Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 6 ay öncesinden tamamen zıt, 180 derece farklı bir transfer politikası izleyen yönetime bugün vereceği kararlarda nasıl güvenebiliriz?

Eğer 6 ay önceki transfer politikası yanlış idiyse, 6 ay önceki hoca seçiminde de yanlış yapılmadığına nasıl ikna olabiliriz?

Seçildiğinden bu yana uzun süreli planları olduğunu anlatan bir yönetimin sadece 6 ay içinde politikasını tamamen değiştirmesini nasıl yorumlamamız gerekiyor?

Yeni planınızın ne olduğunu açıklamayı düşünüyor musunuz?
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Tavsiyem:
      Kravat takmayı bırak.
      Biraz yan
      Saç ektir.
      Burnundan konuş.
      Biraz da şive yap. Tam olursun. Iho'nun transferde tırnağı olamazsın şu saatten sonra.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• ilk yarıdaki durumdan sonra başarılı olacağına inancım sıfır

Yorum

• Bu adam bize 2. devre kabuslardan kabus beğendirecek Allah sonumuzu hayır etsin. Bu takımın net santrafor ve sağ açığa ihtiyacı var ama ne hikmetse bir türlü buralara transfer yapılmıyor.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Twitter açacam senden sebeb o kadar gıcık oldum sana. Olcay transferinin mantığını soracam. Yanlış anlama sahadaki performansı için felan değil. Ekonomik anlamda? Beşiktaş ile sözleşmesi bitttiğinde bu adam kaç para alırdı mesela gittiği anadolu klubünde? Ben sana soyliyim maksimum 500 bin euro. Sen ne kadar verdin buna 2018 sonrası icin 1.7 milyon euro( senelik totalde 3.4 milyon euro)? Hacı söylesene sen o kadar hastaneyi nasıl döndürüyon? Aaa pardon verdiğin senin para değil. Kimsede hesap sormuyo tabi? E ne diyim Hayırlı olsun.
            En son Erkan SÜNGER tarafından düzenlendi; 12.01.2017, 05:48.

Yorum

• öncelikle yanlış anlaşılmasın usta şuan başarısız bu tartışılmaz ama tutupta iho ile kıyaslamak ayıptır terbiyesizliktir karaktersizliktir iho denen çapsız yüzünden klüp uçuruma sürüklenmiş dibi görmüştür klüp o kadar itibarsızlaşmışki forma göğüs reklamı dahi alamıyordu bana burda iho yu savunan trabzonsporluyum demesin.

Yorum

• Trabzonspor Olcay Şahan'ı almış.....

Trabzonsporumuza faydası ne olur bilmem Olcay için ŞAHAN(E) bir transfer olmuş.....

Bir yılda 1,7 milyon euro verdik Olcay Efendiye.....

7 milyon tl yapıyor yahu.... Sayı saymayı mı unuttunuz....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon'da yetişmiş oyuncular,daha doğrusu bizim altyapıda yetişmiş olanlar neden A takıma yükselemiyor ya da yükselen neden başarılı olamıyor sorusunun cevabı bizzat bu futbolcuların sporcu karakterlerindeki eksiklikten kaynaklanıyor,gerisi yalan.

Alt yapıdaki futbolcular önce bu kahvehane,okey,batak işini bırakacaklar, sonra kız peşinde koşmak uğruna Kalkınma civarındaki kafelerde boş boş takılıp, nargile keyfi yapıp, milletin okumak için Trabzon'a gönderdiği çoluk çocuğuna musallat olmayı bırakacaklar, kendilerine bakacaklar,adam olacaklar...

Sonra tartışalım altyapıyı...
                  Sonuna kadar katılıyorum. Yavuz Selim'de bile neler görüyor bu gözler.

İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  6 ay öncesinden tamamen zıt, 180 derece farklı bir transfer politikası izleyen yönetime bugün vereceği kararlarda nasıl güvenebiliriz?

Eğer 6 ay önceki transfer politikası yanlış idiyse, 6 ay önceki hoca seçiminde de yanlış yapılmadığına nasıl ikna olabiliriz?

Seçildiğinden bu yana uzun süreli planları olduğunu anlatan bir yönetimin sadece 6 ay içinde politikasını tamamen değiştirmesini nasıl yorumlamamız gerekiyor?

Yeni planınızın ne olduğunu açıklamayı düşünüyor musunuz?
                  Boş, amaçsız eleştirilerden sonra bu tür eleştirileri okumak bana gerçekten keyif veriyor. Teşekkür ederim.
                  En son Fatih Özkan tarafından düzenlendi; 12.01.2017, 08:51.
                  Hamiş

Yorum

• Güya yerlilerle TL üzerinden anlaşma yapılacaktı.

