Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yan yana gelen arkadaşlara sorayım, egosu yüksek mi, yoksa sıcak kanlı mı? dün çay tv izledim aklımı bulandırdılar, istifalardan konu açıp.
    Egonuz olmasa öyle büyük şirketleri yönetemezsiniz ki bunu o programda Altuğ Atalay da dile getirdi. Fikret Orman çok mu mutevazı sanki. Yöneticilerin istifasını diğer başlıkta dile getirmiştim. Diğer kulüplerde de istifa eden yöneticilerin % 80'i başkanı tek adamlılıkla suçlayıp görevi bırakıyor. Her kulüpte senaryo aynı değişen bir şey yok. Yönetici pozisyonuna seçilen X'den sorumlu olduğunda kendisini tek yetkili zannediyor.

Siyasette Başbakan veya Cumhurbaşkanı onayı olmadan X'den sorumlu bakan kafasına göre hareket edebilir mi? Ya da askeriye de X'den sorumlu subay/astsubay üstündeki komutanlarını bypass edebilir mi? Kısacası bu durum bırakın spor dünyasını hayatın bütün akışkanlarında mevcut...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Egonuz olmasa öyle büyük şirketleri yönetemezsiniz ki bunu o programda Altuğ Atalay da dile getirdi. Fikret Orman çok mu mutevazı sanki. Yöneticilerin istifasını diğer başlıkta dile getirmiştim. Diğer kulüplerde de istifa eden yöneticilerin % 80'i başkanı tek adamlılıkla suçlayıp görevi bırakıyor. Her kulüpte senaryo aynı değişen bir şey yok. Yönetici pozisyonuna seçilen X'den sorumlu olduğunda kendisini tek yetkili zannediyor.

Siyasette Başbakan veya Cumhurbaşkanı onayı olmadan X'den sorumlu bakan kafasına göre hareket edebilir mi? Ya da askeriye de X'den sorumlu subay/astsubay üstündeki komutanlarını bypass edebilir mi? Kısacası bu durum bırakın spor dünyasını hayatın bütün akışkanlarında mevcut...
      bence ayna gibidir,, ego yarıştıracak adamla yarışır, taraftarla samimi konuşur. herkes nasıl bakarsa öyle görür. benim gördüğüm o. bunların normal olduğunu hep söylüyorum zaten.futbolcularda da durum aynı. bu ego kelimesi de basiretsizlerin dilinde dolanıyor hep o canımı sıkıyor. sürekli kendinden bahsedip başarılı biriyle karşılaşınca oradan vurmaya kalkıyorlar. ben daha çok yüz yüze taraftarla ilişkisi nasıl, elektriği nasıl onu sormak istedim. zaten aksi olsa aynı kişiler başkan çok pısırık, liderlik özelliği yok falan diye eleştirirlerdi eminim.
      En son artvints tarafından düzenlendi; 09.08.2016, 15:18.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yan yana gelen arkadaşlara sorayım, egosu yüksek mi, yoksa sıcak kanlı mı? dün çay tv izledim aklımı bulandırdılar, istifalardan konu açıp.
        son 6 ayda 2-3 kere biraraya geldik, kendisinde egonun e'si yok...son derece samimi ve cana yakın birisi....

Yorum

• egosu yok havalimanında gördüm geçen sezon sonu yanına gittim 40 yıllık ahbabı gibi sarıldı etti sonuçta tanımadığı etmediği sadece trabzonsporlu olduğunu iddia eden biriyim onun için her neyse acelem var yürürken konuşsak olur mu dedi derdimizi anlattım taraftar olarak bir kaç futbolcuyu özellikle istemediğimizi belirttim farkındayım dedi sadece onlar değil takımın hepsi çürümüş gereğini yapacağız dedi özeri yolladılar eyv ama kimse de bana yumluya o paraları vermesini açıklayamaz eminim kendide açıklayamaz nevzat aydına zaten laf denmiyor onun görüşüne aksi bir görüş belirttin mi tepki gösteriyor direk neyse o başka konu . Yumlunun ilk bizi yaktığı maçta ortalığın nasıl karışacağını çok iyi biliyor kendileride ersunu bile hazmettik bunu nasıl hazmedicez bilemiyorum. Yumlunun takımda kalmasının sportif hiç bir nedeni olmadığını düşünüyorum e sportif değilse ne ozaman diyorum birilerinin lafını mı dinliyor diyorum 40 tane soru geliyor akla

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            egosu yok havalimanında gördüm geçen sezon sonu yanına gittim 40 yıllık ahbabı gibi sarıldı etti sonuçta tanımadığı etmediği sadece trabzonsporlu olduğunu iddia eden biriyim onun için her neyse acelem var yürürken konuşsak olur mu dedi derdimizi anlattım taraftar olarak bir kaç futbolcuyu özellikle istemediğimizi belirttim farkındayım dedi sadece onlar değil takımın hepsi çürümüş gereğini yapacağız dedi özeri yolladılar eyv ama kimse de bana yumluya o paraları vermesini açıklayamaz eminim kendide açıklayamaz nevzat aydına zaten laf denmiyor onun görüşüne aksi bir görüş belirttin mi tepki gösteriyor direk neyse o başka konu . Yumlunun ilk bizi yaktığı maçta ortalığın nasıl karışacağını çok iyi biliyor kendileride ersunu bile hazmettik bunu nasıl hazmedicez bilemiyorum. Yumlunun takımda kalmasının sportif hiç bir nedeni olmadığını düşünüyorum e sportif değilse ne ozaman diyorum birilerinin lafını mı dinliyor diyorum 40 tane soru geliyor akla
            öyle kendi başına düşünmeyle olmuyor. kalmasının nedeni sportif, ersun hoca istedi.

