Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adaminda basini yediler, bundan sonra gelip kim"toparlayacak" merak ediyorum...

Ama zaten mazaretleri belli, "önceki yönetimin hatasi!"
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam işte istenen oldu el birliği ile adamı kaçırdılar....

Ben bu işte bir sabotaj olduguna inanıyorum...

Şimdi o çok makbul başkan adaylarını görelim çıksınlar ortaya ne yapacaklarını ne edeceklerini görelim...

Ahada meydan buyrun...
      Yahu Gökhan abi siz bari yapmayın Allah aşkına...Genel kuruldan istediği maddeyi geçiremeyecek zayıflıkta bir yönetim kurulu ile Trabzonspor'un yönetilmesi doğru mu?...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• yazıklar olsun ya sadri şenerede bu yapıldı ya gerçekten yazıklar olsun

Yorum

• nereden nereye...

geçen yıla bak bu yıla bak..

yok yok düzelmez bu takım

Yorum

• Çok standart bir soru olacak ama yoğun bir gün geçiriyorum, durum nedir özetleyebilecek olan var mı arkadaşlar?

Yorum

• evet bu saatten sonra olması gereken istifa etmesi ... Şimdi O GÜÇLÜ muhalefeti görelim icraatlarını ?
              @Napy61

Yorum

• Genel kurul iptal edilmiş..
                Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mehmet Demirkol; 150 kişinin beklendiği genel kurula 400 kişi saat 10.00'da hem de ramazan da geliyorsa bu baskındır.Trabzon'un iç dinamikleri Sadri Şener'e git demiştir.
                  doğru söylemiş m. demirkol..

ama sadri şener gidince daha mı iyi olacak takım?

bence HAYIR

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok standart bir soru olacak ama yoğun bir gün geçiriyorum, durum nedir özetleyebilecek olan var mı arkadaşlar?
                    Sadri Şener kendini bitirdi. Toparlaması zor.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Çok standart bir soru olacak ama yoğun bir gün geçiriyorum, durum nedir özetleyebilecek olan var mı arkadaşlar?
                      kaos recep kardeşim sadece kaos...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

durum: "ic dinamikler" (yerinde saydirana dinamik enirse tabi) kibarca sadri senere istifa et demistir...

takim iyi giderken piyasada olmayanlar"kötü gidisi" göremeyenler, eline koz gecince "dinamiklerini" kullanmislardir
                        Trabzonspor

Yorum

• Bu yaşanan olaylar çok kötü, toparlanma sürecine darbe üzerine darbe geliyor, Trabzonspor bunu kaldırabilir mi ? Gidenden iyisinin geldiğini çok nadir gördüm, çok üzücü ..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Evet hayırlı olsun.
                            Sadri Şener'i de gönderdik.
                            Sırda ki gelsin?

Yorum

battıkça batıyoruz.. durum bu..

genel kurul yapılamadı..

Yorum

• İlk olarak Napoleon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                evet bu saatten sonra olması gereken istifa etmesi ... Şimdi O GÜÇLÜ muhalefeti görelim icraatlarını ?
                                Bende cok merak ediyorum, Serdar Bali mi olur artik basimizda, hacisalihoglumu...Muamma...
                                Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X