Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mitinglerde ne ararsın?
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Başkanı çok seviyorum çok destekliyorum.
      Ama yakışmadı bu. İhoyu en çok bu sebepten eleştirmiştik.

Yorum

• 2 gün daha sabredemedi. yakışmadı.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mitinglerde ne ararsın?
          Hangi miting bu ? Nerede ?
          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hangi miting bu ? Nerede ?

Yorum

• bu nedir ya ?
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yine bir siyasi mitinge katılan ilk başkan bizim başkan oldu! Fb,Bjk,Gs 'nin başkanlarını bir miting alanında gören oldu mu?

Sporu siyasete sokmama mottosuyla yola çıktık ama yine mitinglerdeyiz...

Valla bravo...

Yarın HAYIR mitingine de gidecek misin başkan? Yok.

Üzgünüm...
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beşiktaş kaç sezon 3. oldu bu yolda. Düşüşe geçmek neden ? Başarılı takviyelerle seneye Şampiyonlar Ligi beni gayet tatmin eder. Bu 2 sezon içinde şampiyonluk hayal değil. Zaten süper lig bu kadar abartılacak bir lig değil.
                  Bu lig ne kadar les olursa olsun,biz ne kadar iyi olursak olalim bizi bu ligde hicbir turlu sampiyon yapmayacaklar. .Gecmiste defalarca sahit oldugumuz gibi birileri bir sekilde engel olacak.

18 takimli ligler uzerinde butun dunya genelinde bir istatistik cikarsalar iki kez 82 puan alip sampiyon olamamis !baska bir takim yoktur,muhtemelen. Biz ne zaman sampiyonluga oynasak bir sekilde engellendi , calindi ,gaspedildi.

O yuzden ben sahsen Trabzonsporu sampiyonluk endeksli tutmuyorum. Olamayacagini degil sampiyon olmasinin her turlu engellenecegine eminim.Ciksin adam gibi futbol oynasin, keyif versin, avrupada basarili olsun benim icin kafidir.
                  En son ESER tarafından düzenlendi; 14.04.2017, 22:32.

Yorum

• O mitinge gitmeyeceksin, gideceksen de o fotografı vermeyeceksin başkan.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Sende mi başkan ? Yeter bıktık ya, siyasi görüşünüzü kendinize saklayın, Trabzonspor un yakasını rahat bırakın ya.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Şike mevzusunu da satabilir. Beklerim yani.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Benim telefona en az 5 kez mesaj geldi üstüne ses kayidiyla arayıp davet ettiler. Herhalde nufusunda Trabzon yazan istanbuldaki herkesi aradılar. Devir öyle bir devir oldu ki ya tarafsın ya bertaraf adam dedigini yapıyor. Kimisi isteyerek kimisi ekonomik çıkarları için mecburen yanaşıyor.
                          Adamlar siyaseti üst kimlik yaptılar. Her takım için geçerli bu. Bitse şu lanet şeyde kurtulsak işimize baksak.

Yorum

• Şaşıracak bi durum yok zaten ama olmasaydı iyiydi. Neyse Allah'ın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok , böyle bir şey bekliyordum ben. Görmedim sayıyorum.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hiç yakışmadı, siyasi görüşünü az çok tahmin ediyoruz zaten ama Trabzonspor Başkanlık makamında oturan kişinin siyasi görüş beyan etmesi kabul edilebilecek bir durum değil. Hanesine bir eksi daha yazdırdı.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yahu sen akıllı adamsın, niye giriyorsun bu toplara?

Trabzonsporun her görüşten taraftarı var, bunu bilmiyor musun ya?

Eğer kim Trabzonsporun başkanlık makamını kendi kişisel menfaatleri için kullanmaya başlarsa oradan sonrası çöküş dönemi başlar ben söylemiş olayım. Bu böyledir ve sekmez.

Hiç olmadı bu hareket Muharrem Usta hem de hiç...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X