Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Faik kardeşim normal hayatta da böyle eleştirel birimisin yoksa sadece Trabzonspor icin mi boyle Çunku hic olumlu bir mesajini gormuyorum senin.
    Eleştiri burcumun temel özelliklerinden biridir. Başak Burcuyum.....

Sadece başkalarını değil kendimi de eleştiririm.

Eleştiri bana göre kötü bir şey değil. İnsanlar genel olarak oy verdikleri ya da savundukları birinin kötü özelliklerini görmez eleştirmezler. Kötü icraatlarda ya suçu başkalarının üzerine atar ya da daha kötüsünü gösterir tabiri caizse ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışırlar.

Ama ben öyle değil. Muharrem Bey'e oy verdim. Bu yüzdende karşılığını istiyorum. Gerçi Oy vermesemde bir taraftar olarak takımın gidişatının düzelmesini istemek hakkımdır o ayrı mesele....

Bu aralar eleştirilerimin fazlalığı ise takımın kötü durumu ile ilgili. Muharrem Bey'in yaptıkları ile potansiyeli arasında çok büyük farklar olduğunu düşünüyorum.

Takımda güzel giden bir şeyler olsa emin olun bu olumsuz mesajlar azalacaktır.

saygılar hürmetler....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim de katıldığım çok güzel bir temenni fakat Trabzonspor altyapısında yıllarca forma giymiş bir arkadaşın bana söylediği o yapıyı kimse değiştiremez, uzaklaştıramaz. Albayrak da başaramadı, Sadri Şener de, İHO da ve dediği Muharrem Usta da başaramayacak...
      Neden altyapıdan yetenekli futbolcu a takıma yukselemiyor anlaşılıyor.
      Aradan sıyrılan bir iki kişi de hemen simarip bi tarafını kaldırıyor.
      Bakınız Ali sen, Barış memiş
      Ne oldu bu adamlara ahlak kültür olmadığı için ne oldum delisi olarak kayboldu gittiler.
      Abdulkadir ve Yazıcı da aynı yolun yolcusu gibi.
      Bu arada Muhammed Beşir çok yetenekli değil ondan zaten beklentimiz olmasin
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bugün forumda bir mesaj okudum hiç bu kadar üst düzey tespit görmemiştim.

Şansın İHO gibi birinin ardından başkanlık koltuğuna oturman oldu yoksa şimdiye kadar gitmiştin. Tarihin en kötü başkanlarından birisin.

Yorum

• Trabzon'da yetişmiş oyuncular,daha doğrusu bizim altyapıda yetişmiş olanlar neden A takıma yükselemiyor ya da yükselen neden başarılı olamıyor sorusunun cevabı bizzat bu futbolcuların sporcu karakterlerindeki eksiklikten kaynaklanıyor,gerisi yalan.

Alt yapıdaki futbolcular önce bu kahvehane,okey,batak işini bırakacaklar, sonra kız peşinde koşmak uğruna Kalkınma civarındaki kafelerde boş boş takılıp, nargile keyfi yapıp, milletin okumak için Trabzon'a gönderdiği çoluk çocuğuna musallat olmayı bırakacaklar, kendilerine bakacaklar,adam olacaklar...

Sonra tartışalım altyapıyı...
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• He, altyapının başında da yıllardır Tekelioğlu vardı, ona hiç değinmiyorum bile...

Balık, baştan kokar...
            Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Altyapıdan başlayarak torpilin bu kulüpten uzaklaştırılması gerekiyor. En acilinden.
              kesinlikle katılıyorum
              aslında
              Türkiye'nin temel sorunlarından biri ne yazık ki
              HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Ali Kemal Denizci de kendisine sportif direktörlük teklifi yapılmadığını, YAPILMADIĞI İÇİN takımın bu halde olduğunu söylemiş röportajda.

Şu efsane!!! adı altındaki insanlar artık bir kenara çekilse de şu kulübün yakasından düşseler artık...
                Bıktım yemin ediyorum...
                Arafilboylu

Yorum

• İskeleti olmayan bir takıma, yan parçaları ( Olcay, Medjani ) gibi adamları ekleyerek.

Ne denli iş bilmez olduklarını gösterdiler.

Üstelik bu iki oyuncunun maaşı da 3 ME'ya yakın tutarlarda.

Düşünün o meblaya kimler, kimler alınırdı.

Stopere Casares, kanatlara Campbell ayarında takımı sürükleyecek, level atlatacak isimlerden öte.

Ne yazık ki performansı hep inişli, çıkışlı seyreden, vasat adamları aldılar.

Ne diyelim ki artık reklamlarını yaptılar, tatmin olmuşturlar. Bir seneleri kaldı.

Yorum

• Trabzonspor tarihinin en kötü başkanı. Bu kulüp böyle vizyonsuzluk görmedi.

Muharrem Usta istifa!

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ali Kemal Denizci de kendisine sportif direktörlük teklifi yapılmadığını, YAPILMADIĞI İÇİN takımın bu halde olduğunu söylemiş röportajda.

Şu efsane!!! adı altındaki insanlar artık bir kenara çekilse de şu kulübün yakasından düşseler artık...
                      Bıktım yemin ediyorum...
                      Yıllardır kulübün bünyesinde gözlemcilik yapar kendileri. Takıma kaç tane genç oyuncu veya as kadroya yakışacak oyuncu kazandırmış, bizi de aydınlatsın lütfen.
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Olcay'ı da Ersun'u da al defol.
                        MBia'nın elinden çeki almıştı Mr.Vizyon. Kanser olacağım senin yüzünden.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hey canina yandigim İho'yu arattin bize.

İho cahil ve bilinçsizdi ama sen farklisin. Bu hatalari bilincli biri yapiyorsa o cahil değil haindir.
                          #Dik oyna

Yorum

• Ne oldu vizyon başkan tasarruf önlemleri, maaş indirimleri yenilere sökmüyor mu?

Bayağı zamandır sessiz kaldın ne twitterda ne de tv.lerde sahne almıyorsun.

Taraftarın Jaja tarzı 10 numara özlemini Olcay ile giderdiğin için teşekkürler!
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• ihoya kızıyoduk ama adam gidip milletin yedeğini almıyordu yıldız getiriyordu arar olduk onu.

Yorum

• Mali yapı böyle mi düzeliyor?
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X