Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkanımız bence Nevzat Aydın'a gereksiz yere çok güvendi ve sanıyorum bir çok alanı onun sorumluluğuna verdi. Nevzat Aydın'ın iş hayatındaki yemeksepeti başarısının Trabzonspor'a da yansıyacağını düşündü. Aslında Nevzat Aydın, başarılı Sadri Şener döneminde bile beklentileri karşılayamamışken Hacıosmanoğlu'nun ertesinde başarılı işlere imza atması bugün itibariyle zorlaştı.

Bu anlamda bir fiyasko söz konusu...
    sence yapilan islerin basarisini ölcmek icin daha cok erken degilmi

2008 de kurulmaya baslayan kadro 2011 de meyve vermisdi

besiktasin kadrosu hatta 4 yil sürdü basarili olmak icin

leicestere sampiyonluga yürüten yeni sahibida 3 yil önce direksiyonu ele aldi, ve takimi kurdu

dahada uzun süren ilk sezonu 11. ciliklen biten ferguson ilk sezonu var manchesterda

watzkenin 3 yil dortmundlan kümeye oynamasi, klopplan ancak 2. sezonunda bu tehlikeden kurtulunmasi...

bu örnekleri saatlerce sayabiliriz

bursa gibi, köln gibi küme düsüp cikan ve sonra kadro ve yönetim istikrari sayesinde sampiyon olan takimlar var

yapilan islerin kalitesini gercekten ölcebilecek durumdamiyiz

takim daha ilk seyircili resmi macini oynadi
    bu konuda özellikle sizin daha duyarli davranmaniz gerekir bence

hibe olan onca yili gördük
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.10.2016, 12:30.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      35 yaşındaki Durica dışında hepsi hata.
      Constant'ın aldığı ücret bir yana kariyerini tartışmakta hata,hele de Onazi'midir nedir adını ilk defa burda duyduğum adamla.

Constant ın kariyeri yok ki ? Kariyerinde kupa bile yok, Onazi nin 20 yaşında Nijerya ile Afrika Kupası kaldırmışlığı var, İtalya da Lazio ile kupa kaldırmışlığı var, 110 küsür maça çıkmışlığı var. Oynadığı takım Lazio gibi İtalya nın büyük takımlarından, peki Constant ? İtalya da adı sanı duyulmamış, muhtemelen iddaa oynarken adını duyduğumuz asansör ve sıradan bir takımda bir sezon çıkış yakalamış, yıllardır nerede çöp varsa transfer eden bitik Milan a 8m euro ya transfer olmuş ve 1 sene sonra Trabzon a satılmış. Bu oyuncuyu forumda kim tanıyordu ki ? Bonservisine 3, menajerine 800 küsür, kendisine yılda 2.5m euro garanti para verdiğimiz adamın adını ilk kez transfer olduğunda google ye yazarak öğrendik.

Onazi Nijerya da Obi Mikel ile birlikte top oynuyor. Constant şuan kulüpsüz... Onazi Selçuk un bize geldiği yaşta, daha yaşı 23. Bu ikisini kariyer olarak karşılaştırsak Onazi genç yaşına rağmen ön plana çıkıyor, maliyet olarak karşılaştırsak yine Onazi ön plana çıkıyor. Onazi yi satmak istesek yine aldığımız paraya okuturuz, Constant a sözleşme fesih ücreti için 2m euro para verdik, Onazi nin 2 yıllık maaşı...

Bu arada Durica hariç diğer oyuncularla söylediğin gibi koca bir yaz kampı geçiremedik. Adamlar Kasımpaşa maçına birbirlerini tanımadan çıktılar, buda onların suçu değil. Yönetimin suçudur. Hala alışma evresinde oldukları her hallerinden belli.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Constant ın kariyeri yok ki ? Kariyerinde kupa bile yok, Onazi nin 20 yaşında Nijerya ile Afrika Kupası kaldırmışlığı var, İtalya da Lazio ile kupa kaldırmışlığı var, 110 küsür maça çıkmışlığı var. Oynadığı takım Lazio gibi İtalya nın büyük takımlarından, peki Constant ? İtalya da adı sanı duyulmamış, muhtemelen iddaa oynarken adını duyduğumuz asansör ve sıradan bir takımda bir sezon çıkış yakalamış, yıllardır nerede çöp varsa transfer eden bitik Milan a 8m euro ya transfer olmuş ve 1 sene sonra Trabzon a satılmış. Bu oyuncuyu forumda kim tanıyordu ki ? Bonservisine 3, menajerine 800 küsür, kendisine yılda 2.5m euro garanti para verdiğimiz adamın adını ilk kez transfer olduğunda google ye yazarak öğrendik.

