Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'dan beklenen açıklama !..

Trabzonspor'un bu sabahki olağanüstü genel kurulunda yaşanan sert tartışmaların ardından, Yönetim Kurulu bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Trabzonspor Haluk Ulusoy Tesisleri'nde kulüp tarafından devralınan ve alınacak taşınmaz mülklerin 10 yılı aşkın süreyle uzatılmasını da kapsayan 4. madde ile 2009 yılı konsolide bütçesinin arttırılmasını içeren 5. maddenin bulunduğu gündemle toplanan ve sert tartışmaların ardından yönetim kurulunun yetki talebini geri çekmesiyle son bulan olağanüstü genel kurulun toplantısından sonra bordo-mavili yöneticiler, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya geldi.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, toplantı bitiminde tesislerden çıkarken gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Şener'in istifa edeceği söylentilerine ilişkin, ''böyle bir durumun söz konusu olmadığını'' bildirdi.

Yener, kulüp başkanı Şener'in kongrede yaşananlardan dolayı üzüldüğünü belirterek, ''Şener, spor kamuoyunda bu kongre tartışılacak. Bu da bizim imajımıza zarar verecek düşüncesinde...İstifa gibi bir durum söz konusu değil. Olursa genel kurul kararı olur'' dedi.

Yaşananların kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Yener, ''Tenkit olur, eleştiri olur. Bazı şeyler, bazı kişiler tarafından kabul görülmeyebilir. Ama oradaki davranışlar, bize yakışmayacak şeyler. İstifa diye bir şey yok. Akşam bir araya gelerek kararımızı açıklayacağız'' diye konuştu.

Kaynak: LigTv
    ''Bence Raul'dan Daha Yetenekli Bir Golcü'' (Rıdvan Dilmen)
    ''Gelmiş Geçmiş En İyi Yerli Futbolcu''
    (Zeki Çol)
    --------* > FATİH <~TS~> TEKKE < *--------

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hiç transfer başlığı yada taraftarın düşüncelerinden dolayı alındığı sanmıyorum.
      Öyle taraftar için transfer yapılsaydı Tekke alınırdı.
      Dostum anlaşamayacağız.
      Birbirimizi yanlış anlıyoruz

Ama bir seviye örneği teşkil ettiğin için teşekkür ederim.
      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen milleti kovabiliyorsun ama..
        Naıl olacak o iş?
        Aslında ne dediğini sende bilmiyorsunda,bi gazla gidiyorsun,bu saatten sonra firene basmakda olmaz,birşey diyende yok zaten...Ohhh Kebap...
        Devam Yunus devam...

Şahsım adına bazı gerçekleri görmeme yardımcı olduğun için teşekkür ederim sana...(Yanlış anlama düşüncelerinden bahsetmiyorum)
        kimi kovdum ben ? ben git dediğim yer benimle laf dalaşına girme demektir kimse kimse kovamayacağını senin benden daha iyi bilmen lazım.

Yorum

• gelsin Mehmet Ali Yılmaz terör estirsin kulupte kimseye muhalefet izni vermesin en iyisi bu olur hralde
          herkes kafasına göre konuşuyor boş dolu hiç farketmiyor
          taraftar olarak kaçımız üzerimize düşeni yaptıkki
          son toluese maçındaki taraftarın rezilliği neydi öyle utandım yemin ederim
          biri başlıyor susana kadar diğer taraf bekliyor sustuktan sonra diğeri başlıyor biz taraftarlar olarak en basit görevi üstlenmişiz bağırıp çağıırmak onuda parça parça yapıyoruz
          önce trübünü düzeltelim üzerimize düşeni yapalım sonra başkana yöneticiye futbolcuya kabahat bulalım

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ahmet ağaoğlu transferden korkmayan bi adam onun için adaylarım arasında.
            Bak Yunus Ahmet Ağaoğlu başkan adayım diyorsun, diyebilirsin.

Ama ilk önce başkan adayını tanısan iyi olur. BMN'de Ahmet Ağaoğlu röportajı yayınlandı. Bizde 4 arkadaş gidip kendisini ziyaret de ettik. Yarım saat sohbet edecekken konu konuyu açtı 4 saat muhabbet ettik. Çok da şeyler öğrendik.

Sen "kurumsallaşmayı bir kenara bırakıyorum şampiyonluk istiyorum" diyorsun.
            Öyleyse Ahmet Ağaoğlu senin başkanlık için son adayın bile olamaz. Çünkü kendisi 1990 yıllarda kürsüden kurumsallaşmayı ilk dile getiren ve hala savunan bir adamdır.

Biraz araştır Yunus, biraz da sakinleş. Otomatiğe bağlama mesajlarını. Böylece daha az hata yaparsın.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• Takalar, Karadenizler, Günebakışlar, Fanatikler, Fotomaçlar...

Bunlara inandığımız sürece gerçekleri göremeyeceğiz.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İkili tartışmalara artık son verelim, lütfen.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  pahalı transfer yapmamakla futbolcu almamak arasında nasıl bi ilişki kurdun ?
                  Pahalı transfer demek transfere 50 milyon harcamak demek oluyor.O da kendisinin bunu yapamayacağını söyledi geçen sezon boyunca.
                  Colmandante

Yorum

• İlk olarak Hea[Ts]ho[Ts] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon'dan beklenen açıklama !..

...
                    Kaynak: LigTv
                    [/COLOR]
                    Kanalları dolaşarak , başkan istifa edecek diyen Cevat Kol'u yalancı çıkardılar . Cevat'a bu yapılır mı ?

İlk olarak alkan akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gelsin ........ terör estirsin kulupte kimseye muhalefet izni vermesin en iyisi bu olur hralde
                    biri başlıyor susana kadar diğer taraf bekliyor sustuktan sonra diğeri başlıyor biz taraftarlar olarak en basit görevi üstlenmişiz bağırıp çağıırmak onuda parça parça yapıyoruz
                    önce trübünü düzeltelim üzerimize düşeni yapalım sonra başkana yöneticiye futbolcuya kabahat bulalım
                    Şu haliyle katılıyorum .
                    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 25.08.2009, 17:46.

Yorum

• Sadri Seneri savunacak hicbir yani kalmamistir. Burda elestirdik niye forvet almiyor diye. Gerci ben gecen sene devre arasindan beri forvet transferi lazim diyenlerdenim ama hadi olmadi alamadi gittik Alanzinhoyu aldik yaptik bir hata ama ilk once transfer yapacagimiz bolgeye halen daha transfer yapilmamasinin hicbir aciklamasi olamaz. Bunu dile getirenler cok hakliydi bu artik ispatlanmistir. Dogru elestiri yapmaktami yok? Elinden topu alinmis cocuk gibi kusup gidiyor. Ben yakistiramiyorum bunu birakin Trabzonspor baskanina erkek adama bile yakistiramiyorum. Inanin simarik bir cocuk gibi goruyorum artik Sadri Seneri, insaallah derhal istifa eder!

Yazik cok yazik oysa cok guvenmistik sana...
                      Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bak Yunus Ahmet Ağaoğlu başkan adayım diyorsun, diyebilirsin.

Ama ilk önce başkan adayını tanısan iyi olur. BMN'de Ahmet Ağaoğlu röportajı yayınlandı. Bizde 4 arkadaş gidip kendisini ziyaret de ettik. Yarım saat sohbet edecekken konu konuyu açtı 4 saat muhabbet ettik. Çok da şeyler öğrendik.

Sen "kurumsallaşmayı bir kenara bırakıyorum şampiyonluk istiyorum" diyorsun.
                        Öyleyse Ahmet Ağaoğlu senin başkanlık için son adayın bile olamaz. Çünkü kendisi 1990 yıllarda kürsüden kurumsallaşmayı ilk dile getiren ve hala savunan bir adamdır.

Biraz araştır Yunus, biraz da sakinleş. Otomatiğe bağlama mesajlarını. Böylece daha az hata yaparsın.
                        metin abi öyle bi izlenim çıktıki ben sanki kruumsallaşma niye yaptınız dedim.

kurumsallaşma hamlesi başkanın doğal görevidir diyorum bütün mesajlarımı inceleyin bu vardır onda ama başkan kurumsallaşma yaparken birazda seslere kulak vermeli taraftarında gönlünü yapmalıdır.

Yorum

• İlk olarak alkan akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gelsin Mehmet Ali Yılmaz terör estirsin kulupte kimseye muhalefet izni vermesin en iyisi bu olur hralde
                          İnsanlar ekmek paralarını maça gitmek için verirken , futbolcular sahada trilyonlar kazanıyor.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri Seneri savunacak hicbir yani kalmamistir. Burda elestirdik niye forvet almiyor diye. Gerci ben gecen sene devre arasindan beri forvet transferi lazim diyenlerdenim ama hadi olmadi alamadi gittik Alanzinhoyu aldik yaptik bir hata ama ilk once transfer yapacagimiz bolgeye halen daha transfer yapilmamasinin hicbir aciklamasi olamaz. Bunu dile getirenler cok hakliydi bu artik ispatlanmistir. Dogru elestiri yapmaktami yok? Elinden topu alinmis cocuk gibi kusup gidiyor. Ben yakistiramiyorum bunu birakin Trabzonspor baskanina erkek adama bile yakistiramiyorum. Inanin simarik bir cocuk gibi goruyorum artik Sadri Seneri, insaallah derhal istifa eder!

Yazik cok yazik oysa cok guvenmistik sana...
                            Abi yukarıdaki haberi okusan iyi edersin. İstifa diye bir şey söz konusu değil. Bizim medyanın uydurması sadece.
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnsanlar ekmek paralarını maça gitmek için verirken , futbolcular sahada trilyonlar kazanıyor.
                              Futbolculara o trilyonları eleştirdiğiniz başkan veriyor!
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• bu klübün baştan aşşa hiç bi tutulur tarafı yok malesef aslında klüp senelerdir Trabzondan hiç dışarı çıkmayan kendini hiç geliştirmeyen cahil bi gizli grubun elindemir nedir anlamadım ne zman ii gitsek sanki o el hemen el atıyor ve bi 5 sene geriye gidiyoruz hep aynı döngü hep dejavu nedir bu ya..bi sözde başkanmıma başkanım sizi çok sever sayarım ama sizde burjuvamı oldunuz nedir ota moka kızıp bırakıyonuz sizde sizi eleştirinlerin dilin konuşun ya bu kadar basit haklıysanız onlar bir söylüyosa siz 5 söyleyin biz güçlü bi başkan istiyoruz yumruğunu masaya vuran soyunma odasını basan öyle ikide bir ben küstüm gidiyorum diyen değil
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X