İlk olarak inegöl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
-
Bunu söylemek hele de benim için çok zor...Ama görünen o ki Trabzonspor yönetilmiyor...Sadece idare ediliyor...Eskiler idare-i maslahat derdi...Tam da o...İşin kötüsü bu kendini akıllı sanma halleri benim gördüğüm kadarı ile futbolcuları fena küstürüyor...Yahu bir samimiyet....Trabzonspor un sadece samimiyete ihtiyacı var...Samimiyet...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
beceremediğimiz istikrar yönetim bazında belki sağlanır.sadri şener düzgün insan hatasız kul olmaz bence devam etmeliİlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVermezse ne olacak ?
Yorum
-
Usta zaten kimse başkanın kişiliğine birşey demiyor. Sadece etki altında kalıyor, yönetemiyor, blki çok iyi bir ticaret adamı ama yönetici değil, bu açık belli. İstikrar sağlansın eyvallah, ama bu nedir yahu. Gözün gördüğü, herkesin bağırdığı hiçbirşeyi yapmadı.İlk olarak inegöl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeceremediğimiz istikrar yönetim bazında belki sağlanır.sadri şener düzgün insan hatasız kul olmaz bence devam etmeli
Yorum
-
Şu son yaşanan , kongre üyelerinin yönetimin yetki alanına müdehalesi sonrası yaşanan gerginlikte başkanın ağzından böyle bir demeç çıktı mı ?İlk olarak ALİ FATİH tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBAŞKAN , hattıni bil...1. Fatih Tekke alınmalı... 2. Camianın her kesimini kucaklanmalı ...3.İkide bir her engelde çocuk gibi ,şeker alınmayınca istifa ederim sözlerine son verilmeli...4.Trabzonsporluların inandıklarına kulak verilmeli...Erman,F.Terim gibi camiayı bilmeyenlerin söyledikleri bırakılmalı...5.Hattıni bil...hattıni bil...hattıni bil...sahi Erman'ın ,F.Terim'in hatları ne?..Aziz Yıldırım( bizzat biliyorum) her önüne çıkana(özellikle FB'lilere) ilk olarak hattını soruyor!..Bizim başkanın hatti sanırım Trabzonsporlular için erişime kapalı! Yoksa Trabzonsporum bu kadar hırpalanmazdı.
Benim bildiğim kanal kanal koşturup , tellalık yapan Cevat Kol ve bir iki Trabzon'dan yayın yapan gazete kağıdı basan bir grup insanın " sanılıyor , ediliyor , bildirildi" şeklinde biten cümleleri dışında bir şeyler var da ben mi kaçırdım?
Yorum
-
Forvet transferini yapsın Selman.İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanım şu son günlerde olur da forvet (ismi farketmez) transferi yaparsan hiç "yapacağım projeler var deme", ver istifanı git !
Başkan alışıktır lafını yemeye.
Colmandante
Yorum
-
Ortak inanca başkan hiç kulak vermiyor!!!
Özellikle transfer için demiştim.Camianın tarihte ilk defa ortaya koyduğu ,ortak inanca, ortak akla,ortak duyguya kulak verilmedi;saygı duyulmadı.FATİH TEKKE!!!İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu son yaşanan , kongre üyelerinin yönetimin yetki alanına müdehalesi sonrası yaşanan gerginlikte başkanın ağzından böyle bir demeç çıktı mı ?
Benim bildiğim kanal kanal koşturup , tellalık yapan Cevat Kol ve bir iki Trabzon'dan yayın yapan gazete kağıdı basan bir grup insanın " sanılıyor , ediliyor , bildirildi" şeklinde biten cümleleri dışında bir şeyler var da ben mi kaçırdım?
Yorum
-
Valla yapmasın Osman'ım.Pek benzer düşünmeyiz ama Erdal abiyle aynı bakıyorum şu an.Samimiyet önemli, dik durmak hepsinden önemli.Benim başkanım lafını bir kere söyleyecek.Doğrusu da bu.İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet transferini yapsın Selman.
Başkan alışıktır lafını yemeye.
Yorum
-
Bu yaştan sonra nasıl değiştiririz Selman'ım bu adamın karakterini.Adam böyle doğmuş böyle ölecek.Yapacak bir şey yok.Aslında var. Santrafor transferi.İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla yapmasın Osman'ım.Pek benzer düşünmeyiz ama Erdal abiyle aynı bakıyorum şu an.Samimiyet önemli, dik durmak hepsinden önemli.Benim başkanım lafını bir kere söyleyecek.Doğrusu da bu.
Colmandante
Yorum
-
İcraat, proje, forvet falan bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki o da bu yönetimden artık iğreniyorum, kinliyim. Bunlar ve Umut ile Gökhan gitmeden onlara kinim bitmez. Yönetim istediği kadar transfer yapsın, 6 pas manyakları Umut ile Gökhan istediği kadar gol atsın fikrim ve duygum değişmez. Bu adamların ismini duyunca Hayrettin, Alioğlu, Umut, Gökhan vs. sinirleniyorum. İşin kötüsü adım Gökhan ve 2. bir emre kadar tarafıma Gökhan denilmesini de yasakladım
Son bir not şu bir zamanlar çok beğendiğim Colman'a da huylanmaya başladım inşallah kine dönüşmez. Ona da isim bu sıralar MATMAZEL ismini çok yakıştırıyorum...
Yorum
-
bızım baskan hes projesı haluk ulsoy tesııslerının devrı yayla kent marına stadın arkasına ypılacak yatırım bunlarla kendısını bosuna yoruyo alsın fatıhı hıc bıse yapmasın buyuk baskan olsun forum yonetıcılerı bıle bu kadar sığ düşünüyosa yanmısız ya al fatıhı ya ver ıstıfayı bence de ver baskan ıstıfayı bole dusunenlerın neyıne senede 20 mılyon sabıt gelır sımdı cevap olarak yazarlar gelen yapmıcakmı boyle projeler dıye benım bıldıgım ts tarıhınde bukadar(hatta hıç bırtane) proje ureten yonetım yok cevap yazanlar onlarıda yazsın
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum