Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamın takım içinde yarattığı sıkıntı bir yana... O ayrı konu.

Ama Onur Trabzonspor tarihinin en en sıkıntılı döneminde, en bunalımlı, insanlarla en kavgalı olduğumuz dönemde bu takımdaydı.

Bayrak adamdı, rakipler için de hedef adamdı.

Yaptığı hatalar, insanlarla takışması stresi hep bu yüzden.

Adam iki kere çapraz kopardı.

*

Uğurcan'ın başarısı ortada, ama Onur bu kadar sağlıklı bir ortamda oynayabilseydi Uğurcan diye bir kalecimiz olmazdı.

Onur bu takımda, bu zamanın kulübünde her şeyin 3 4 lük 4 4 lük olduğu zamanda oynasaydı, kafa olarak rahat olur, Avrupa'da top 5 yapardı.
    En son alper* tarafından düzenlendi; 25.04.2022, 10:45.

Yorum

• Futbolun içine kalmaması da kendisinin büyük hatasıdır.

Karakter olarak sağlamdı çünkü.

Yorum

• Karekteri ilk zamanlarinda cok eskiden cok saglamdi. Sonrasinda artik sehrin havasindan midir suyundan midir baya bozuldu bu. Bir kabadayilasmak, mafya gibi davranmak falan. Zaten 2. capraz bag sakatligindan sonra hepten saldi kendini. Bir daha eskisi gibi de olamadi. Vakti zamaninda o zamanin yoneticileri bunu satmamakla cok buyuk yanlis yaptilar.

Ayrica nasil trabzonsporluysa takim kac kere izmire maca gitti bir kere zahmet edip de tribunden mac seyretmedi. Tipki giray kacar gibi laf da trabzonsporlu da neyse.
        En son jpositve tarafından düzenlendi; 29.04.2022, 02:14.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kulübe üye oldu mu acaba? Olmali bence.
            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Kendisine kırgın, kızgın olduğum konular var. Fakat 2011 senesi aklıma geldikçe... Ne desem bilemiyorum... Yine de özledik Kaptan! Çok özledik hem de!
              Hamiş

Yorum

• 2011 davasında susmadigi gibi sözde efsaneye de güzel göndermelere devam ediyor

Yorum

• Ailenizle ve sevdiklerinizle nice mutlu yıllar dilerim kaptan abi iyi ki doğdun!
                  Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                  Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Para peşinde koşan, takımı bozan diye lanse edilen, ancak Trabzonspor kaptanlığından sonra başka forma giymek yerine futbolu bırakan adama Onur Recep Kıvrak denir
                    Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Gelsin tabi biraz daha evinden adam aldirsin. Yonetici arabalarini tekmeleyen, formasini yere atan, takim arkadaslariyla ayni arabaya binme yerine yoneticilerin arabasina binmek icin kavga cikartan, suleyman hurma ile sota ve daha nice hocalari yiyen, unal karamani yemek icin 5-0 lik malatya macinda hatali goller yiyen, takım arkadaşlarıyla kavga edip takımda ikililk gruplaşma çıkartan buyuk kaptan. Trabzondan ayrilirken oynamadigi yani sozlesmesinde kalan donemlerin de parasini pesin olarak istedi. Zar zor oynadigi donemlerin parasinda ikna esilip ilgili parayi da taksitle almayi kabul etti. Sonra da sagda solda trabzona adamlik yaptim diye gezdi.

Trabzondan sonra futbolu birakmasinin nedeni kulupten yillik 2,5 milyon euro aliyordu. Gittigi takimdan 500 bin euro bile alamaz. Ve sadece karsiyaka ve trabzonda futbol oynadi. Yeni bir takimda 30 lu yaslardan sonra ortama alismak oyle kolay degil. Ayrica kafa olarak futboldan baya sogumustu. Yillar once ben futbolu birakmak istiyorum diye roportaji da vardi. Zaten son zamanlarinda kaleciligi de les gibiydi. 2. capraz bag sakatligindan sonra birak trabzonu super ligde zor oynardi.

Trabzonspor'un Galatasaray ile oynadığı müsabakada Sneijder'in attığı dördüncü golde yaşanan baraj hatası çarpıcı bir fotoğrafla gözler önüne serildi.
                      En son jpositve tarafından düzenlendi; 01.12.2023, 00:57.

Yorum

• Onur icin soyleyecegim kendisi sayesinde cok gururlandik. Sevgi yeri ayri.

Yorum

• Trabzonspor tarihinde Şenol Güneş'ten sonra forma giymiş en iyi kaleci. Gerçek bir Trabzonsporlu. İyi ki varsın Onur Kıvrak!
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Şimdiki kadroya bakınca, takım için parçalanan efsanelerin başlığına gezinmek ihtiyacı duydum.

İyi ki varsın Onur, hep çok iyi hatırlayacağız seni ...
                            Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Ilhan parlak in dedigi gibi Onur ve destekcilerinin durumu da ayni boyle. Yillik 2.5 milyon euro aldigi kulupten ayrilip 30 yasindan sonra 500 bin euro ya baska bir takimda oynamayan Onur buyuk kaptan oluyor.

Ilhan parlak gonderisi
                              İlhan Parlak: "Ankaragücü dönemimde, Sivasspor ile oynayacağız hiç unutmuyorum. Pinto var o zaman. Cuma günü parası ödenmedi diye fesih hakkı doğdu. Maç cumartesi günü. Kampı terk edip gitti....

Sotanin Onur sozleri

Subat 2021 Onurdan Unal karamana gonderme

Temmuz 2015 Onur Suleyman hurma kavgasi
                              Trabzonspor kampından gönderilen Onur Kıvrak için, tartıştığı Süleyman Hurma'dan açıklama geldi: Onur'un morali bozuk. Düzelirse döner, düzelmezse kendisi bilir

Mayis 2017 Serdar bali Onurun formasini yere atmasi
                              Trabzonspor'un efsane isimlerinden olan Serdar Bali'den dün taraftara tepki gösteren Onur Kıvrak için sert sözler...

Agustos 2015 Onur 3 kelle alacagim
                              Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Onur Kıvrak krizi ve Erkan Zengin’in kadro dışı bırakıldığına yönelik iddialar üzerine A Spor’a özel açıklamalar yaptı.

Yorum

• kendi adıma, 2011'den sonra paramparça olduğumuz, dağıldığımız dönemde etrafındaki herkes giderken aynı hırs ve mücadeleyle kalede onu görmeye devam etmek benim adıma unutamayacağım, duygusal açıdan yoğun bir hatıraydı.

hataları mutlaka olmuştur. maaşı çok konuşulmuştu, maaş bir anlamda oyuncunun kadro içerisindeki ağırlığının temsilidir. gerrard da liverpool'daki son döneminde bile en fazla maaş alan oyuncuydu. sen bir oyuncuya hem "kaptanımızsın" diyip hem de doğru düzgün maça bile çıkmayan çöplerden daha az yahut onlarla aynı maaşı veremezsin. uğurcan'a da haksızlık yapılmıştır bu konuda.

öte yandan, bu son hareketinden önce de bir taraftar olarak bana efsane 11 yap deseler onur'u koyardım, uğurcan'ı değil. uğurcan hep fazla cool'du, relaxtı. kaptanlığını ise en başından beri anlayamamıştım zaten. ama onur'dan özellikle sakatlık sonrası onurdan daha iyi ve dengeli bir kaleci, havadan ve yan toplarda özellikle.

efsanedir.
                                futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim