Bu sene oldukça formsuz, önce Rabonitcki şimdi de Galatasaray maçı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Muslera bu sezon Onur'dan çok daha büyük hatalar yaptı ve daha fazla puan kaybettirdi. Bir gs'liden Muslera ile ilgili olumsuz bir yorum duymadım. Bu öfkenin sebebi nedir? Kaldı ki Muslera'nın gs için anlamından çok daha fazla anlamlar taşıyor Onur bizim için.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Adamın hata yaptığını söylemek başka şey komple silmek başka .... Orda dur!
Psikolojisi bozulmuş ilk oyuncu Onur Kıvrak değil yeryüzünde. Bunun düzeltilmesi için bir sürü yol var. Kesinlikle arkasında durulmalı.
Ben Onur'un yapacak daha çok güzel işinin olduğunu biliyorum. İnşallah toparlar,toparlayacakta.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Yine duran top, yine gol... Evet hatalı gol yedi peki kritik soru şu;
Maçı Onur mu verdi ? O golü yemese, orta sahası sos vermesine rağmen Ndoye yi kanada koyup 2. forveti sahaya süren zihniyetin takımı kontradan golü yemeyecek miydi sanıyorsunuz ?
Hatalıysa hatalı, evet bu gece bizi yakan faktörlerden birisi oldu... Gol kaçırma şov yapmasak, Umut un şutunu tuttu diyede kahraman olacaktı, bu işler böyle."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Erkan efendi boş kaleye atamayınca fatura Onura kesildi maalesef ama hatası var çok net.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum