Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Akhisar'dan oyuncu almak ayıp!"

Trabzonspor'un eski başkanlarından Sadri Şener, Muharrem Usta yönetimini ve yapılan transferleri yorumladı.

FutbolArena'dan Aydın Cingöz'e konuşan Şener şu görüşlere yer verdi:

"Trabzonspor'da transferi kim yaptı?"

"Muharrem Bey büyük bir borç devraldı" diyen Şener, "Bir de isimleri olan ama kendileri olmayan bir kadro aldı gördüğüm kadarıyla... Bizim halkımız çok acele, şampiyonluk, liderlik veya iyi sonuçlar beklediği için acele şekilde bir de kadro yapmak gerekiyor tabi. Bu yapılan kadro da pek planlı olmamış gibi. Kim yaptı bu transferleri onu bilemem. Bazen yöneticiler havaya girer transfer yapar, onlar mı yaptı yoksa hocaya mı sorup yapıldı bilmiyorum ama ilk yarıda çok kötü bir Trabzonspor izledik. Umudum bu alınan arkadaşlar takıma katkı sağlar da iyi sonuçlar almaya başlarız. Bunun için dua ediyorum." şeklinde konuştu.

Sadri Şener döneminde Trabzonspor'un borcu ne kadardı?

Kendi döneminde görevi bıraktığında 170 milyon TL borç olduğunu belirten Şener, "Çevrilebilir borç diye bir kavram vardır. Ödeme kabiliyetiniz varsa sorun yok ama ödeme kabiliyeti de düşüyor. Bizim dönemimizde oyuncudan zarar çok azdır çoğu futbolcudan para kazandık, inşallah düzelir" dedi.

Olcay Şahan ve Hugo Rodallega transferi hakkında yorum

Yeni transferler hakkında da konuşan Şener, "Olcay bana göre iyi transfer" derken Rodallega için ise "Ben olsam Akhisar Belediyespor'dan oyuncu almaktan utanırım. Şöyle ki, koca Trabzonspor camiası efsane dediğimiz bir sürü oyuncular, efsane dediğim bir sürü hocalar, stada ismini verdiğimiz hocalar bunlar bu oyuncuları bulamıyor, Akhisar buluyor, biz de ondan alıyoruz. bu çok ayıp bir şey diye düşünüyorum" dedi.
    Kendisi Akhisar'dan oyuncu almazmışmış. Peki Selçuk'u Manisa'dan alan kimdi?
    O zaman Başakşehir'den Visca'yı, Osmanlı'dan Ndiaye'yi de takip etmeyelim, zaten istanbul'a düşmanız, iyisi biz ligten transfer işini kökünden bırakalım.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendisi Akhisar'dan oyuncu almazmışmış. Peki Selçuk'u Manisa'dan alan kimdi?
      O zaman Başakşehir'den Visca'yı, Osmanlı'dan Ndiaye'yi de takip etmeyelim, zaten istanbul'a düşmanız, iyisi biz ligten transfer işini kökünden bırakalım.
      Sadri Şener'in tezi saçma bir tez olabilir de Selçuk ile Rodallega'yı da kıyaslamanın anlamı yok şimdi. Selçuk Türk'tü, ayrıca gencecik uşaktı geldiğinde. Türk oyuncuyu Türkiye'den başka nereden alacaksın ?
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Sadri Başkan'ın söylemi manşete bakarak yorumlanırsa bu ne saçmalamış denilebilir. Ama doğrudan cümlesine bakılıp analiz edildiğinde yüzde yüz haklı. Akhisar Niasse ve Rodallega'yı getirtip başarılı oluyorken bizim aldığımız oyuncular niye aynı başarıyı sağlayamıyor diye düşünmemiz lazım. Ha belki bu oyuncular doğrudan bize gelselerdi de başarılı olamayacaklardı. Orada da bir kimya sorunumuzun olduğu gerçek. 2011'den sonra biz de parlayan oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ayrıca Sadi Başkan'ın bizim aldığımız oyuncularda zarar ettiğimiz pek yok ibaresi de pek doğru sayılmaz. İlk sezon 1461 için alınan oyuncuların hepsi yalan oldu. Tabii maddi açıdan bakıldığında oradan ciddi bir zararımız olmadı. Ama Sadri Başkan'ın döneminde de faydalanamadığımız baya bir oyuncu var...

Bu arada şu günlerde asıl eleştirilmesi gereken Sadri Şener değil Sadi Tekelioğlu. Az biraz sempatimiz vardı onu da bitirdi sağolsun...

Trabzonspor’un eski teknik direktörü ve eski altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu Haber61’e özel açıklamalarda bulundu. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Tekelioğlu son günlerin en çok konuşulan konusu haline gelen Mehmet Ekici hakkında “Samimi değil” dedi. “Mehmet iyi niyetliyim diyor ama sözleşme imzalamıyor.“ diyen Tekelioğlu “ Madem iyi niyetlisin neden imza atmıyorsun. Dingonun ahırı mı burası her giden aynı şekilde gidiyor buradan. Aurelio’dan beri aynı devam ediyor. Yani Mehmet’in davası şu; Sezon sonuna kadar Trabzonspor’da kadro dışı bırakılmadan oynayayım, sezon sonu da elimi kolumu sallayarak gideyim. Futbolcunun asla bu tür konularda samimiyetine inanmam. Kendi oğlum olsa da inanmam ”ifadelerini kullandı. Trabzonspor’un yapısının değiştiğini söyleyen Tekelioğlu “ Başarısızlıkta taraftarın futbolcuyu dövdüğü kulüpten futbolcunun taraftarı dövdüğü bir kulübe dönüştük.” dedi.

TRANSFERLER SKANDAL

Yapılan transferleri değerlendiren tecrübeli teknik adam “ Yapılan transferleri sağlıklı bulmuyorum. İleriye dönük oyuncu yok. Bero iyi dediler ama 1461 Trabzon’da ancak oynar. 1461’de oynayan Yavuz’dan Trabzon’daki Yusuf’tan daha iyi değil. Sezon başındaki diğer transferlere baktığınız zaman Onazi, Castillo transferleri skandal. İtalya’da oynayan Milan’ın İnter’in göremediği ismi o kadar para verip alıyorsun, bu skandaldır. Olcay’ın çok fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Yusuf’tan fazlası yok. Yusuf gibi 10 pozisyonda kaleciyle karşı karşıya kalır biri gol olur. Beşiktaş’la yarışacağım diyeceksin onun düşünmediği oyuncuyu sen düşüneceksin. Bir de utanmadan Mehmet Ekici’yi Beşiktaş’a vereceksin bir de 6 ay sana kiralayacaklar. Akıl almaz bir durum. Bakın 30 yaşını geçen Aatıf seni tercih etmiyor Antalya’ya gitmek istiyor. “ ifadelerini kullandı.

ERSUN HOCA DEVRE ARASINDA BELLİYDİ

Muharrem Usta yönetiminin göreve geldiğinde teknik direktör olan Sadi Tekelioğlu o dönem devre arasında söylediklerinin şimdi gerçekleştiğini ve daha o günden Ersun Yanal’ın geleceğinin belli olduğunu söyledi. Tekelioğlu “ O dönem 9 futbolcuyla ilgili rapor verdim. Bunların arasında Serdar Gürler ve Soner Aydoğdu da vardı. Bunları göndermeyelim dedim. Soner’i neden gönderiyorsun 18. ,19. Adamın olur, rotasyonda kullanırsın. Ama Soner için şunu söylediler; Hoca onunla anlaşamıyor dediler. Hangi hoca bu, görevde ben varım o zaman. Ersun Yanal’la o zamandan anlaşmışlardı.” dedi.

HER ŞİKAYET EDEN GERİ Mİ DÖNECEK?

Medjani’nin geri dönüşüyle ilgili de konuşan tecrübeli hoca “ Medjani seni en zor durumdayken gidip şikayet etti. Şimdi dönüp onu aldık. Her alacağı olanı geri mi alacaksınız. O zaman Tolunay’ın da Hami’nin de alacağı var onları da alsınlar” dedi. Mustafa Yumlu’nun gözden çıkarılmasıyla ilgili de açıklamada bulunan Sadi Tekelioğlu “Mustafa’yı neden gönderiyorsunuz. Uğur’u tutup onu göndermeyeuğraşıyorsunuz. Niye? Uğur, Ersun Yanal’a bodyguardlık yapıyor.” İfadelerini kullandı

HABER 61
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Katılıyorum hocam, Sadri Şener'in dikkat çektiği nokta niye bulamıyoruz da üstüne para vermek durumunda kalıyoruz. Zira Rodallega bedavayken gündeme gelmişti ama burun kıvrılmıştı. Sadi ise kompozisyon halinde saçmalamış, 1 tane olumlu cümle yok. Biz de eleştiriyoruz, dönem dönem çok sinirleniyoruz ama haşortman resmen kin kusmuş.
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Sadi Hoca'nın yazdıklarında bir mantık aramaya çalıştım....

Ciddi ciddi çalıştım hatta sonuna kadar okudum söylediklerini ama "Mustafa Yumlu bu takımda kalmalı" diyen adamın vizyonu ile değil şampiyonluğa , faroza çay içmeye bile gidemezsin kardeşim.....
            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.01.2017, 08:20.
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu başlıkta yapılan saçma sapan eleştirilerin de Sadi Hoca'nın eleştirilerinden bir farkı yok malesef. Sayıları çok fazla.

Yorum

• "Adamcılık" Trabzon kentinin en büyük sorunlarından ve bu sorun Trabzonspor'un iliklerine kadar işlemiş...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadri Şener'in tezi saçma bir tez olabilir de Selçuk ile Rodallega'yı da kıyaslamanın anlamı yok şimdi. Selçuk Türk'tü, ayrıca gencecik uşaktı geldiğinde. Türk oyuncuyu Türkiye'den başka nereden alacaksın ?
                  Kıyaslayan ben değilim Berke, Sadri Şener.
                  Ben olsam Akhisar Belediyespor'dan oyuncu almaktan utanırım demek var bir de Ben olsam Akhisar Belediyespor'dan yabancı oyuncu almaktan utanırım demek var.
                  İkinci cumleyi kullansa haklisin. Ancak kendisi ilk cümleyi kullanarak toptan Akhisar'ı atmış çöpe. Ki Anadolu'dan yerli, yabancı oyuncu almanın neresi yanlış? Sanki biz Premier ligte mücadele ediyoruz(Bu yazdiklarimda gidipte Serge Djihoue gibi forvetleri de takima dolduralim anlamina gelmesin). Sadri Şener'in begenmedigi Rodallega gibi santraforu iddaa ediyorum Trabzonspor son 10 yil icinde görmedi(rica ediyorum akli dengesi yerinde olmayan Teofilo'yu saymayın. Ayrica kendisinin Brozek adli iki çöpü transfer ettigini de unutmadim). Boyle bir oyuncu da bulduysan kacirmicaksin. Kisacasi Sadri başkan kendi sozleriyle yaptiklari arasindaki tezatliği görmüyor.
                  En son Anıl C tarafından düzenlendi; 13.01.2017, 17:02.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Her şeyden önce Ersun'u getirerek ayağına sıktı, koca yaz döneminde son yılların en sefil kadrosunu kurdu, bu yılı zaten çöpe attın, bari gelecek yıl için ciddi birkaç hamle yap. O da yok. Sadece idare etmeye çalışıyor. Şimdiye kadar hayal kırıklığı. Kalan dönemde 2-3 net hamle yapıp, sezon sonu Ersun'u gönderirse belki bir şeyler olur.

Yorum

• Baskan hatalardan ders alirsan bu kulubu guzul gunlere sen ve ekibin tasir.arkadnayiz destege devam

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kýyaslayan ben deðilim Berke, Sadri Þener.
                        Ben olsam Akhisar Belediyespor'dan oyuncu almaktan utanýrým demek var bir de Ben olsam Akhisar Belediyespor'dan yabancý oyuncu almaktan utanýrým demek var.
                        Ýkinci cumleyi kullansa haklisin. Ancak kendisi ilk cümleyi kullanarak toptan Akhisar'ý atmýþ çöpe. Ki Anadolu'dan yerli, yabancý oyuncu almanýn neresi yanlýþ? Sanki biz Premier ligte mücadele ediyoruz(Bu yazdiklarimda gidipte Serge Djihoue gibi forvetleri de takima dolduralim anlamina gelmesin). Sadri Þener'in begenmedigi Rodallega gibi santraforu iddaa ediyorum Trabzonspor son 10 yil icinde görmedi(rica ediyorum akli dengesi yerinde olmayan Teofilo'yu saymayýn. Ayrica kendisinin Brozek adli iki çöpü transfer ettigini de unutmadim). Boyle bir oyuncu da bulduysan kacirmicaksin. Kisacasi Sadri baþkan kendi sozleriyle yaptiklari arasindaki tezatliði görmüyor.
                        isaac promise.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          isaac promise.
                          Canavardı canavar
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Canavardý canavar
                            bir konya maci aldigini hatirliyorum deplasmanda.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bir konya maci aldigini hatirliyorum deplasmanda.
                              Tutulan bi oyuncuydu sürpriz değil
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• "Mehmet Ekici eğer Beşiktaş'a gitmez ise Beşiktaş'a 3 M.Euro TRABZONSPOR ödeme yapmak zorunda. Ayrıca verilen 200 bin Euro hariç . Mehmet Ekici'de illede Fenerbahce diyor. Sözleşmeye Olcay Şahan transferinde böyle bir madde eklenmiş . Bu nasıl bir iş bilmezlik hata olduğu apayrı bir konu ve Büyük bir Facia ! 6 M.Euro olan Ekici + 3.200 Olcay + 1.7 Olcay için verilen ücret ile 10.9 M.Euro bir hesap Olcay Şahan için ortaya çıkıyor."

Kenan Daışmaz
                                En son My tarafından düzenlendi; 14.01.2017, 23:48.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X