Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Seneye Galatasaray'a gider inşallah.

Trabzonspor'da kariyeri bir noktaya kadar ilerler.

Zaten bir iki geçici kötü performansın ardından Volkan, Olcan, geçmişte Umut Bulut'a gösterilen tepki ona da gösterilecektir.

Türkiye'nin en iyi kalecisi durumunda şu an.

İçindeki gs aşkını başka sayfalarda yaşamalısın
    Dallas Mavericks
    .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Yorum

Seneye Galatasaray'a gider inşallah.

Trabzonspor'da kariyeri bir noktaya kadar ilerler.

Zaten bir iki geçici kötü performansın ardından Volkan, Olcan, geçmişte Umut Bulut'a gösterilen tepki ona da gösterilecektir.

Türkiye'nin en iyi kalecisi durumunda şu an.

gs li kısmı geçelim yorum yapmak istemiyorum ama,

onur 2 maç değil 10 maç üst üste hatalı gol yese ben yinede gıkımı çıkarmam canın sağolsun onur derim, onur bir yana diğerleri bir yana. onur a taraftar asla tepki göstermez. volkan gereksiziyle onur u aynı kefeye koyma, onur çoktan ispatladı ''adamlığını'' ve yeteneğini. kredisi bu takımda sonsuz olan tek isim onurdur.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

bi ara forumu birakip gittiydin niye dondun ki?
          senin gibi cincon sempatizanina burada nasil musade ediyorlar aklim almiyor.
          forum iki takim tutan uyelere acik mi?
          forumun acik ara en buyuk cinconlu trollusun.

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1.7 milyon euro almıyor.

"Profesyonel futbolcumuz Onur Recep Kıvrak'ın sözleşmesinin 2015-2016 sezonu sonuna kadar uzatılması konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre futbolcuya;

2011-2012 futbol sezonu için 2.300.000 TL garanti ücret,
            2012-2013 futbol sezonu için 2.530.000 TL garanti ücret ve 34.500 TL maçbaşı ücreti,
            2013-2014 futbol sezonu için 2.530.000 TL garanti ücret ve 34.500 TL maçbaşı ücreti,
            2014-2015 futbol sezonu için 2.645.000 TL garanti ücret ve 34.500 TL maçbaşı ücreti,
            2015-2016 futbol sezonu için 3.565.000 TL garanti ücret ve 34.500 TL maçbaşı ücreti ödenecektir."
            Normalde 1.6 milyon euro yapsa da primlerle 1.7'ye tamamlanır...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bi ara forumu birakip gittiydin niye dondun ki?
              senin gibi cincon sempatizanina burada nasil musade ediyorlar aklim almiyor.
              forum iki takim tutan uyelere acik mi?
              forumun acik ara en buyuk cinconlu trollusun.
              Üyelik tarihin 2013, benim 2008. Benim gittiğimi bildiğine göre sen de gidip dönenlerden olmalısın. Sen niye döndüysen ben de o yüzden döndüm

Benim hangi takımı tuttuğumu bilen bilir, o ayrı konu.

GS sempatizanlığı üzerinden eleştiride bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Çünkü çok daha ağır eleştiriler beklerdim. Açıkçası hakaret işitmeyi dahi göze almıştım. Medenî bir şekilde fikirlerini dile getirdiler, sağolsunlar.

Konuya gelince. Birkaç zamandır Olcan üzerindeki eleştirilerin dozunun inanılmaz şekilde artması sebebiyle forumdaki mesajları okuyamıyorum bile. Açıkçası Olcan özelinde gerçekleşen bu tutum, genel olarak camianın tüm unsurlarının şiddetle eleştirilmesinin bir parçası.

HİÇBİR ŞEYİ BEĞENMİYORUZ. Bunu büyük harfle yazayım ki ne dediğimi daha açıkça ifade edeyim. Takım 4-0 kazanmış bu dahi eleştiriliyor. İyi kötü bir stad yapılıyor, stadın daha iyi ya da bizim istediğimiz gibi olması için çaba sarfetmek yerine pesimist bir tavır içerisindeyiz.

12 gol 5 asist yapmış oyuncumuz var devre arasında kime kaça satarız onu düşünüyoruz.

