onura bok atanlar zaten evrö yükseldi yeaaa yine aynı parayı alacak diyenler hayatlarında bırak 850 bin euroyu 50 bin euroyu bir arada görmemiştir. Birinden alacak 50 lirası vardır sabah akşam arkasından söver böyle adamlar bunlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
bence düz hesap 2023 Yapmak lazım ama şu anki duruma göre ne yazık ki 2020 ye kadar katlanacaksınız özevlat olmayan kaptanaÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Bir kaptan nasil olmasi lazimsa sende öylesin Onur, her seye öncü oldugun gibi insallah bu hareketinle'de öncü olursun diger futbolculara
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim tek zoruma giden Onurun taraftarı kullanması.Ben Trabzonsporluyum diyip maaşında indirime giderse ben susacağım.Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazıları hala çok kazanıyor diyorlar.Adam sanki kendi zorla 2.5€ a imza attırdı.Bu düzenlemeyi yapmak zorunda mıydı ,hayır.Kendine yakışanı yaptı.Bazılarına örnek olsa keşke.
Futbolcular bu kadar para almamalı.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur çok paragöz, oynamadığı maç başı ücretlerini bile istiyor diyen Zeki Uzundurukan'ın yüzü kızarmış mıdır acaba....
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok kazanmak futbolun genel sorunu. Onur'un değil.
Futbolcular bu kadar para almamalı.TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum