Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şenol güneş ismi verilmemeliydi ok,burdan ihoya prim çıkarmak saçmalık o şuan başkan olsaydı stadın adı rte ydi.
    Ya kardeşim bırakın şu işleri adamın öyle bir vaadimi vardı her işte iho şöyle iho böyle olmayan işler üzerinden farazi konuşmanın anlamı ne.
    Trabzonspor camiası ayaklara düşecek kadar küçüldü mü, alınan her karar siyasi dayatmayla olacaksa idare heyeti niye var.

Yorum

• Bugün yaptığınız açıklamadan sonra sizlere olan inancım tamamen bitmiştir. Hakkınızda iddaa edildiği gibi FB li olduğunuza da tamamen inanamaya başladım. Biz taraftar olarak iskele babasıyız anlaşılan. Hiç bizim görüşümüz sorulmuyor ne forma seçiminde ne de isim hakkında. Nasıl bir kulüp olduk böyle. Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak bu ismi hazmedemiyorum. bu isim bize ihanet etmiştir , bu isim bizi para karşılığı satmıştır. Benim renklerine aşık olduğum futbol takımının stadının da yer aldığı komplekse bu şahsın adı verilmemeli , verilemez.

Yorum

• Aldığın her kararın arkasındayız Muharrem Usta. Trabzonspor'u hak ettiği yerlere getireceğinizden şüphemiz yok.

Yorum

• Dahiyane bir fikrim var başkan
          Neden Ts clup adini kartal yavrusu koymuyoruz.
          Benim başkan inancım artik bitmiştir. Biri maddiyat vurdu diğeri maneviyattan girdi.
          Bizim yüzümüz gülmez beyler

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
          Beşirli/TRABZON

Yorum

• sadri şener celil hekimoğlu ve hakan kulaçoğlu bir araya gelip kongre çalışmalarını başlatmalı.net
            TEKKEBALL

Yorum

• Bazi arkadaslarin yorumunu hayretle okuyorum..

Ismi verilen adam Senol Gunes ya ..ben.de istemiyorum ama bu adam yedi yabanci degil bu kadar tepkinin alemi yok..

Olaylara bakis acimiz ülkenin icinde bulundugu durumun nedenlerinin bir gostergesi.

Yorum

• Ne güzel değerlerimizi kaybediyoruz..

Şota
                Hami
                Reşit Akçay
                Ünal
                Şenol güneş

Bana kalırsa planlı bir şekilde takımımız sıradanlaştırılıyor

Şenol güneş bize son şampiyonluğu 2011 de kazandıran... 96 da hakeden
                En önemli teknik direktör

Milli takıma dünya 3. Lüğü kazandıran isim..

Efsane kadronun as adamı

Ne gerek vardı şu an böyle bir isim verme olayına.. Madem bu kadar tepki var başka birşey yapılabilirdi..

Ama bilinçli olarak bunların hepsi

Umarım birşeyler birşekilde değişir de artık huzur buluruz

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazi arkadaslarin yorumunu hayretle okuyorum..

Ismi verilen adam Senol Gunes ya ..ben.de istemiyorum ama bu adam yedi yabanci degil bu kadar tepkinin alemi yok..

Olaylara bakis acimiz ülkenin icinde bulundugu durumun nedenlerinin bir gostergesi.
                  Neden Şenol Güneş'e tepki veriyoruz biliyor musun?
                  Çünkü Trabzonspor'un değerlerini en çok onun koruması gerekirken şikeci bir İstanbul takımını çalıştırmaktan gocunmadığı için.
                  Halbuki Sadri Şener'den isteseydi o çalışacaı parayı ona verir,en azından para için değerlerini satmamış olurdu.

İnsanların canını yakan en son ihanet bekledikleri kişinin en ilk su koyvermesi,ne için para için.
                  Yazık çok yazık ki biz hala burada aynı takımı tuttuğumuz insanlara bunu açıklamak durumunda kalıyoruz.
                  • Memento mori

Yorum

• Kimsenin anlamak istemediği şey: Neden bu kadar fazla tepki veriliyor?
                    İnsan en çok kime kızar?
                    Sevdiğine tabikide.Deger verdiğine,istemediği davranışı en sevdikleri yaparsa tepki kat kat artar.Bu sebepledir ki Şenol Güneş ismine bu kadar tepki veriliyor.
                    Ben yakistiramiyorum Bjk de çalışmasını, adalet tarafına değilde paranın tarafına geçmesini , Karabük maçından sonra otobüste yaptığı konuşma ile bugünkü ismin aynı insan olmasını kaldiramiyorum ,benimseyemiyorum.
                    He efsanedir kabul, ismi stada da kompleksede verilebilir ki verilmelidirde ama zaman bu zaman değil.Bu şart da değil.
                    Doğru isim doğru zamanda olmalı ,neyazik ki isim doğru zamanı yanlış.

Yorum

• Bize bir sey ögretti: o da arama tarama ekibiyle ucuz-genc yetenek bulmak bizim isimiz degilmis.

Yorum

• En cokta ihocuları guldurdugun için kiziyorum

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Neden Şenol Güneş'e tepki veriyoruz biliyor musun?
                          Çünkü Trabzonspor'un değerlerini en çok onun koruması gerekirken şikeci bir İstanbul takımını çalıştırmaktan gocunmadığı için.
                          Halbuki Sadri Şener'den isteseydi o çalışacaı parayı ona verir,en azından para için değerlerini satmamış olurdu.

İnsanların canını yakan en son ihanet bekledikleri kişinin en ilk su koyvermesi,ne için para için.
                          Yazık çok yazık ki biz hala burada aynı takımı tuttuğumuz insanlara bunu açıklamak durumunda kalıyoruz.
                          Ben Besiktasa gitti diye kizamam..Adam ancak mesleki olarak.hakettigi degeri saygiyi gördü..

Benim kuzginligim ise baska.. Dünya Kupasi kadrosuna Ogün u almayip Abdulahi ise götürüp hic oynatmamasi benim adima daha büyük bir eksidir.

Ben.de isminin verilmesini yanlis buluyorum ama o kadar ortaligi yikacak bir durum da görmüyorum.

Sadri Sener konusunda katilmiyorum..Para konuşmadan gelecek olan Tekkeyi cok para istiyor diye almayip taraftarin önüne atacak bir karakterde adamin ben hicbir dediğine inanmam .

Yorum

• Kadroyu Ersuna kurdurup haşmetlümüz şenolun altına yatma hesabını çok belli ediyorsun başkan bey. Bi git işine kukla seni.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yarinki macta bir protesto icin orgutlenmeli tum taraftar gruplari ama nerede bizde oyle karakterli bir durus. Trabzonspor ruhunu teslim etmis.

Yorum

• Bu arada güya taraftarı muhattap alıyorum ayakları yapıp, abidik kubidik şeylerde fikir alıyorsun ya. Hani nerde o çizdiğin başkan profili? Bu konuyu kime danıştın beyfendi?
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X