Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir çift sözüm de Sadri Şener ve yönetimi savunan bir kısım üyeye.

Neden bir çoğunuz herşey olup bittikten sonra ortaya çıkıyor çok merak ediyorum?
    Forum psikolojisi öyle enteresan bir hal almış durumda ki, doğru veya yanlış düşüncesine taraftar bulan herkes bir hegomonya kurma gayreti içinde.

Kimi çürük düşünceler bu sayfalarda kol gezerken neredeydiniz?

Madem ki yanlış giden birşeyler olduğunun farkındaydınız, yazmaktan neden çekindiniz?

Biz Ersun Yanal'ı da böyle kaybettik, ve o sürecin devamı olarak Sadri Şener yönetimini kaybetmekteyiz. Bunun müsebbipleri arasında her daim eleştirdiğim üyelerin yanı sıra; değerlerini savunamayıp ortalığı boş bırakan üyelerde vardır.
    acemice de olsa kötü de olsa iyi olduğuna inandırdım kendimi, en büyük eksiklik yönetici dedik yetiştirilmeli dedik sonra onlara verilmeli dümen niye Trabzonum için.... ki istikrar dedik ki 41 senede bilmem kaçıncı yönetim bilmem kaçıncı teknik kadro, birşeyleri yanlış yapmışız 25 senedir yönetim ve teknik kadro değiştirmiş bu 25 senede olmamış şimdide değiştirsek yine olmayacak demişiz hep demişiz bende mevcut yönetimi sonuna kadar destekleyenlerdenim şimdiyi bekledim her zaman dile getirdim buyrun yönetimin istafısını bekleyenler meydan sizin artık inşallah yüzümüzü kara çıkartırlar bundan sonraki göreve gelecek yönetim kurulu
    TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nasıl yani?
      elano 7 milyona, keita 8 milyona geldi
      Ödenecek para 4 yıla bölündü.

Yorum

• İlk olarak Trabzonizm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        beyler saat kacda iftar oluyo trabzonda bugun
        19.15

Sanırım.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu beyler neler yazıyorsunuz inanılır gibi değil.Sadri başkan gitmesin diye kulübün 30 yıllık gelirlerini harcaması için yetki verilmesini nasıl onaylarız.Bu çok yanlış ve kulübün geleceği için kötü günler demektir...
          Kardeş sen user-passwordunu filan birine mi kaptırdın, gerçekten hayretler içerisindeyim...
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• allah yardimcimoiz olsun vllah, ben artik hiç bisey diyemiyorum, diyecek laf yok
            FATIH TEKKE

Yorum

• adam özel hayatından mesaisinden fedakarlık yaptı ona bari SAYGILI olun da ADAM olduğunuz anlaşılsın hadi taraftarlığı geçtim..
              Özkan SÜMER

Yorum

Yahu beyler neler yazıyorsunuz inanılır gibi değil.Sadri başkan gitmesin diye kulübün 30 yıllık gelirlerini harcaması için yetki verilmesini nasıl onaylarız.Bu çok yanlış ve kulübün geleceği için kötü günler demektir...
                Sadri başkanın bu gelirleri hangi doğrultuda harcayacağını varsayarak kötü günleri düşünüyorsunuz?
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• başkasının sattığı adamın vebalini sadri şener e yüklemeyelim. evet ben de sadri şener i eleştiriyorum ama konuyu fatih tekke ye indirgemek çok sığ düşünmek olur. sadri şenerin sonunu hazıylayan "yanlış transfer politikası" oldu, adını doğru koyalım.

Yorum

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nasıl yani?
                    elano 7 milyona, keita 8 milyona geldi
                    O GS'nin parasıyla...
                    Bizim paramızla ikisi 4M Euro yapıyor...

Yorum

• zamanında bu yönetimdeki kişilerin yaptığını şimdi muhalefet onlara karşı yaptı hiç şaşırmadım yaşananlara.
                      başkan son dönemdeki verdiği ve veremediği kararlarla yanlış yapmıştır ama istifa etmesi de yanlış olur

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeş sen user-passwordunu filan birine mi kaptırdın, gerçekten hayretler içerisindeyim...
                        Halbuki ben alıştım.

