Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acı içinde kıvranışın ve yine de pozisyon kurtarman...
    İyi ki seni izleyebildiğimiz bir döneme denk geldik,iyi ki varsın ve iyi ki bordo mavisin.Geçmiş olsun büyük Kaptan.

Yorum

• Bitti futbol hayatı diye düşünüyorum.
      En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 16.04.2018, 22:10.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        olabilir, yirtigi olan diz, ameliyat olmadan dogal kaynamisti

simdi kaynayan yerden koptuysa dedigin gibi biter

onur haterlar cifte telli oynasin
        Valla abi uzman değilim ama çok acı çekiyordu Onur, muhtemelen ciddi bir şey var.

Yorum

• Önümüzdeki sezonun as kalecisini şimdiden aramaya başlamalıyız.

Geçmiş olsun.
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Ankaraspor deplasmanında Yattara'nın sakatlanışı geldi aklıma Yattara'yı bitirmişti o sakatlık. Melih'in zemini suni çime çevirmesinden dolayı. Şimdi ise Osmanlı deplasmanında Onur. İnşallah yalnızca esneme olmuştur.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Önümüzdeki sezonun as kalecisini şimdiden aramaya başlamalıyız.

Geçmiş olsun.
              Zeki Ayvazi geri getirir bunlar ya da Fatih falan
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Geçmiş olsun kaptan...Seni çok savunan biri olarak artık güven vermiyorsun maalasef(Performans olarak)
                En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 18.04.2018, 01:22.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Sakatlanması kötü oldu. Şimdi işimiz gücümüz yok, Esteban beyin moralini yükseltmekle uğraşacağız. Gerçi bu adamın son durumunu da bilmiyorum, sakat da olabilir. Uğurcan'da güven vermiyor bana. Alanya maçında ki performansı iyi değildi.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçmiş olsun kaptan...Seni çok savunan biri olarak artık miadını doldurdun maalasef.Kredi kalmadı.
                    Niye kredisi kalmadı? Sakatlığının nüksetmesindne dolayı mı? Şu maçta hangi hatası var?

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Niye kredisi kalmadı? Sakatlığının nüksetmesindne dolayı mı? Şu maçta hangi hatası var?
                      Kardeşim tartışmaya gerek yok.Benim Onuru ne kadar savunduğumu başlık içinde bulabilirsin.
                      Şahsi düşüncemdir.Sana göre kredisi olabilir.Bana artık güven vermiyor kaptan.Üzülerek yazıyorum bunu.
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeşim tartışmaya gerek yok.Benim Onuru ne kadar savunduğumu başlık içinde bulabilirsin.
                        Şahsi düşüncemdir.Sana göre kredisi olabilir.Bana artık güven vermiyor kaptan.Üzülerek yazıyorum bunu.
                        Yok ben de güven veriyor diyemem. Normal bir kalecilik yapabiliyor artık. Ben de indirime gitmesinden yanayım ya da elden çıkarılabilir. Ama yabancı kuralı gelirse kalacak zaten.

Yorum

• Bunu yazacağım aklımın ucuna gelmezdi ama bu takımda Onur'un yeri yok artık. Yediği 3. gol nedir ALLAH aşkına ya...

Yorum

• Normal gol yemiyor artık, hep komikm goller. Geçmiş olsun ama yerine as kaleci şart.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Onur,bu iş kangren olmadan lütfen Burak,Uğur ve Olcay'ı da alıp git kardeşim.
                              Verdiğin emekler için eyvallah da biz senin acemiliklerine neden sabredelim?Bu yaktığın kaçıncı maç,yaşın genç değil ki öğrenecek bu işleri diyelim,yedek değilsin ki adam oynamıyor,refleksleri körelmiş diyelim.
                              Bu kadar para alıyorsun,senden 10 yaş büyük Buffon bile senden daha atik ve işini seviyor.

Bırak artık yani,adam gibi düzgün ayrılalım.
                              • Memento mori

Yorum

• Belki Uğurcan çıkar şapkadan.
                                Maalesef ki 2014 yılında geçirdiği ameliyattan sonra kalede artık güven vermıyor. Geçmiş olsun..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X