Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aldıklari nefes bile zarar olan Constant'ın, Waris'in, Yatabare'nin, Sefa'nın bonservislerine, maaşlarına ses çıkarmayıp Onur'un aldığı parayı diline dolayanda art niyet ararım.

Kusura bakabilirsiniz. Hiç sorun değil.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• sinirden aglayisi geliyor insanin
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hasta annesine bakmayan bir adamın "ama diğer kardeşlerimde bir su dahi vermemiştir kadına .. hepiniz bana niye yükleniyorsunuz " denmesi gibi birsey senın dediğin . Çok mu seviyorsun anneni ? o zaman kimse kadının yüzüne bakmazken sen fedakarlık göstereceksin .
        demekki 2015 in dozer cemilleri pek yanaşmıyor boyle şeylere.

keşke şu muhabbeti önceden bir kişi açsaydıda o zaman yazsaydım . şimdi yazınca ihocu oluyorum bi anda .
        Dostum sen bir evi kiraladın diyelim.....

Senenin 3 ayı o evde dursan 9 ay durmasan evinkirasını vermiyormusun..... ?

ya da işte çalışıyorsanız raporlu iken para almıyormusunuz ? ben bu parayı haketmedimmi diyorsunuz...

size sadece şunu yazacağım..

şampiyon olduğumuz yıl Onur olmasaydı muhtemelen şampiyonlar ligine gidemeyecektik....

sadece şampiyonlar liginden gelen para 20 milyon euro...... Onurun şimdiye kadar bütün parasını fazlasıyla öderde artar bile

ayrıca adamlığı , duruşu filan bunları saymıyorum bile....

Senin siyasetçin , spor adamın hatta bugün Şenol Güneşin hık mık ederken adam 50 bin kişiye kafa tuttu formasını öptü fenerlilerle kavga etti.....

sadece bile benim için ölçüdür ve yeterlidir....

ha futbolu babasının hayrına oynayan varsa bilmiyorum öyle adam varsa Allah razı olsun ne diyelim.....
        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 31.07.2015, 14:03.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• kimse riske girmez...yakında kadroya alınır..
          If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
          Milton Friedman

Yorum

• Onur'umuzsun. Trabzonspor'un son kalesi.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Onur Recep Kıvrak'a şikeciler çok kızgındır. Çünkü şikecileri şampiyonluktan etmiştir....

Onları anlıyorumda burada kızan arkadaşları doğrusu anlayamıyorum....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sayende Trabzonspor gibi bir illetten kurtulacağım kaptan.

Ben neredeyse kurtuldum diyebilirim.

Yorum

• Bu adam babasının bostanlığını beklerken mi sakatlandı

Onur'a zorla laf edenlerin Trabzonsporluluğunu bırak adamlığından bile şüphe ediyorum
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ne anlama geliyor bu şimdi.
                      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne anlama geliyor bu şimdi.
                        Şu anlama geliyor Onur İzmirli vatansever modern demokratik bir çocuk ülkenin hassas durumuna değerlendirme yapmış zor günlerden geçiyoruz zaten birde bu yaşananlar Trabzonspor camiasına ek sıkıntı yarattı konuyu manasında kapatmış.Yani taraftar baskısıyla da Onurun gitmesine müsade edilmemiştir ve yönetim Onuru satamamıştır.Süper olmuştur.Benim anladığım kadarıyla ortayı bulmak ve olayları yatıştırmak için güzel bir açıklama yapmış.Taraftar galip gelmiştir.Süper de olmuştur.
                        "Annuit cœptis"

Yorum

• Peki Onur'dan ne zaman özür dilenecek?
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dostum sen bir evi kiraladın diyelim.....

Senenin 3 ayı o evde dursan 9 ay durmasan evinkirasını vermiyormusun..... ?

ya da işte çalışıyorsanız raporlu iken para almıyormusunuz ? ben bu parayı haketmedimmi diyorsunuz...

size sadece şunu yazacağım..

şampiyon olduğumuz yıl Onur olmasaydı muhtemelen şampiyonlar ligine gidemeyecektik....

sadece şampiyonlar liginden gelen para 20 milyon euro...... Onurun şimdiye kadar bütün parasını fazlasıyla öderde artar bile

ayrıca adamlığı , duruşu filan bunları saymıyorum bile....

Senin siyasetçin , spor adamın hatta bugün Şenol Güneşin hık mık ederken adam 50 bin kişiye kafa tuttu formasını öptü fenerlilerle kavga etti.....

sadece bile benim için ölçüdür ve yeterlidir....

ha futbolu babasının hayrına oynayan varsa bilmiyorum öyle adam varsa Allah razı olsun ne diyelim.....

İş verenler on kuruşun hesabını yapar hele ki Türkiyede ....Çalışanların haklarını koruyan yok keza futbol sektörü normal iş sektörü gibi değil.Arkalarında fifa gibi büyük camia var boru değil tabi ki ama dediğin gibi adam ,yüreğinle oynayan adam,o stad meselesi vesaire bu çocuk hak ediyor büyük ücretleri ayrıca tottimiz olacak bu çocuk bizim.Her klubun yıllanmış şarap gibi olan sembolleri vardır Onur da bunlardan biri.O yüzden satılamaz.Yani not for sale.Hani diyoruz ya paranın alamayacağı satılamayacak bazı değerler vardır bir tane olan şeydir manevi yüreğiyle oynayan değeri yüksektir çünkü az bulunur bu yüzden satılmaz.Günümüzde böyle satılık olmayan değerler var mıdır?Az da olsa vardır.
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• efsanenin geri dönüsü

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Onurumuz,
                                Yine dogruyu yaptın.
                                Bizim için, takım için doğru olanı yaptın..
                                Merak etme, sana bugünleri yaşatanlara cevabımızı vereceğiz yakında..
                                Her zaman yanındayız, yanında olacağız.
                                Kaptanımız, kardeşimiz, efsanemiz..
                                BİZE HER YER TRABZON

Yorum

Yükleniyor...
                                X