Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah aşkına şu transfer harcamalarının bir mali bilançosunu çıkarsana .

Sonra , fener , gs , bjk ve evvelki Trabzonspor yönetimleri başarı oranlarıyla kıyaslayalım .
    Bu yönetimin neyi ile kıyaslayacağız diğer yönetimleri.Eğer başkalarıyla kıyaslayabileceğimiz başarılar varsa kıyaslayalım.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      geçen gün yine yazdım yine yazayım güçlü ve dinamik bir yönetim ;

mesela ,

metin akbaşoğlu
      murat bozoğlu
      ahmet ağaoğlu
      ibrahim ethem hacıosmanoğlu

saner ayar

bu 5 linin içinde olduğu ve birinin başkan olduğu yönetim mesela.
      Çok dinamik olmuş Yunus kaldıramayız böyle isimleri aynı yönetimde, zaten o 5 linin bir araya gelmesi imkansız .
      DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Murat Abi etma.

Transfer görüşmelerine kardeşinin özel uçağıyla giden bir yöneticilik anlayışından bahsediyoruz burda.

Bari sen etma. Ne yiyip içmesi?
        Yok anlamadın sen.
        Yani başkan bu akşam istifa edip gitse,arkasında bıraktığı borçla bir ilgisi olur mu,olmaz.
        Gezip tozduğu yanına kâr kalır.Vurur kafayı uyur
        Çok çok kongrede ibra edilmezler falan filan...
        Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Üst üste 3. mağlubiyet oldu...
          Sordunuz mu hocaya Başkanım?
          bu daha biseymi tulus ve bursa spor maclarını kazana bilcekmiyiz 10 gunde 5 malubiyet
          gorebiliriz

Yorum

• ya kapatalım bu kulübü herkes rahat etsin. yarımız feneri diğer yarımız gs yi tutsun. bir sene biri diğer sene diğeri sevinsin. yoksa her sene ağlamaktan bıktım. oldu 27 sene. 30 yaşındayım 1 kere bile gülmez mi bir insan. bıktım usandım...
            Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Ben boyle olaylari kafama takmiyorum aliskiniz boyle olaylara! hiç umrumda degil! benim sadece dusuncem trabzonspor gerisi yalan, Yere gitsek nerde olursak olalim Herzaman Kalbimde En buyuk Askim TRABZONSPORDUR
              yenilsek bile herzaman arkasindayim, olumune trabzonsporluyum! kume duse bile Herzaman kalbimde olacak
              FATIH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok dinamik olmuş Yunus kaldıramayız böyle isimleri aynı yönetimde, zaten o 5 linin bir araya gelmesi imkansız .
                işte bende imkansızı istiyorum her kesimden yönetim oluşsun istiyorum bi trabzon doğusu bi batısı gelmesin kulüp kaos yaşamasın istiyorum barış olsun ve en önemlisi başarma hırsı ve büyüklük bilinci olsun başkan televizyona çıkıp çakma sağ bek oynatıyoruz demesin madem çakma sağ bek var transfer yapsın istiyorum.

Yorum

• Mesela benim başkan adaylarımdan bazıları Ahmet Suat Özyazıcı,Özkan Sümer,Serar Bali,Hacıosmanoğulları,Nizamettin Algan,Haşim Seyitoğlu ...
                  Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Herkesin başına oruç vurmuş gibi.Kardeşim gitmek isteyene zorla kal mı diyelim.Temmuz ayında istifa etti, geri aldı yeni kongre yaptı.
                    Ama bu iş oyuncak değil ki kızdım istifa ediyorum.Bu iş bu kadar basit değil, istifa etmek isteyene edersen et derler...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iflas etmiş işsiz kişilerin mesaisi olmaz onun tek işi trabzonspor başkanlığı. tabi zaman harcayacak oturmaya gelmedi oraya.
                      Bu da doğru değil. Yalan demek istemiyorum. Doğru değil deyip geçiştirelim.