Yorum

• Başkan birçok konudan bahsederken BJK örneğini veriyor. "Birkaç yıl önce statları yoktu Demirören'den kalan enkazı vardı vs." Sonra BJK'de yapılanları anlatıyor ve biz onları yapsaydık biz de başarılı olacaktık diyor. Doğru yapılan işler örnek alınsın tabii ki. Fakat Fikret Orman'ın mutevazı gibi görünüp nasıl kibre gömüldüğünü görüyoruz. Başkan kibrini de örnek almasın.

Ayrıca biraz daha şeffaf bir yönetime ihtiyaç var. Transfer ve mali konular gizli yürütülsün tabi ki. Fakat özellikle stat konusunda daha açıklayıcı olmaları gerekiyor. Statla ilgili kritik konuları son anda öğreniyoruz. Bir şekilde gündeme getirilmese o saçma koltuk dizaynı yapılacaktı mesela. Muharrem Başkan sürekli Trabzon'da değil bunu biliyoruz. BJK'nin stadını gece gündüz takip eden Ahmet Nur Çebi gibi bir yöneticiye ihtiyacımız var. Bir locaya kamp kurup gece gündüz takip edecek, aksaklıkları yok edecek bir yönetici yok maalesef.

Yorum

• Trabzonspor'un 09 Ağustos itibarı ile Passolig sayısı : 94.289

Oysa 29 Temmuzda bu rakam : 94.511 kişi idi...

Yani Yönetim yeni transferler yaptıkça takıma şvme kazandırmaya çalıştıkça takımın Passolig sayısı patlama yapmak bir yana azalmış bile....

Yönetimi eleştirirken bu durumuda göz önünde bulundursak iyi olur diye düşünüyorum....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'un 09 Ağustos itibarı ile Passolig sayısı : 94.289

Oysa 29 Temmuzda bu rakam : 94.511 kişi idi...

Yani Yönetim yeni transferler yaptıkça takıma şvme kazandırmaya çalıştıkça takımın Passolig sayısı patlama yapmak bir yana azalmış bile....

Yönetimi eleştirirken bu durumuda göz önünde bulundursak iyi olur diye düşünüyorum....
                  İlk maçtan önce hızlı bir artış olur. Herkes günceller passoligi. Bence düşüş normal kimse yazın ortasında passolig almaz veya güncellemez.

Yorum

• siyasi yonunu one cikarmayip, taraftari bolmedigin,
                    kaliteli isler yapip takima vizyon kazandirdigin,
                    durusunla, konusmanla her halinle bize guven verdigin,
                    yillar sonra ayni heyecanlari tekrar bize yasattigin
                    Herseyden daha onemlisi, bu taraftarin isteklerine hic bir zaman kulak asmadigin ve kulubun parasini dogru bir sekilde kullandigin, kimsenin adamligini yapmadigin ve kimsenin adami olmadigin icin sonsuz tesekkurler Baskanim !

elestirilerimde var elbet ama bu mesajin boyle olmasini istedim.
                    En son only ts tarafından düzenlendi; 09.08.2016, 17:39.
                    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk maçtan önce hızlı bir artış olur. Herkes günceller passoligi. Bence düşüş normal kimse yazın ortasında passolig almaz veya güncellemez.
                      Konyalilar alıyor ama. Katıldıkları da Şampiyonlar Ligi değil sadece uefa kupası
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Konyalilar alıyor ama. Katıldıkları da Şampiyonlar Ligi değil sadece uefa kupası
                        Haklısın adamlarda da heyecan tavan yapmış durumda ama

Yorum

su an bizim stad kapasitesinin 4 kati passolig kartimiz var konya 2 kat
                          akyazi acildimi 3-5 mac icinde konyayi katlamasak ozaman kötü olur

birde ist. deplasman yasagi kalksa 250bine variriz bence
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            su an bizim stad kapasitesinin 4 kati passolig kartimiz var konya 2 kat
                            akyazi acildimi 3-5 mac icinde konyayi katlamasak ozaman kötü olur

birde ist. deplasman yasagi kalksa 250bine variriz bence
                            burası çok önemli bir maç için passolig almıyor millet buna bir şeyler düşünülmeli istanbul bursa buralarda da bir şekilde satılsa aynen rahat 250 bini buluruz ama nasıl
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              burası çok önemli bir maç için passolig almıyor millet buna bir şeyler düşünülmeli istanbul bursa buralarda da bir şekilde satılsa aynen rahat 250 bini buluruz ama nasıl
                              passolig karti sponsorlarimiz ve tsclup da payback sistemli olmali
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                siyasi yonunu one cikarmayip, taraftari bolmedigin,
                                kaliteli isler yapip takima vizyon kazandirdigin,
                                durusunla, konusmanla her halinle bize guven verdigin,
                                yillar sonra ayni heyecanlari tekrar bize yasattigin
                                Herseyden daha onemlisi, bu taraftarin isteklerine hic bir zaman kulak asmadigin ve kulubun parasini dogru bir sekilde kullandigin, kimsenin adamligini yapmadigin ve kimsenin adami olmadigin icin sonsuz tesekkurler Baskanim !

elestirilerimde var elbet ama bu mesajin boyle olmasini istedim.
                                *1461

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X