Gülümseyerek okuyorum.
                        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adam özel hayatından mesaisinden fedakarlık yaptı ona bari SAYGILI olun da ADAM olduğunuz anlaşılsın hadi taraftarlığı geçtim..
                          iflas etmiş işsiz kişilerin mesaisi olmaz onun tek işi trabzonspor başkanlığı. tabi zaman harcayacak oturmaya gelmedi oraya.

Yorum

sadri şenere güvenmeyelimde.hacıosmana.lemi,ye sardar baliye güvenelim öylemi

Yorum

• 13 Ağustos 2009 tarihinde açıklanan şirket bilançosunda kulüp varlıkları 142 milyon TL, kısa vadeli borçlar 26, uzunvadeli borçlar 24 milyon tl!

(Resmi rakamlardır)
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih Tekke olayı başkanı yer dedik,yedi.
                                Geçen yıldan kalan heyecanı,başkan,Fatih'i transfer etmeyerek söndürdü.

Şimdi istifa etse ne kaybeder;hiç bir şey.
                                Bu kadar borcu kim ödeyecek,gelecek yönetim.
                                Neymiş demek ki;yiyip,içip,gezdikleri yanlarına kar kalmış.
                                Yöneticilik böyle bir şeymiş işte
                                geçen sayfadaki yazımı yapıştırıyorum sana...

sadri başkan gelecek senelerde kulübün ekonomik olarak şimdiye göre çok çok ileride olmasını, ancak bu sayede Trabzonspor'un ayakta kalabileceğini düşünerek çeşitli projelere imza atmaktadır, atmak istemektedir.

ben de isterdim bir forvet alınsın fakat bu olmadı diye şimdiye kadar gelecek adına iyi şeyler üretmiş daha da üretmek isteyen bir yönetimi bir kalemde silip atmamalıyız.

büyük ihtimal 2009-2010da Trabzonspor avrupa sahnesinden silinmiştir, ama ben turkcell süper ligden hala umutluyum.
                                forvet istiyoruz, şu an yönetim alır krediyi basar parayı alır kaliteli bir forvet. ama ekonomik kaynaklar olmazsa o krediler dağ olur çıkar karşımıza sonra. ve altından kalkamayız borcun. yönetimin de umrunda olmaz bu durum, kendi ceplerinden para çıkıyor değil, gelecek yönetim uğraşsın dursun.

evet borcumuz da artmıştır son zamanlarda, ama artmasının sebebi gelecek seneler Trabzonspor'a kaynak yaratmak için yatırım yapılmasıdır. belki bir dönem daha bu yönetim duracak. ama sonra onlar yok, iyi niyeti farkedelim, kimler için çalıştıklarını görelim. gelecek yönetimlere hazır kaynak bırakıyorlar, Trabzoncell(yılda 3 milyon USD), HES(yılda 12 Milyon USD), TSClub sayısındaki büyük artış ve daha pek çok proje gerçekleşti, gerçekleştirilmek isteniyor. bunların değerini anlayalım, yıllık kaç lira getirecek kulübe düşünelim. ancak bu sayede yarışabiliriz üç eziklerle bunun farkına varalım artık. futbolda para konuşuyor.

biz gökhan ünal'a verilen 6milyon'a çok diyelim. adamlar guizayı alıyor 14e. kimse itiraz etmiyor. adamlarla dalga bile geçemiyosun, para var alırız diyor. isteseler şimdi yine alırlar. bizse bonservisi geçtim adamların yıllık alacağı parayı nasıl öderiz diye düşünüyoruz.
                                fenerdeki pek çok oyuncu yıllık gökhan ünal'ın aldığının da 2, 3katını alıyor. ligi kötü yerde bitiriyorlar ama sonraki sezon dünyaca tanınmış hocayı kovup, ona bir kaç milyon eurocuk tazminat verip, kaçsa artık 30 40 milyonluk iki üç maliyeti yüksek bomba transfer, toparlanıyorlar. paranın gücü bu işte.
                                para olmazsa proje olmazsa, işimiz zor.
                                bir burda birbirimizi çok yeriz. bu adama 3milyon verilir mi, 2milyona satılır mı diye.

o yüzden bırakalım, sadri başkan yarım kalan işini tamamlasın, sonra gidecek zaten kendi de, katlanamaz o kadar sene bu taraftara bu şehre.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X