Maç sonunda oyuncumuz neredeyse dayak yemiş, bir oh olmuş demediğimiz kalmış.

33 yaşında bir sene top oynamamış dünya markası oyuncu burayı benimseyerek oynuyor 3 gol 4 asist onu da beğenmiyoruz. Oynadığı yeri hatırlatmalıyım.

Mustafa Yumlu diye bir oyuncumuz var; elinden geleni yapıyor. Sempatizanı olduğumu söylediğiniz Galatasaray'da oynayan Semih Kaya ile karşılaştırıyorum, iyi oyuncu millî takımda oynar diyorum, seçilecek diyorum; bana Galatasaray sempatizanı diyen arkadaşlarımızdan biri alaycı bir üslupla bana katılmadığını ifade ediyor (en kibar tabirle).

Şimdi bir kendimize bakalım, bir de sempatizanı, taraftarı (!) olduğum Galatasaray'a. Sabri'nin bu hafta çokça konuşulmasına sebep olan pozisyonu hatırlıyorsunuzdur. Acaba kaç Galatasaraylı bizim Olcan'a verdiğimiz tepkiyi vermiştir Sabri'ye? Sormak lazım.

Bir daha dönelim bize, Onur'u sevdiğimizden bahsediyoruz. Sonsuz kredisi var diyoruz.

Arkadaşlar, Onur'un bizim nezdimizde sonsuz kredisi vardır demek Buffon'un, Cech'in, Van der Sar'ın sonsuz kredisi var demekle eşdeğerdir. Onur dünya çapında bir kalecidir. Türkiye'nin de bu gözlerin gördüğü en iyisidir.

Sen ister Onur'a kredi ver, ister verme. Onur zaten gider hakettiği takımın formasını söke söke alır. Anlatmak istediğim, Onur gibi bir kalecinin arkasında durmak taraftarlık bazında övünülecek bir şey değildir.

Onur zaten ben bildim bileli koca Trabzonspor'u eldivenleri üzerinde taşımaktadır.

Onur'un performasındaki bir iki dalgalanma neticesinde, Tolga kalsın Onur gitsin sözlerini hatırlatırım. Tolga gittikten sonra Onur'un yediği birkaç hatalı gol neticesindeki homurdanmaları da hatırlatırım.

Şimdi Onur mükemmel bir performans sergilemektedir. Elbette herkes arkasında olacak, herkes methiyeler düzecek.

Onur 5 maçta 10 gol yediğinde de arkasında durabilecek miyiz, durur muyuz ya da Olcan'a sergilediğimiz davranışı mı sergileriz?

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61;1919394724[B tarafından gönderildi
                kredisi bu takımda sonsuz olan tek isim onurdur.[/B]
                Ne yazık ki bu kısım biraz hayal Onur 2-3 maç kötü oynasın, yine başlarlar saçma sapan sebeplerle eleştirmeye.
                En son Heisenberg tarafından düzenlendi; 03.11.2013, 22:50.

Yorum

• Bravo...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Kasimpasa macindaki hatalarini affettirdi,tebrikler ve tesekkürler.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• takimin vazgecilmezi. türkiyenin 1 numarasi. umarim uzun yillar hizmet eder. gidersede gittigi yer avrupanin üst takimlari olmalidir

Yorum

• Sürekli fark yaratıp maç kazandırıyor.. Bu şekil forvetin orta sahan olsa şampiyonluğa oynarsın işte..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kime ne iyilik ettik de seni izliyoruz bu formayla bilmiyorum. Efsanesin be kaptan, efsane...

Yorum

• Gerçekten dünya çapında kaleci. Sadece dünya çapında kaleciler takımlarına maç kazandırır.

Yorum

• Büyük adamsın be Onur!! Şuan kalede tek olman bile senin performansını etkilemiyor. Nasılsa tekim diye işini kötü yapmıyorsun. Hele o penaltı kurtarışından sonra 2. pozisyonuda çıkartman harikaydı. Hatta 3 . top kaleyi bulsa onu bile çıkarıyordun.
                              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• takımın tel tel dökülmesine karşı nasıl hala ayaktasın anlamıyorum...
                                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X