Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sene oldukça formsuz, önce Rabonitcki şimdi de Galatasaray maçı.

Yorum

• Kaç kez daha canı sağolsun,bilerek mi yapıyor diyeceksiniz ?
      Çok ciddi bir sakatlıktan çıktı ve oldukça formsuz.
      Geçmişte verdiği katkılara kimse laf edemez ama artık yedeğe çekilmesi lazım.

Yorum

• formsuz ve moralsiz. sezon öncesi krizi atlatamamış.

Yorum

• Kaybedeceksek Onur yüzünden kaybedelim be

Yorum

• Kaptan sen hata yapınca daha çok üzülüyorum ama gördüğüm o ki sezon öncesi travmayı anlatamadın

Kendini biran önce toplamalısın bu sene sana çok ihtiyacımız var.
            En son esra61 tarafından düzenlendi; 19.09.2015, 23:41.

Yorum

• Muslera bu sezon Onur'dan çok daha büyük hatalar yaptı ve daha fazla puan kaybettirdi. Bir gs'liden Muslera ile ilgili olumsuz bir yorum duymadım. Bu öfkenin sebebi nedir? Kaldı ki Muslera'nın gs için anlamından çok daha fazla anlamlar taşıyor Onur bizim için.

Bazen Sevinç Bazen Keder
              YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Canın sağolsun Onurum.Ama formsuzsuluğu atarsın umarım.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İyi günlerinde sonsuz kredi veren taraftar hata yaptığında hemen gömüyor işte.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Adamın hata yaptığını söylemek başka şey komple silmek başka .... Orda dur!

Psikolojisi bozulmuş ilk oyuncu Onur Kıvrak değil yeryüzünde. Bunun düzeltilmesi için bir sürü yol var. Kesinlikle arkasında durulmalı.

Ben Onur'un yapacak daha çok güzel işinin olduğunu biliyorum. İnşallah toparlar,toparlayacakta.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Her hatasını görmezden gelip buralarda vefalı taraftar pozları vermekten vazgeçin. Net olarak hatalı goller yiyor işte ne desin millet.
                      Muslera 4 senede 9 kupa kazanmış gs ile tarih bunu yazacak gerisi hikaye.

Yorum

• Nasıl gol yediğini o sırada saçlarımı yolduğum için görmedim. Hatalı falan ne yerse yesin umurumda değil ama maç sonu arkadaşını rakip araya almış kıstırıyor kaptansin bakıp devam ediyorsun.
                        Ne oldu sana Onur? Nereye gitti o hırslı kişi?

Yorum

• Yine duran top, yine gol... Evet hatalı gol yedi peki kritik soru şu;

Maçı Onur mu verdi ? O golü yemese, orta sahası sos vermesine rağmen Ndoye yi kanada koyup 2. forveti sahaya süren zihniyetin takımı kontradan golü yemeyecek miydi sanıyorsunuz ?

Hatalıysa hatalı, evet bu gece bizi yakan faktörlerden birisi oldu... Gol kaçırma şov yapmasak, Umut un şutunu tuttu diyede kahraman olacaktı, bu işler böyle.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bilal taş gibi orta attı 1.87 lik onur ile üzerine koşan iki gsli bir de onların arasında Mbia atamayana atarlar he hatalımiydi evet. Ama tüm hata onun değil yenmeyecek bi gol değildi. Topun canı var işte.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Erkan efendi boş kaleye atamayınca fatura Onura kesildi maalesef ama hatası var çok net.
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Maç sonu taraftarların protestosu olmuş otobüsten falan inmiş ama sonra ne olduğunu açıklamadılar asporda
                                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X