Bugün Onur'un taraftar derneklerini ziyaret edip ziyaretin ardından taraftar grubunun başkanının çıkıp Burak ve Onur'un arkasındayız yonetimdekiler aralıkta gidecek açıklamasını iyi yorumlamayanlar bu kadro dışına şaşıra dursun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Onur'un taraftar derneklerini ziyaret edip ziyaretin ardından taraftar grubunun başkanının çıkıp Burak ve Onur'un arkasındayız yonetimdekiler aralıkta gidecek açıklamasını iyi yorumlamayanlar bu kadro dışına şaşıra dursun
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Vkgz tarafından düzenlendi; 12.11.2018, 22:27.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar geç kalınmış bir karar ki. Saçma sapan aşıkları yüzünden gecikmiş bir karar. Hadi şimdide Savunun Trabzonspor'dan büyük gördüğünüz Onur'un uzu.
Yönetimi tebrik ediyorum
Muhtemelen bu Başlığa en çok eleştiri yazanlardan biriyim ve çok sevindim
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman abi şimdi burası "yeter ki onursuz olmasın aşk fan club " dolacak- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar için Onurspor kuracam,cebimden para ile,moralları bozuk olmasın diye mor renkli ama.
Mor rengi pek sevmem ben, sen onu evindekilere giydir. Seversiniz.
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani burda savununca biz Trabzonspor'lu değil de Onurspor'lu oluyoruz ya okey.
Mor rengi pek sevmem ben, sen onu evindekilere giydir. Seversiniz.Onlar da bugüne kadar mor severiz demediler
)
Mor renge neden takıldınız onu da anlamadım koskoca mor menekşe Madrid var,yanlış bir renk mi söyledik?- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekarım,evde kediler varOnlar da bugüne kadar mor severiz demediler
)
Mor renge neden takıldınız onu da anlamadım koskoca mor menekşe Madrid var,yanlış bir renk mi söyledik?
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöyleme niyetinle alakalı olabilir mi ? Gelmiş bir de burda dalga geçer gibi yanlış bir renk mi söyledik diyorsun. Yaşın kaç bilmiyorum ama ergenliğin lüzumu yok. Burda herkes Trabzonspor açısından konuşuyor.
Sıkma canını buğun Trabzonspor için çok faydalı kararlar alındı,alanlardan da kurtulduk mu önümüz aydınlık.- Memento mori
Yorum
-
Onur iyi bir Trabzonsporlu olsa performansı doğrultusunda 15 trilyon para almayı kendisine reva görmez.
Aslında suç biraz kendisinde olduğu kadar çoğunlukla yönetimlerde.
Onur'a 600 BE verip, çenesini açmayacağı, hep yedek kalacağı ortam hazırlansaydı.
Bu olumsuz hadiseler yaşanmazdı.
Tolga Zengin gibi ihtiyaç halinde oynayan, maaş-performans odaklı eleştirilmeyen bir konumda olurdu.
Onur kendini dev aynasında görerek, bacağına sıktı halbuki yetersiz bir kalecisi olduğunu kimse ona anlatmadı ya da duymak istemedi.
Yorum
Yorum