Tabii ki bu da yalan çıktı beklenildiği gibi.

Yorum

• Başkan şöyle adam gibi forvet alsan avrupada veya güney amerikadan yıldız ayarında a kalite pahalı bir forvet transfer yeni stada yakışır
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• Olcay transferinde hata yapıldığını düşünüyorum. Olcay'ın 1,7 milyon avro maaşı hakedecek performans göstereceğine pek ihtimal vermiyorum. Umarım yanılırım.
                        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• bu takım ikinci yarı çatır çatır top oynayacak göreceksiniz belki estirmeyecek ama 50 puan civarı bir puanı toplar diye tahmin ediyorum bunun sebebi de ersunun ilk yarı bu takımı sabote etmesi transferde ersun beyin işine gelmeyen şeyler yaparsanız sahada cezayı keser size adam rahat kovulsa tazminatı hazır en kötü lig tv de işi hazır kumarı oynadı bizim başkanda anlamıyor bu işlerden bizimkini kandırdı yoksa o saçma sapan oyuncu değişiklikleri falan boşa değil ustaya bak olmuyor takımda taşlar eksik dedi yoksa şu kadro 2 3 transferle hiç bir türlü adam olmaz ama ilk yarı okadar kötü bir takım vardı ki 2. yarı 30 35 puan toplayan takım al işte ersuna transferleri yaptırırsan takımı uçurur diyecek bence seneye kalma ihtimali az ersunun şenolun gelme ihtimali baya yüksek ama kalmasa da olur ersun beye bir transfer dönemi ve yarım devre oluşturacağı suni çok iyi hoca transferi ona bırakmak lazım izlenimi yeter gider lig tv de yorumlarına devam eder bizim gibi bir kek bulana kadar. Biz de yönetim akıllandı tamam filozof!!! şenol da geldi daha bizi tutamazlar havasına gireriz şenol güneş transfer ister ama isim vermez veremez daha doğrusu e izleme ekibinden dili yanan yönetimde haliyle bulur 2 tane menejer bize şuralara adam lazım der döneriz başa

Yorum

• "Akhisar'dan oyuncu almak ayıp!"

Trabzonspor'un eski başkanlarından Sadri Şener, Muharrem Usta yönetimini ve yapılan transferleri yorumladı.

FutbolArena'dan Aydın Cingöz'e konuşan Şener şu görüşlere yer verdi:

"Trabzonspor'da transferi kim yaptı?"

"Muharrem Bey büyük bir borç devraldı" diyen Şener, "Bir de isimleri olan ama kendileri olmayan bir kadro aldı gördüğüm kadarıyla... Bizim halkımız çok acele, şampiyonluk, liderlik veya iyi sonuçlar beklediği için acele şekilde bir de kadro yapmak gerekiyor tabi. Bu yapılan kadro da pek planlı olmamış gibi. Kim yaptı bu transferleri onu bilemem. Bazen yöneticiler havaya girer transfer yapar, onlar mı yaptı yoksa hocaya mı sorup yapıldı bilmiyorum ama ilk yarıda çok kötü bir Trabzonspor izledik. Umudum bu alınan arkadaşlar takıma katkı sağlar da iyi sonuçlar almaya başlarız. Bunun için dua ediyorum." şeklinde konuştu.

Sadri Şener döneminde Trabzonspor'un borcu ne kadardı?

Kendi döneminde görevi bıraktığında 170 milyon TL borç olduğunu belirten Şener, "Çevrilebilir borç diye bir kavram vardır. Ödeme kabiliyetiniz varsa sorun yok ama ödeme kabiliyeti de düşüyor. Bizim dönemimizde oyuncudan zarar çok azdır çoğu futbolcudan para kazandık, inşallah düzelir" dedi.

Olcay Şahan ve Hugo Rodallega transferi hakkında yorum

Yeni transferler hakkında da konuşan Şener, "Olcay bana göre iyi transfer" derken Rodallega için ise "Ben olsam Akhisar Belediyespor'dan oyuncu almaktan utanırım. Şöyle ki, koca Trabzonspor camiası efsane dediğimiz bir sürü oyuncular, efsane dediğim bir sürü hocalar, stada ismini verdiğimiz hocalar bunlar bu oyuncuları bulamıyor, Akhisar buluyor, biz de ondan alıyoruz. bu çok ayıp bir şey diye düşünüyorum" dedi.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Hoş ama boş konuşan bir başkanımız varmış . Yalanla geldi bizleri kandırdı. Ne kadarda sevinmiştim geldiğine.
                              Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Her konuda olduğu gibi Mehmet Ekici konusunda da sınıfta kaldın.. Sezon sonuna kadar takımda oynayacak taraftarda bunu kabullenecek mi zannediyorsun..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X