Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sadri şener celil hekimoğlu ve hakan kulaçoğlu bir araya gelip kongre çalışmalarını başlatmalı.net
    hem de en acilinden. aksi takdirde bu mitoman trabzonspor diye bir şey bırakmayacak ortada. değerleri sildi adam yahu. nasıl ki devletin kozmik odasına alavere dalavere ile girildi ve devletin hafızası silindiyse bu adamda aynı şekilde trabzonspor'un değerlerini siliyor. uyanın artık eyy renktaşlar. iş işten geçmeden el verin gerçek trabzonsporlulara...
    Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
    Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada güya taraftarı muhattap alıyorum ayakları yapıp, abidik kubidik şeylerde fikir alıyorsun ya. Hani nerde o çizdiğin başkan profili? Bu konuyu kime danıştın beyfendi?
      Reyiz resmini degismen gerekiyor sanirim yoksa dediklerin 161% dogru... sormadi etmedi 3 5 gündür gündeme gelen saçmaligi sanki 1 senedir belliymis gibi "sg olacak" dedi... vay be maarrem baskan yazik bee
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Reyiz resmini degismen gerekiyor sanirim yoksa dediklerin 161% dogru... sormadi etmedi 3 5 gündür gündeme gelen saçmaligi sanki 1 senedir belliymis gibi "sg olacak" dedi... vay be maarrem baskan yazik bee
        O resim duracak orda ki söz konusu Trabzonspor ise adamcılık yapmadığım belli olsun. Sırf yakın dostu diye alanın isminin şg olmasını destkleyen ve gıkını çıkarmayan sözde kanaat önderlerinden nefret ediyorum. Başka biri yapsaydı şenolun yaptığını tefe koyardılar adamı, şimdi ağızlarını açmıyorlar diler.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• "Stadın adı henüz netleşmedi. Kompleksin adı Şenol Güneş Spor Kompleksi, ama stadın adı daha net değil"

Lütfen kaynak gösterinizhttps://www.haber61.net/trabzonspor/...i-h281672.html

HABER 61

Bu dogru mu !?

Bu dogruysa eger ALLAH SENI YERIN DIBINE SOKSUN "BASKAN" ! Bu ne ? Aklim almiyor, ne oluyor ya. IHO bile bu kadarini yapmadi. Buna hakikaten izin verilirse ne kadar ezik bir camia oldugunu gösterir TS. Sike sürecini de satarsa bu Usta sasirmam !

Belki Trabzonspora ve futbola son vermem gerekiyor. Yeter artik bu stres, bu cile, bu son bilmeyen rezillikler. Biktim.....
          En son Gümüshaneli61 tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 13:38.

Yorum

• Şenol Güneş fetişin batsın.

Her konuda hayal kirikligi.
            #Dik oyna

Yorum

• Yahu ne bekliyordunuz. Siyasetin emri üzerine siyasete gebe olanlar sadece sorgusuz itaat edebilirler. Burada seçim öncesi MU'nun siyaset ilişkisi konusunda endiselerimi dile getirdigimde beni tekme tokat kovalayanlarin çoğu forumdan uzaklaşmış, bazıları sessiz bazıları ise MU'ya sövüyor. Söylediklerim doğru çıktı diye çok mu mutluyum. Asla! Trabzonspor'umun tüm değerlerini yerle bir ettiler. O kadar üzgünüm ki anlatamam.
              En son kurt61 tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 13:48.
              Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

• Usta için iho nun okumuşu, kültürlü ve konuşmasını bileni demiştim

Halen daha destek olmak istiyorum.
                Ama iho gibi aynı siyasi akıma gebe ve muhtaç bir işadamı olması hep içimdeki şüpheydi halen daha şüphe...

Umarım yanılırım, desteğim halen daha var.
                Şenol güneş isminden vaz geçeceğini düşünüyorum ama şenol güneş isminin tarihimizden silinmesini ve bizden uzakşamasını da istemiyorum.

Tüm değerlerimizi kaybediyoruz
                Duruşumuzu kaybediyoruz
                Para için hak için yalakalık modasına giriyoruz

Tarihimizi, adımızı, sanımızı, şanımızı, efsanlerimizi... Geçmişimizi ve ne yazık ki geleceğimizi kaybedebiliriz.. Hala kaybetmedik.

Tek sıkıntı ne olursa herşey daha iyi olacak sorusunun cevabı buradan bakınca belli olmuyor.

Ülkemizde de olduğu gibi, at izi, it izine fena halde karışmış durumda..

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Savaşman gereken kişiler ile sevişiyorsun.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Bir de bu "dik duruşumuz" meselesi var.

Hatırlayan birisi beni aydınlatabilir mi?
                    Biz en son ne zaman ya da hangi konularda dik duran bir kulüp olduk..?

Haklıyken hep ezildik, güçlüyken yenildik... Zaten böyle olmasaydı şimdi ülkenin Barcelona sı biz olurduk.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Siyasetin emriyle kopleksin ismini onca efsane dururken camiayi taraftari karsina alarak siketas sike yapmadi daha once sampiyonluk gormedim diyen senol gunes koyan usta yarin bir gun ayni siyasiler sike davasinda fifaya basvurma derlerse basvurmayacakmisin o patansiyelin oldugu ortaya cikti..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Protesto falan hikaye stadin yuzde 90 ni kefencilerle dolcak hazirliklari tam gaz suruyor parti teskilatlarinda..sanki acilis degil mitinge hazirlaniyor adamlar yazik..klubun adinin basinida birsey ekleyinde tam olsun bari..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Şikede savaşı fener ile mi verdik kuklacı ile mi? Darlanmaya gerek yok tadını çıkarın.

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Muharrem Usta!

Beni bukadar hayal kirikligina ugratan baska bir baskan görmedim ben. Öyle böyle degil herkonuda hayal kirikligi. Vizyonu kadar mideside genis insan!
                            En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 16:01.
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Bu başkan da siyasetin yalakası çıktı. Şu takımdan siyaset uzaklaştıramadılar gitti.

Yorum

• Rezil bir başkanlık gitgide daha da rezil bir hal alıyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X