Onazi Nijerya da Obi Mikel ile birlikte top oynuyor. Constant şuan kulüpsüz... Onazi Selçuk un bize geldiği yaşta, daha yaşı 23. Bu ikisini kariyer olarak karşılaştırsak Onazi genç yaşına rağmen ön plana çıkıyor, maliyet olarak karşılaştırsak yine Onazi ön plana çıkıyor. Onazi yi satmak istesek yine aldığımız paraya okuturuz, Constant a sözleşme fesih ücreti için 2m euro para verdik, Onazi nin 2 yıllık maaşı...

Bu arada Durica hariç diğer oyuncularla söylediğin gibi koca bir yaz kampı geçiremedik. Adamlar Kasımpaşa maçına birbirlerini tanımadan çıktılar, buda onların suçu değil. Yönetimin suçudur. Hala alışma evresinde oldukları her hallerinden belli.
        Adam 3 transferde 20 milyon euro bonservis yapmış Mert hangi dünyadan yazıyorsun Milan kariyer değilde ne?Sen Italya ligini takip etmemiş olabilirsin ben yıllardır takip ediyorum Constant'ı onlarca kez izledim verilen maaş tartışılabilir fakat adamın futbolculuğu falan filanlarla tartışılamaz.
        Daha Onazi'den gram fayda gördüğümüz yok sakatliktan fırsat bulamadık Trabzonspor böyle çıt kırıldım oyuncularla zirveye oynayamaz.Bu adam bildiğin Bourceanu'nun afrikalı olanı.

Yorum

Adam 3 transferde 20 milyon euro bonservis yapmış Mert hangi dünyadan yazıyorsun Milan kariyer değilde ne?Sen Italya ligini takip etmemiş olabilirsin ben yıllardır takip ediyorum Constant'ı onlarca kez izledim verilen maaş tartışılabilir fakat adamın futbolculuğu falan filanlarla tartışılamaz.
          Daha Onazi'den gram fayda gördüğümüz yok sakatliktan fırsat bulamadık Trabzonspor böyle çıt kırıldım oyuncularla zirveye oynayamaz.Bu adam bildiğin Bourceanu'nun afrikalı olanı.
          kasimpasa macini onazi aldi

constant ne yapti
          aldigi bir mac varmi

10m€ avroya mal oldu
          hangi maci kazandirdi bize

Ünal Karaman

Yorum

35 yaşındaki Durica dışında hepsi hata.
            Constant'ın aldığı ücret bir yana kariyerini tartışmakta hata,hele de Onazi'midir nedir adını ilk defa burda duyduğum adamla.
            Afedersin kardeşim benim kendime has sloganım var adam olacak çocuk ettiği moktan belli olur hesabı Castillo mastillo bunlarla koca yaz kampı geçirdik ligde en kolay yenebileceğimiz takımlardan fark yiyoruz sen dünya Kupasından bahsediyorsun.yahu ABD'de profesyonel lig olduğunu yeni keşfetmişiz sen kalkıyorsun zorluk derecesi yüksek güce dayalı lige halı saha topçusu kıvamında adam getiriyorsun.
            Hakancım bu futbol denen şey bilinmeyenli denklemler içermiyor.
            Futbol,eli ayağı düzgün oyuncularla oynanır hele de yarışmacı takımsan kalitelisini sahaya sürmek zorundasın.
            Constant kim ya.Milan'da sahayı terk etmesi ve Batum yolları dışında ses getiren olayı yok adamın.Son iyi oynadığı maçı gören insanların çoğu hayatta olmayabilir.Milan taraftarı Yumlu muamelesi yapıyordu.
            Dünyanın en iyi hücum hattı belki de Kolombiya milli takımı,o takıma girmiş Castillo.Bu belki bir sey ifade eder.

