Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sadri başkanı severim gitmesini istemem tabi yanındaki yamyamlardan kurtulursa ama en ufak bir olumsuzlukta kırıldım deyip gitmesi hiç doğru değil. ozaman bizde kırgınız 1 yıldır transfer diye bağırıyoruz istediğimiz transferler olmadı ama biryere gitmiyoruz oturup konuşup tartıyoruz iyi düşün başkanım seni seven çok kişi var ama yanındakiler olduğu müddetçe başarı çok zor...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Marcelinho'yu getirmiş bir kulüpten bahsediyoruz be abi.Bu kadar da küçültmeyin şu kulübü.
      Kulübü küçültmek için söylemiyorum, ama bazı gerçekleri de görmemiz gerek.
      Yıllarca espri konusu olmuş, Futbolcuya İstanbul'u gezdirip, transfer gerçekleştikten sonra Trabzon'a getirmek meselesi...

O zaman, Marcelinho niye kaçar gibi gitti?

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Siz yazdıklarınızın anlamını bilmiyorsunuz galiba.

Yazdıklarınız sonucunda sen git yönet zeki insan deme hakkı bana doğar.
        Dostum, yanlış kişi ile muhattap oluyorsun.

Çabaların boşuna.

Vaktini harcama derim ben. Vaktine yazık.
        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• bi yandan trabzonsporun basarisizligi bi yandan bu off bee ne cilemiz varmis
          FATIH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            geçen gün yine yazdım yine yazayım güçkü ve dinamik bir yönetim ;

mesela ,

metin akbaşoğlu
            murat bozoğlu
            ahmet ağaoğlu
            ibrahim ethem hacıosmanoğlu
            saner ayar

bu 5 linin içinde olduğu ve birinin başkan olduğu yönetim mesela.
            ooo Hacıosmanoğlu nerde yaa
            şimdi çıkıp bu takım daha iyi yönetimleri hakediyo demesi lazımdı
            pehh
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Trabzonspor kıyamete kadar şampiyon olamaz...Sabırsız insanlarız.3 yenilgide hoca kovuyoruz,başkan değiştiriyoruz. Dünya da sabrın sonunun selamet olduğunun milyonlarca örneği var.Bizden HİÇBİRŞEY olmaz...Yeni gelecek olan her kimse osmanoğlu mu ne bizi hemencecik şampiyon mu yapacak? Kimsenin elinde sihirli değnek yok.Şampiyonluk bir dakikada olacak iş değil. Öz evladımız Şenol Güneş diyoruz, iki başarısız maçta tekmeyi vuruyoruz.Belki adama 5 yıl katlansak başarı olabileceğiz. Mümkün müdür? Tabii ki hayır...Bazen hepimiz çileden çıkıyoruz.Ama ertesi gün bunu unutuyoruz.Geçmiş geride kalmıştır.Biz bunu başaramıyoruz. Geçmişi takmadan geleceğe gidemiyoruz,odaklanamıyoruz.Biz şampiyon falan olamayız...
              Bütün ol ayrı tut kendini...Çünkü öyle...Zaten öyle!

Yorum

• beyler saat kacda iftar oluyo trabzonda bugun

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oy Trabzon, Trabzon için kalaylı kazan... Efkarli günlerime geldi çatti Remezan..
                  İçinde bulunduğumuz durumu en güzel Mehmet Zahit özetledi.
                  Trabzon'un havaları gibiyiz; güneş açarken birden yağmur yağabiliyor, yağmurdan sonra tekrar güneş açabiliyor.

42 yıllık tarihinde 42 kongre yapmış bir takımız, bu durumlar şaşırtıcı gelmemeli bize.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• keşke bir sene öncesine gitsekkk..ne güzeldi o günlerr ahh ah
                    Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Tekke olayı başkanı yer dedik,yedi.
                      Geçen yıldan kalan heyecanı,başkan,Fatih'i transfer etmeyerek söndürdü.

Şimdi istifa etse ne kaybeder;hiç bir şey.
                      Bu kadar borcu kim ödeyecek,gelecek yönetim.
                      Neymiş demek ki;yiyip,içip,gezdikleri yanlarına kar kalmış.
                      Yöneticilik böyle bir şeymiş işte
                      Murat Abi etma.

