Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• onura bok atanlar zaten evrö yükseldi yeaaa yine aynı parayı alacak diyenler hayatlarında bırak 850 bin euroyu 50 bin euroyu bir arada görmemiştir. Birinden alacak 50 lirası vardır sabah akşam arkasından söver böyle adamlar bunlar

Yorum

• Hurma'ya da kapak olsun)
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• bence düz hesap 2023 Yapmak lazım ama şu anki duruma göre ne yazık ki 2020 ye kadar katlanacaksınız özevlat olmayan kaptana
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bir kaptan nasil olmasi lazimsa sende öylesin Onur, her seye öncü oldugun gibi insallah bu hareketinle'de öncü olursun diger futbolculara

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Yakın zamanda bu kulüpten gönderilmeye, taraftara yem edilmeye çalışılan adamın bugün gelip indirime gitmesi ve sözleşmesini uzatması bile anlayabilene çok şey anlatır. Ama anlayabilene ...
            .

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim tek zoruma giden Onurun taraftarı kullanması.Ben Trabzonsporluyum diyip maaşında indirime giderse ben susacağım.
              Siz cevap beklemeyin bence.... Çünkü arkadaş dediğini yaptı.... SUSTU.... Gerçi sustu denilemez... SUSTURULDU.....
              Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Kaleci ama gol atmaya doymuyor kaptan. Helal olsun. Birlikte nice şampiyonluklara kaptan...
                8. Kuşatma

Yorum

• Onurun bu sezon N'doye'den fazla golü var. Yakışır kaptan..

Yorum

• Kaptan... Başladık hadi hayırlısı
                    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• Bazıları hala çok kazanıyor diyorlar.Adam sanki kendi zorla 2.5€ a imza attırdı.Bu düzenlemeyi yapmak zorunda mıydı ,hayır.Kendine yakışanı yaptı.Bazılarına örnek olsa keşke.
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Onur çok paragöz, oynamadığı maç başı ücretlerini bile istiyor diyen Zeki Uzundurukan'ın yüzü kızarmış mıdır acaba...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bazıları hala çok kazanıyor diyorlar.Adam sanki kendi zorla 2.5€ a imza attırdı.Bu düzenlemeyi yapmak zorunda mıydı ,hayır.Kendine yakışanı yaptı.Bazılarına örnek olsa keşke.
                          Çok kazanmak futbolun genel sorunu. Onur'un değil.
                          Futbolcular bu kadar para almamalı.

Yorum

• Adam.
                            Konuşun hadi konuşun
                            Onuru göndermeye çalışan taraftar bozuntusu topluluğumuza kapak olsun.
                            Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                            Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onur çok paragöz, oynamadığı maç başı ücretlerini bile istiyor diyen Zeki Uzundurukan'ın yüzü kızarmış mıdır acaba...
                              Yüzü ile mabadı bir olduğu için sanmıyorum kızardığını.
                              .

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok kazanmak futbolun genel sorunu. Onur'un değil.
                                Futbolcular bu kadar para almamalı.
                                Buna katılıyorum ama bu bizden kaynaklanan bir durum değil.İst takımları oyuncunun ilgisini çekmek ,aklına karıştırmak için yıllardır fiyatları yukarı çekip durdu.Sadri Şener döneminde onlara ayak uydurmadığımız için oyuncu kaybettik.iho denen şahıs ise ayak uydurmakla kalmayıp onları bile geçti.Bu bize zarar veriyor.Maaşları aşağı düşürmemiz şart ama bu düzende oyuncu o zaman "ist gideyim" ben diyor.Bunu önlemek için maaşlarla ilgili yasal bir düzenleme olmadığı sürece bu sıkıntıyı yaşayacağız maalesef.
                                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X