretin ardından taraftar grubunun başkanının çıkıp Burak ve Onur'un arkasındayız yonetimdekiler aralıkta gidecek açıklamasını iyi yorumlamayanlar bu kadro dışına şaşıra dursun
          Böyle bir şey mi yapmış uyanık. Demek ki düşündüğümden daha çirkin ilişkiler içinde

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          En son Vkgz tarafından düzenlendi; 12.11.2018, 22:27.
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O kadar geç kalınmış bir karar ki. Saçma sapan aşıkları yüzünden gecikmiş bir karar. Hadi şimdide Savunun Trabzonspor'dan büyük gördüğünüz Onur'un uzu.

Yönetimi tebrik ediyorum

Muhtemelen bu Başlığa en çok eleştiri yazanlardan biriyim ve çok sevindim

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Bakalım bundan sonra kime saracaksın? Trabzonspor taraftarlığını Onur'a kin kusmak olarak algılamış vatandaş. Çok merak ediyorum. Ve maçlardan sonra foruma gireceğim gülerek senin yazılarını okumaya.

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aman abi şimdi burası "yeter ki onursuz olmasın aşk fan club " dolacak
              Onlar için Onurspor kuracam,cebimden para ile,moralları bozuk olmasın diye mor renkli ama.
              • Memento mori

Yorum

• onur efendinin taraftar grupları ile yarın yapacağı şov kursağında kaldı acaba bunları şehiride terkedin demek yasal olarak suç mu ? veyada antremanlarınıza istanbulda şu sahada devam edeceksiniz demek fifa da sorun yaratır mı ? çünkü biliyoruz ki rahat durmayacaklar

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onlar için Onurspor kuracam,cebimden para ile,moralları bozuk olmasın diye mor renkli ama.
                  Hani burda savununca biz Trabzonspor'lu değil de Onurspor'lu oluyoruz ya okey.

Mor rengi pek sevmem ben, sen onu evindekilere giydir. Seversiniz.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hani burda savununca biz Trabzonspor'lu değil de Onurspor'lu oluyoruz ya okey.

Mor rengi pek sevmem ben, sen onu evindekilere giydir. Seversiniz.
                    Bekarım,evde kediler var Onlar da bugüne kadar mor severiz demediler )
                    Mor renge neden takıldınız onu da anlamadım koskoca mor menekşe Madrid var,yanlış bir renk mi söyledik?
                    • Memento mori

Yorum

• Maçın devre arası galibiyet yeminine katılmamış Onur, Ünal hoca çok sinirlenmiş asıl sebep bu arkadaşlar.

Allah belanı versin Onur.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bekarım,evde kediler var Onlar da bugüne kadar mor severiz demediler )
                        Mor renge neden takıldınız onu da anlamadım koskoca mor menekşe Madrid var,yanlış bir renk mi söyledik?
                        Söyleme niyetinle alakalı olabilir mi ? Gelmiş bir de burda dalga geçer gibi yanlış bir renk mi söyledik diyorsun. Yaşın kaç bilmiyorum ama ergenliğin lüzumu yok. Burda herkes Trabzonspor açısından konuşuyor.

Yorum

• egon uğruna 12 senede sadece aldığın paralarla gideceksin bu şehirden belki bazı lahanalar seni her gördüğünde yine kaptan maptan diyecek ama çoğunluk senin yüzüne bile bakmayacak.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Söyleme niyetinle alakalı olabilir mi ? Gelmiş bir de burda dalga geçer gibi yanlış bir renk mi söyledik diyorsun. Yaşın kaç bilmiyorum ama ergenliğin lüzumu yok. Burda herkes Trabzonspor açısından konuşuyor.
                            Art niyet yoktu,tamamen moralı bozuka olan kafiye uyumu mor.
                            Sıkma canını buğun Trabzonspor için çok faydalı kararlar alındı,alanlardan da kurtulduk mu önümüz aydınlık.
                            • Memento mori

Yorum

• Onur iyi bir Trabzonsporlu olsa performansı doğrultusunda 15 trilyon para almayı kendisine reva görmez.

Aslında suç biraz kendisinde olduğu kadar çoğunlukla yönetimlerde.

Onur'a 600 BE verip, çenesini açmayacağı, hep yedek kalacağı ortam hazırlansaydı.

Bu olumsuz hadiseler yaşanmazdı.

Tolga Zengin gibi ihtiyaç halinde oynayan, maaş-performans odaklı eleştirilmeyen bir konumda olurdu.

Onur kendini dev aynasında görerek, bacağına sıktı halbuki yetersiz bir kalecisi olduğunu kimse ona anlatmadı ya da duymak istemedi.

Yorum

• Olmasaydı sonumuz böyle Onur. Çok üzdün beni be.Maalasef sen seçtin bunu.
                                En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 12.11.2018, 23:40.
                                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Yükleniyor...
                                X