Trabzonspor üst üste 3.maçını kaybetmiş adamlar geyik yapma derdinde.Yaşar ağabey sende bende Şenol Güneş'i eleştirdik dimi ? Bir kez olsun takım yenildiğinde bu tür geyikler yaptık mı ? Şu başlığa gelip Esteban üzerinden geyik yapanlar art niyetlidir.Hayır yani yakın tarihte toz kondurmadıkları Şenol Güneş örneği ortadayken hala akıllanamadılar.
Emrah kardeşim, aynı geyiği ben de yaptım maç sırasında ama bu yenilgi den keyif almak anlamına gelmemeli. Sorun Onur falan değil onu söylemeye çalışıyoruz, Esteban da değil.
Sorun çok daha büyük , bunu görmek lazım.
Ben burada sorun Onur demedim zaten hiç bir zaman.Hata yapan futbolcu ki bunu sürekli yapmaya başladıysa formsuz denir ve eleştirilir.2.kalecin ilk kez forma giymiş ve hatası olmamasına rağmen bu başlığa gelip geyik yapılıyorsa dediğin gibi sorun çok büyük.
En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 03.10.2015, 00:34.
Zamanında kalecilik standartlarını bayağı yukarılara çektiğinden ötürü bugün millet Onur'a burun kıvırır oldu. Neyse altın hep altındır. Bugünler de geçecek.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Bugün burda Onur'a sevgi dizeleri dizenler(bazıları) yarın birgün küfredecekler. Bkz.Tolga Zengin.
Mesela şu an Onur Volkan'la kakara kikiri yapıyor antrenmanda.
2 sene önceki mesaj, boşuna almamış o kdar itibar puanını
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Hadi be kaptan dön artık sahalara.
Dön ki bu taraftar, takım çok özledi seni.
Dön ve de ki herkes gitse ben bu takımın kaptanıyım hakemlere karşı kendi icimizdekileri karşı sonuna kadar mücadele edicez de.
Çünkü sen bizim sahadaki temsilcimizsin çünkü sen Trabzonsporlu Onursun .
Sen sahalara eskisi gibi dönki herkes çenesini kapatsın seni seyre dalıp ayıp etmişiz desinler.
Lütfen !
Yorum