Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Newton teknik direktör olursa başarısızlıkta kovulabillir bu adamı harcamak istemiyorum. Teknik sorumlu scouting sorumlusu her şey olsun. Kulüpte uzun yıllar hizmet etsin.
    Haklısın öyle bir ihtimalde var ama gündemdeki isimlere bakınca karamsar oluyor insan.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Metin Aktaş vs ile konuşmasını gösterdi kameralar. Kesinlikle teknik direktör havası yok. Ama çok iyi bir iletişimi olduğu izlenimi var kesinlikle kulübün görevlisi olmalı. Sözleşmesi de bu sene bitecek. Bence Hüseyin de ne kadar istifa etmiş olsa o da kulüp içinde kalmalıydı. Hata hatadır önemli olan geri döndürülmesi. Hüseyin de 1 sene ara verip muhtemelen önümüzdeki yapılanma sürecinin alt yapısına katkı sunmalı.
      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

Eger teknik direktör olursa harcanir. Kesinlikle teklifte gelirse reddetmeli ve mevcut görevinin yani sira gözlemci ekibinin basina gecmeli.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Newton ile devam edilecekmis galiba.
          Newton'dan sonra da Metin Aktaş ile devam ederiz.

Yorum

İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor için gerçekten büyük bir şans bu adam.Hele şampiyonluğun kaybedilmesi akabinde uefa dan men sonrasında takımda herşey eskisi gibi olmayacak ,köklü değişimler ve yenilenme olması muhtemel olan takımda newton gibi biri olması gerçekten büyük bir şans.Düşünsenize şikebahçe de ayı var bizde ise newton.
            Gerçekten sikebahce ,hatta diğer takımlara da bakınca hiçbirinde newton tarzı bir adam bile yok.cok büyük bir avantaj.bunu kullanmamız gerekiyor,newtonun baglantilarindan,kariyerinden,bilgilerinden faydalanmamız lazim.

Yorum

Galatasaray - Fatih Terim
              Besiktas - Sergen Yalcin
              Basaksehir - Okan Buruk
              Fenerbahce - Erol Bulut

rekabet icinde oldugumuz dort takimin teknik direktoru de Newton’dan daha iyi.

Yorum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Newton'dan sonra da Metin Aktaş ile devam ederiz.
                Newton‘a kendi ekibini kurdurursalar, neden basarili olamasin ki?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

İlk olarak Chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Galatasaray - Fatih Terim
                  Besiktas - Sergen Yalcin
                  Basaksehir - Okan Buruk
                  Fenerbahce - Erol Bulut

rekabet icinde oldugumuz dort takimin teknik direktoru de Newton’dan daha iyi.
                  newton bu adamlara taktik dersi verir.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    newton bu adamlara taktik dersi verir.
                    Bunu neye binaen söylüyorsunuz?

Yorum

Adam artık 1 numara olmak istediğini söylemiş İngiltere de bu fırsatın gelmesi zor o yüzden buraya geldim dedi.

Yorum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu neye binaen söylüyorsunuz?
                        Adamın kariyerini futbol iklimini ve aldığı akademik eğitime göz gezdirmeni öneririm.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Esmer reis nabaysın

(UEFA)

Yorum

Ben de kendisinin kulüp bünyesinde kalıp gerek alt yapı, gerek scouting, gerekse de yabancı potansiyelli oyuncuların kulübe kazandırılması noktasında köprü görevi görmesini isterdim ancak kendisi de sün Sky Sport'a yaptığı açıklamada artık birinci adam olmak istediğini ifade etmiş ve şimdiye kadar bu fırsatın İngiltere'de neden kendisine gelmediğini, bu fırsatı yaratmak için aslında yurt dışına çıktığını belirtmiş. Adam istememesine rağmen kendisini zorla başa getirmek istiyoruz gibi bir algı var zira, bununla ilgili olarak yukarıda yazdığım durumu belirtmek istedim.
                            "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

Canla başla işine sarilacağindan şüphem yok ama sirtlanlar etrafina doluşur, düşsün de iyi kadronun ekmeğini yiyelim diye beklerler, zor işler.

Yorum

İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adam artık 1 numara olmak istediğini söylemiş İngiltere de bu fırsatın gelmesi zor o yüzden buraya geldim dedi.
                                Buraya da üçüncü adam olarak geldi. Acaba gelirken kendisine böyle bir söz mü verildi diye düşünmeden edemiyorum...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Çalışıyor...
                                X