Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu bu sözleşme maddelerine nasıl ulaşıyorlar? Kim bu bilgileri tüm detaylarıyla bilebilir? Kulübün avukatı yada danışman hukuk müşavirliği v.s

Sızdırma varsa bu ilk basının elinde malzeme olur zaten. Yada yöneticiler yemekte/çay muhabbetinde bunu alenen belirtecek oda olmadı bizzat açıklamasıyla olacak..

Kap'a bildirilen 200 bin euro bonservis bedeli, belirgin olan Ekici'nin sözünün verildiği. Ama daha saçma sapan sözleşme maddelerinden Olcay'ın yok teklif gelirse sormadan gidermiş gibi savsatalar dönüp dolaşıyor.

Biz takıma bakalım, destekleyelim, küsmeyelim.
    "Şerefli" şerefsizler yine iş başında maçtan sonra racon kestiler mesela. Şikede yapmadıkları için alenen basın karşısında göreve çağırıyor hesapta.

Şaşılacak iş. Garipsedik mi? Hayır.
    Girls from your city

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu açıklama dedikoduları doğrular nitelikte. Umarım böyle bir aptallık yapılmamıştır.
      #Dik oyna

Yorum

• Adam fenere gitmek istiyor ama baskan bjk ye soz vermis niye? Olcay kiyagi yaptilar diye. Kusura bakmayin ama bir insanin nerede ve hangi kulupte top oynuyacagina futbolcu kendisi karar verir. Ben mehmetin yerinde olsaydim bu sartlar altinda oynamaz, direk fenerbahceye beni alin diye bastirirdim.

adami zorla bjk de mi oynatacaksin sayin Usta? Birak futbolcu kendi karar versin nerede oynamak istedigine. Belki adam fenerbahceli belki orda oynamak istiyor.
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bjk nin teklifi TS nin menfaatine ise açıkla o teklifi,

nasıl şikecilerin teklifi açık ve net ise
          (Aatıf+500 bin euro,kabul görmeyince 2 milyon euro)

bjk nin teklifini de duymak istiyorum ben,

bunu açıklamadığın her dakka güveninden kaybediyorsun,
          sürekli şaibe altında kalıyorsun.

eğer Olcay transferinde bir söz varsa da yanlış yapıyorsun,
          şikecilere Ekici'yi okutmanın tam zamanı artık, beklemekle de yanlış yapıyorsun.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Yahu nasil bir acizlik bu.

Çıkın aciklayin su konuyu artik yeter be.
            #Dik oyna

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Eğer böyle bir durum varsa ve de Ekici bundan kadro dışı bırakılıyorsa bir de kahraman ilan ediyoruz yönetimi ya daha bir şey demiyorum.

Bu arada forveeeeeeeet başkan forveeeeeeet bunca zamandır ne yapıyordunuz takım hönkürüyor artık beceripte transfer yapamıyor musunuz forveeeeet...!
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Biri çıksın şu saçma tazminat olayını yalanlasın yoksa bu saçmalığa inanacağım.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Usta dedik fikonun çıragi çıktı..

Yorum

• Kıyamet kopuyor, dedikodu almış başını gidiyor, kendine gazeteci diyenlerse başkan ve yönetime tek soru sormuyor. Bu camia aklını yitirdi sanırım.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Geçen hafta böyleydi...

Bugün böyle...

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bakalım ileride neler konuşulacak. Olayın ya prestij boyutu var ya da bilmediğimiz rakamlar sözkonusu. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Olcay için ödenen rakam ister istemez şüphe uyandırıyordu ama buna karşılık 2 milyon euro tazminat verme durumuda çok mantıklı durmuyordu. Her şey bir yana gerçek bile olsa Mehmet Ekici'nin maaşı ve FB'nin teklifi toplandığında zaten 2.7 milyon euro yapıyor. Bu durumda tazminat maddesini doğru bile saysak rakamlar hatalı olabilir ya da en başta söylediğimiz gibi 700 bin euroluk bir duruş sergiliyoruz...
                        En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 16.01.2017, 19:19.
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Anlaşma mantiken cok sacma herhangi ortalama zekaya sahip birisinin yapacağı türden bir anlasma değil soyle de düşünemiyorum taraftarin tepkisinden cekindikleri icin fenere satmadilar ama aziz denen asker kaçağını cagirmadin mi açılışa olaya nereden baksan elinde kalır

Yorum

• Olcay ile memo nun alakası yok bence.öyle olsa 200 bin euro vermedik. ne yani hem memo hem 200 mu verecektir.
                            başkan bence fb ye kızdı.
                            taraftar baskısından da çekinmedi. kaldiki gs bjk nin yerine fb ye gitemsini çoğunluk isterdi
                            En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 16.01.2017, 19:21.
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Başkan beni kızdırmış olsada mehmet ekici denilen ve genel olarak gurbetçi futbolcularda var olan şark kurnazlığına gereken cevabı verdiği için kendisine teşekkür ediyorum.
                              efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• TS'un çıkarları gözönüne alıp, M.Ekici FB'ye verilmeli.

Zira Muharrem Usta Fikret ve BJK'li menajerlerle usule uygun olmayan anlaşması, yakınlığıyla.

TS'u 2.5 ME gibi mebladan alıkoyuyor.

Üstelik 30 yaşındaki Olcay ile 1.5 yıllık sözleşme ve maksimum 1 ME verilmesi lazım geliyorken.

3.5 yıllık sözleşme yapılması ve 1.7 ME verilmesi kulübün çıkarlarına ters bir kontrat. Artı Medjani gibi rol oyuncusuna 1.3 ME verilmesi de cabası.

FFP kıskacında olan bir kulübün bu denli fütürsuzca harcama yapması, oyuncu satmama direnci anlaşılır gibi değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X