Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor eski başkanı Özkan Sümer, Trabzonspor Divan Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Özkan Sümer yaptığı açıklamalarda;

YOK OLURUZ
    “Bende tüzüğe bir ölçüde değinmek istiyorum. Divan başkanımız gündeme getirdi Bizim tüzüğümüz Galatasaray’ın arkasında var olacaksa biz yok oluruz. Daha ileri seviyede de bir tüzük ve bu tüzüğün bugünkü UEFA kriterlerini alabilecek bir şekilde düzenlemesi şartıyla, yasaları ihmal etmeyecek şekilde oluşmasına şiddetle ihtiyaç var. Aksi halde geri kaldık, geç kaldık gibi yakınışlar karşınıza çıkacak.

TRABZONSPOR KİMSENİN CEBİNE SIĞMAYACAK KADAR BÜYÜKTÜR
    Yine başkan çok duyarlı bir şekilde ifade etti. Trabzonspor’un maddi güçle üzerinden bir egemenlik kurulması bence de yanlıştır. Çok katılıyorum. Trabzonspor başka değerlerle üretilmiş başka değerlerle var olmuş. Trabzonspor kimsenin cebine sığmayacak kadar büyüktür. Şimdi Trabzonspor’u çoğunlukla sportif başarılıları ekonomisiyle değerlendirdik. Trabzonspor bu değildir, çok daha ileridedir.

BULUNDUĞUMUZ YERİ BİLMEYİLİZ

Bulunduğumuz yeri yaşadığımı olayları bilmek zorundayız. Bu kulübü sahiplendim demek işi değil. Şu da artık büyük ölçüde durulduğunu fark ediyorum. Bir hesaplaşma duygusu içerisinde yönetimler eleştirmiyor. Hesaplaşma değil çare arayışları başladığı bir dönem. Değerli arkadaşlar bir işin yürütülmesi için, bir planı bir rehberi bir heyecanı olması gerekir. Biz işleri kalkıp da günlük arayışlar yerine getirmeye çalışılıyorsak oldukça zor” ifadelerine yer verdi.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• bugün divan kurulu toplantısı izledim..ne yazıkki 2 lafı bir araya getiremeyen çok adam var camiada ve bu adamlar klubü kendilerinin zanneden tipler...
      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• 1461 çözüm bulun artık. Böyle boş bıraklmaz yazık oluyor

Yorum

• Ya bu tüzük haşa Allahın sözümü?Takımın durumu ortada..Hala seçim istiyorlar,kafayı yemek elde değil..İho yonetımı evet başarısız dı ama o son zamanlarında klubumahkemeye verıp,odemelerı kıtletıp futbolcuların hıç paraya elden çıkmasını sağlayanlar Trabzonsporlu mu oluyor??Şimdide yine aynı teraneler..Yok tüzükmüş yok Trabzon cebe sığmazmış falanlar fılanlar..Yahu herşey duzenlı ışleyen maddıyat..Olmadı mı?Bir hiçsin...Kimse senin tarıhıne bakmaz..Bu insanlar Ustayı 3 sene beklemeden hemen gonderırlerse..Bende enayı değilim yeterr artık derım,çoluğumun çocuğumun rızkını bu ınsanların uğrunda harcamam harcatmam keserım ılışkımı olur bıter.Nokta.
          En son umitçebi tarafından düzenlendi; 29.10.2016, 23:49.

Yorum

• Aidatını yatıran 6 bin 500 üyeden 2 bin 500'ünğn toplu ödemesi açıklanamaz

Yorum

• Aidatları toplu yatanların üyelikleri iptal edilmeli... İho ve üye yaptıkları bu kulüpten temizlenmeli.
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Muharrem Usta: Türkiye'de oyuncuların hiçbiri bize gelmedi.

HALA BU ŞEKİLDE TRABZONSPOR MARKASINI KAMUOYU ÖNÜNDE KÜÇÜLTÜCÜ İFADELER KULLANARAK NE YAPMAK İSTİYOR BAŞKAN?MERAK EDİYORUM.ONDAN SONRA DA SPONSORLA BİZLE İŞ TUTMAK İSTEMİYORLAR GEÇMİŞTE ŞÖYLE BÖYLE YAPMIŞLAR DİYE BAŞLIYOR DAHA ÖNCEKİ YÖNETİMLERİ GÜNAH KEÇİSİ YAPMAYA.BAŞKAN SİZ SEÇİLELİ NEREDEYSE 1 YIL OLDU.ARTIK BIRAKALIM GEÇMİŞTE NE YAPILMIŞ YAPILMAMIŞI DA ÖNÜMÜZE,GELECEĞE BAKALIM.
                Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

• Onu bunu bilmem mevcut tüzük ne diyorsa o yapılmalı ve Trabzonspor mahkemelere konu olmamalıdır . Bu camiaya zarar verir. Her millet ve toplum hakettiği şekilde yönetilir. Bugün bunun sağlamasının yapılacağı gündür.

Xperia Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak Hasanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Muharrem Usta: Türkiye'de oyuncuların hiçbiri bize gelmedi.

HALA BU ŞEKİLDE TRABZONSPOR MARKASINI KAMUOYU ÖNÜNDE KÜÇÜLTÜCÜ İFADELER KULLANARAK NE YAPMAK İSTİYOR BAŞKAN?MERAK EDİYORUM.ONDAN SONRA DA SPONSORLA BİZLE İŞ TUTMAK İSTEMİYORLAR GEÇMİŞTE ŞÖYLE BÖYLE YAPMIŞLAR DİYE BAŞLIYOR DAHA ÖNCEKİ YÖNETİMLERİ GÜNAH KEÇİSİ YAPMAYA.BAŞKAN SİZ SEÇİLELİ NEREDEYSE 1 YIL OLDU.ARTIK BIRAKALIM GEÇMİŞTE NE YAPILMIŞ YAPILMAMIŞI DA ÖNÜMÜZE,GELECEĞE BAKALIM.
                    divan izlenmişse marka değeri düşmüştür zaten, ayrıca birşey söylemesine gerek yoktu başkanın.

Yorum

• Bu yonetim bu takımı dusuremezse daha hic kimse dusuremez.O kadar iddialıyım.

Tarihin İHO dahil en kotu yonetimi ile karsı karsıyayız.

Bu takım bu yonetimle ilk 10 da ligi tamamlayabilecegi bir sezon olmaz.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Küme düsürme yeter.

Yorum

• Sizin kurduğunuz takımın ben...!
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Geldiğin günden beri gelen leş saha içi sonuçları ve müthiş bir futbol bilmezlik sonuç olarak büyük hayal kırıklığı.

Yorum

• İşimiz çok zor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bu leşleri bulmak için çok uğraştınız mı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X