Transfer görüşmelerine kardeşinin özel uçağıyla giden bir yöneticilik anlayışından bahsediyoruz burda.

Bari sen etma. Ne yiyip içmesi?
                      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kulübü küçültmek için söylemiyorum, ama bazı gerçekleri de görmemiz gerek.
                        Yıllarca espri konusu olmuş, Futbolcuya İstanbul'u gezdirip, transfer gerçekleştikten sonra Trabzon'a getirmek meselesi...

O zaman, Marcelinho niye kaçar gibi gitti?

klub kucuk degil birader , klup cok buyuk ...
                        ama bazi taraftarlar cok kucuk ...
                        sorunda oradan cikiyor zaten...
                        "Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”

Yorum

• işte şuraya yazıyorum önümüzdeki süreçte olacakları.başkan gidecek trabzon merkezli bir yönetim gelecek elde para edecek bütün futbolcuları satacak finansal tabloyu düzeltmek adına.satılanların yerine de genç sözüm ona daha önce gördüğümüz gibi gelecek vaad edecek isimler alınıp ligdeki 5. ve 6. lıklar şerefli başarılar sayılacak.ligde bir derby başarısı alınırsa herşey mükemmel.
                          şu bir gerçek ki gerek NA gerekse de SŞ yönetiminde el freni vazifesi gören hep Trabzon menşeili asbaşkanlardır.sanki bu insanlar Trabzonspor'un bir adım daha ileri gitmesini istemiyorlar.Kim gelirse gelsin tek bir isteğim bu ve bu tür insanlar yönetimde olmasınlar.borçtan korkusu olmasınlar.yerden göğe sığdıramadığınız gesenin borç alacak farkı keita ve elano transferinden önce 215 m$ idi.bu adamlar bu borçlarının üstüne 15-20 m$ daha borç yapıp transfer yapıyorlar.işte düşünce farkı bu.eğer ki büyüğüm diyorsan borçtan korkmayacaksın.ihtiyacın varsa takım için gerekli ise maliyet değerini düşünmeyeceksin pazarlığını yapıp alacaksın.
                          ama bunu kulübün geleceğini düşünen çok değerli Trabzonlu yöneticilerimize anlatamazsın.
                          böyle de düşünürsen sana lig 3. lüğü çok bile.ne demiş eskiler;"ne kadar ekmek o kadar köfte."
                          https://twitter.com/serturkmen61

Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
                          TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)

Yorum

• maglum iftar yemeginden sonra olcak hersey

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu beyler neler yazıyorsunuz inanılır gibi değil.Sadri başkan gitmesin diye kulübün 30 yıllık gelirlerini harcaması için yetki verilmesini nasıl onaylarız.Bu çok yanlış ve kulübün geleceği için kötü günler demektir...
                              anapara olmadan yatırım nasıl yapılacak? büyüme nasıl gerçekleşecek?! borçsuz büyüyen bir yer gördünüz mü?! yatırım nasıl yapılır hiç araştırdınız mı?! en büyük şirketler bile gelecekteki gelirlerini göstererek ancak kredi sağlarlar ve bu kredilerle yatırımlarını finanse ederler, boylece nakit yonetimlerini ayarlarlar.

yapılan haksızlığa bir son verilmesini ve trabzonsporun onunun acılmasını istiyorum. artık yeter!...

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                geçen gün yine yazdım yine yazayım güçlü ve dinamik bir yönetim ;

mesela ,

metin akbaşoğlu
                                murat bozoğlu
                                ahmet ağaoğlu
                                ibrahim ethem hacıosmanoğlu
                                saner ayar

bu 5 linin içinde olduğu ve birinin başkan olduğu yönetim mesela.
                                Takımı da istanbul'a taşıyalım, bunlar Trabzon'a gelir mi?

Ağaoğlu, federasyon başkanı gelecek yıl dünya golf şampiyonası Türkiye'de oradaki karizmayı başka hiçbiryerde yakalayamaz.

Saner Ayar TV işleri başından aşmış, basketbol takımıyla zor uğraşıyor.

Diğerleri=TS başkanlığı? Zor dostum zor
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X