Sadri Şener başkanlık koltuğuna yeniden oturmadan önce, iş dünyasında iyiler sınıfına tekrar yükselmiş; işlerini toparlamış bir iş adamıdır.
                      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• 27 yaşındayım, bu taraftarın bir yönetimin arkasında bir bütün olarak durduğunu hiç görmedim.Durmaz da çünkü yıllardır kandırılmış "sen futboldan çok iyi anlıyorsun" diye.Hadi ordan bee, daha bu forumda bile 3.000 küsür mesajlar atıpta 2-0 yenelim Touluse u tur atlarız diyenler var, Liman sahibi olmak için Trabzonsporu kullanmak isteyenleri BAŞKAN yapanlar var, varda
                        var....
                        Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                        K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak zurjcas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          geçen sayfadaki yazımı yapıştırıyorum sana...

sadri başkan gelecek senelerde kulübün ekonomik olarak şimdiye göre çok çok ileride olmasını, ancak bu sayede Trabzonspor'un ayakta kalabileceğini düşünerek çeşitli projelere imza atmaktadır, atmak istemektedir.

ben de isterdim bir forvet alınsın fakat bu olmadı diye şimdiye kadar gelecek adına iyi şeyler üretmiş daha da üretmek isteyen bir yönetimi bir kalemde silip atmamalıyız.

büyük ihtimal 2009-2010da Trabzonspor avrupa sahnesinden silinmiştir, ama ben turkcell süper ligden hala umutluyum.
                          forvet istiyoruz, şu an yönetim alır krediyi basar parayı alır kaliteli bir forvet. ama ekonomik kaynaklar olmazsa o krediler dağ olur çıkar karşımıza sonra. ve altından kalkamayız borcun. yönetimin de umrunda olmaz bu durum, kendi ceplerinden para çıkıyor değil, gelecek yönetim uğraşsın dursun.

evet borcumuz da artmıştır son zamanlarda, ama artmasının sebebi gelecek seneler Trabzonspor'a kaynak yaratmak için yatırım yapılmasıdır. belki bir dönem daha bu yönetim duracak. ama sonra onlar yok, iyi niyeti farkedelim, kimler için çalıştıklarını görelim. gelecek yönetimlere hazır kaynak bırakıyorlar, Trabzoncell(yılda 3 milyon USD), HES(yılda 12 Milyon USD), TSClub sayısındaki büyük artış ve daha pek çok proje gerçekleşti, gerçekleştirilmek isteniyor. bunların değerini anlayalım, yıllık kaç lira getirecek kulübe düşünelim. ancak bu sayede yarışabiliriz üç eziklerle bunun farkına varalım artık. futbolda para konuşuyor.

biz gökhan ünal'a verilen 6milyon'a çok diyelim. adamlar guizayı alıyor 14e. kimse itiraz etmiyor. adamlarla dalga bile geçemiyosun, para var alırız diyor. isteseler şimdi yine alırlar. bizse bonservisi geçtim adamların yıllık alacağı parayı nasıl öderiz diye düşünüyoruz.
                          fenerdeki pek çok oyuncu yıllık gökhan ünal'ın aldığının da 2, 3katını alıyor. ligi kötü yerde bitiriyorlar ama sonraki sezon dünyaca tanınmış hocayı kovup, ona bir kaç milyon eurocuk tazminat verip, kaçsa artık 30 40 milyonluk iki üç maliyeti yüksek bomba transfer, toparlanıyorlar. paranın gücü bu işte.
                          para olmazsa proje olmazsa, işimiz zor.
                          bir burda birbirimizi çok yeriz. bu adama 3milyon verilir mi, 2milyona satılır mı diye.

o yüzden bırakalım, sadri başkan yarım kalan işini tamamlasın, sonra gidecek zaten kendi de, katlanamaz o kadar sene bu taraftara bu şehre.
                          bunları uzun uzun yazıpta kendinizi yormayın bence, bazı bünyeler bunları idrak edebilecek kapasitede değil, onlar için varsa yoksa diyarbakırdan yediğimiz 2 gol...kurumsallaşmanın ne demek olduğunu harfi harfine anlatmak lazım bu sığ beyinlilere....
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Hocaya sorundan sonra antiati kazandı başkan, çocuğun karnesi iyiyse benim oğlum,kötüyse annesinin çocuğu

Yorum

• yönetimi transfer politikası konusunda çok eleştirdim
                              ama bu yönetim genel olarak başarılıdır..
                              sadri başkan en 3-4 sene daha bu göreve devam etmelidir..

Yorum

• TEK BUYUK ASKIM TRABZONSPOR GERISI YALAN DOLAN, SADECE TRABZONSPORU DUSUNUN ESKI GUNLERI, Hamileri shotalari unalari, ne gunlerdi ama
                                FATIH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X