Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hatalısın Onur !

8 Senedir , oynadığın tüm maçlarda standardın üzerinde oynadığın ve bir çok maçı tek başına aldığın için hatalısın !

Sende diğerleri gibi ruhsuz oynamadığın için hatalısın !

Takımın içine edenlere karşı durduğun için hatalısın !

Trabzonspor'u taraftar gibi sevdiğin için ve Profesyonel davranmadığın için hatalısın !

Velhasıl , bu ruhsuz takımda kaldığın için hatalısın !
    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Neden duygusal davranıyoruz. Örneğin herhangi bir mevkide ki futbolcumuz kötü oynadığında yedek kalabiliyor onur neden kalamasın belli ki bu sene ekici özer ile onur bu sezona dair hiç bir mental hazırlık yapmamış, oynatmayacaksın oynattıkça takıma zararları oluyor.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neden duygusal davranıyoruz. Örneğin herhangi bir mevkide ki futbolcumuz kötü oynadığında yedek kalabiliyor onur neden kalamasın belli ki bu sene ekici özer ile onur bu sezona dair hiç bir mental hazırlık yapmamış, oynatmayacaksın oynattıkça takıma zararları oluyor.
        Takımda hazır olan kaç isim soyleyebilirsin. ? Deki bu adam takımla uyumlu , tam olmasi gerektiği gibi oynuyor diyebilecegin 1-2 isim say yeter .
        En son DarkBlooD tarafından düzenlendi; 30.09.2015, 02:08.

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Frikik golün de hatası yok,ikinci gol defansın göz göre,göre seyretmesi sonucu yenildi,üçüncü golde rakip oyuncu orta kesiyor top yerden sekip kaleye yöneliyor sonuç olarak bu 3 golü kalede Neuer bile olsa yerdi belki frikiği bir ihtimal cikartabilirdi.
          Ama Onur hala psikolojik olarak hazır değil o olay kapandı densede kafalar da hala yer ediyor.
          Memleket'ten yeni geldim köyler de,yaylalar da insanlarla muhabbet ettim hepsi Onur'u silmiş malesef,biz burada 3-5 kişi destek versek yahut havalimanına giden 3-5 genç taraftar destek versede genel halk için bu durum geçerli değil.
          Hoş aynı topluluk Shota içinde aynı şeyleri söylüyor bavulu hazirmis
          Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
          Komünar..

Yorum

• tamam onur formsuz olabilir ama bu defans hattinin hicmi sucu yok isterseniz neueri getirin bu defans bozuntularinla cogu golleri yeriz. Defans yapmayi bilmiyenler stoper olarak oynuyor en iyi yaptiklari topu taca atmak. Bence onur dinlendirilsin yedek kaleci gol yedimi bakalim ozaman kim suclu olacak. Umarim onur sene sonu Avrupaya gider futbolcu olsam asla Trabzonsporda oynamasdim hatta türkiyede oynamazdim
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Onur'un dizindeki değil de içindeki ağrıyı geçirmesi lazım. Bana da zaten dizinden çok içi ağrıdığı için idmanları tamamlayamıyor gibi geliyor. Biraz dinlense zarar etmez. Yeter ki kendine gelsin...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Ama ile başlayan,devam eden cümleleri hiç sevemedim.
                Onur formsuz ama..
                Onur önce kendi üzerine düşeni yapacak..zamanında bunu yaptığı için şu an bu takımın kaptanı,taraftarın sevgilisi.
                Aldığı ücretten bahsetmiyorum bile.

Yorum

• Sirk çadırının ortasındaki direktir Onur

Onu alalım kenara koyalım demek bir yana, tartışmaya açma lüksümüz bile yok. Ama anlatamıyorum ki?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• adam yemeyi çok iyi biliyoruz gerçekten neyse bi kaç maç sonra Onur yine Onur'luğunu yapmaya başladığı zaman ONUR ONUR ONUR deriz...
                    EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sirk çadırının ortasındaki direktir Onur

Onu alalım kenara koyalım demek bir yana, tartışmaya açma lüksümüz bile yok. Ama anlatamıyorum ki?
                      sirk çadırı benzetmesi de cuk oturmus

Yorum

• artık yedek zamanı geldi
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• sen dik durmaya devam et kaptan.gerçek taraftar her zaman seninle.
                          hurma efendinin yaptığı oyunlar ona ayak bağı olacak.amacına ulaşamayacak.bizim kayserispor olmadığımızı görecek.
                          dayan be kaptan,aralığa kadar dayan.seviyoruz seni.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Frikik golün de hatası yok,ikinci gol defansın göz göre,göre seyretmesi sonucu yenildi,üçüncü golde rakip oyuncu orta kesiyor top yerden sekip kaleye yöneliyor sonuç olarak bu 3 golü kalede Neuer bile olsa yerdi belki frikiği bir ihtimal cikartabilirdi.
                            Ama Onur hala psikolojik olarak hazır değil o olay kapandı densede kafalar da hala yer ediyor.
                            Memleket'ten yeni geldim köyler de,yaylalar da insanlarla muhabbet ettim hepsi Onur'u silmiş malesef,biz burada 3-5 kişi destek versek yahut havalimanına giden 3-5 genç taraftar destek versede genel halk için bu durum geçerli değil.
                            Hoş aynı topluluk Shota içinde aynı şeyleri söylüyor bavulu hazirmis
                            Frikik golünde net bir şekilde hatası var. Bunu tartışmaya gerek bile yok. Sonuçta Onur da insan hata ya da hatalar yapabilir. İnşallah en kısa zamanda sıkıntısı her ne ise çözülür.
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• onur gibi bi markayı kaybetmemek lazım.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Frikik golünde net bir şekilde hatası var. Bunu tartışmaya gerek bile yok. Sonuçta Onur da insan hata ya da hatalar yapabilir. İnşallah en kısa zamanda sıkıntısı her ne ise çözülür.
                                Hayır bir adım daha ortaya gelse topu goremeyecekti, ŞL maçındaki casillas gibi üzerine gelen topu göremedim ne yapayım mi demesi lazımdı , barajda duran oyuncularının osmanlı li oyuncuları uzaklaştırmasi, aralarına girmesi yada bir şekilde dağıtmasi lazımdı , hatalı hatalı da neye göre hatalı göremediği topa atlamadigi için mi hatalı.

KANOĞLU

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

Yükleniyor...
                                X