2 milyon euro tazminat verilip gönderilise hata deriz.
            En son Hakan tarafından düzenlendi; 19.10.2016, 12:45.

Yorum

Son 5 yıldır Milan kariyer değil abi ne yazık ki...

Şahin Aygüneş'in de kariyeri var o zaman. Seyit Cem de keza... Barcelona yazıyor "kütük"te

He Constant'ı da beğenirdim. Özellikle de sol bek performansının üstüne çıkan olamadı. Ama onun üzerinden Onazi'ye giydirmek de yanlış. Onazi büyük bir sakatlık geçirdi. O sakatlığı geçirmemiş olsaydı zaten şu an alamamış olurduk.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kasimpasa macini onazi aldi

constant ne yapti
                aldigi bir mac varmi

10m€ avroya mal oldu
                hangi maci kazandirdi bize
                İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Constant kim ya.Milan'da sahayı terk etmesi ve Batum yolları dışında ses getiren olayı yok adamın.Son iyi oynadığı maçı gören insanların çoğu hayatta olmayabilir.Milan taraftarı Yumlu muamelesi yapıyordu.
                Dünyanın en iyi hücum hattı belki de Kolombiya milli takımı,o takıma girmiş Castillo.Bu belki bir sey ifade eder.

2 milyon euro tazminat verilip gönderilise hata deriz.
                Kafa buluyorsunuz galiba

Tamam beyler Onazi'de Castillo'da süper transferler her geçen hafta üzerine koyarak gidiyorlar mazallah başlarına bi iş gelmesin bizde söylediğimizi yutarız dert değil.

Yorum

Kafa buluyorsunuz galiba

Tamam beyler Onazi'de Castillo'da süper transferler her geçen hafta üzerine koyarak gidiyorlar mazallah başlarına bi iş gelmesin bizde söylediğimizi yutarız dert değil.
                  Romanya sınırları dışına çıkamayan balkon göbekli Bourceanu'yla bir tutmak neydi abi

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Son 5 yıldır Milan kariyer değil abi ne yazık ki...

Şahin Aygüneş'in de kariyeri var o zaman. Seyit Cem de keza... Barcelona yazıyor "kütük"te

He Constant'ı da beğenirdim. Özellikle de sol bek performansının üstüne çıkan olamadı. Ama onun üzerinden Onazi'ye giydirmek de yanlış. Onazi büyük bir sakatlık geçirdi. O sakatlığı geçirmemiş olsaydı zaten şu an alamamış olurduk.
                    Kardeşim ne dersen de Milan gibi bir takımda 2 sene düzenli forma giymiş adam Milan'ın durumu nolursa olsun kariyerdir adam 3 transferde 20 milyon euro yapmış demek ki adamda cevher var
                    Ben Onazi'yi beğenmedim kardeşim klasik zenci koşularından başka bir numarasını göremedim,görürüz inşallah

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Romanya sınırları dışına çıkamayan balkon göbekli Bourceanu'yla bir tutmak neydi abi
                      Tamam işte hemen hemen aynı kefedeler

Yorum

• Bu taraftar profilinin ne istedigini kestirmek zor hakikaten tecrübeli adam alirlar yasli denir karsi cikarlar genc adam bulur getirirler 7 haftada yollansin denir ne yapilacak haksizlik etmeye kimsenin hakki yok gidilen yol dogru bazi yanlislar yapilmistir maalesef bu isin riski de bu zaten tutmama ihtimalide var burada herkes genc oyuncu gelecek vaat eden oyuncu alinsin diye haykirmadi mi alin size genc mecbur bekleyip sabredeceksiniz

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu taraftar profilinin ne istedigini kestirmek zor hakikaten tecrübeli adam alirlar yasli denir karsi cikarlar genc adam bulur getirirler 7 haftada yollansin denir ne yapilacak haksizlik etmeye kimsenin hakki yok gidilen yol dogru bazi yanlislar yapilmistir maalesef bu isin riski de bu zaten tutmama ihtimalide var burada herkes genc oyuncu gelecek vaat eden oyuncu alinsin diye haykirmadi mi alin size genc mecbur bekleyip sabredeceksiniz
                          vayyyy

batuhan bile gelisiyor, takimdan ümitlendim simdi

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkanımız bence Nevzat Aydın'a gereksiz yere çok güvendi ve sanıyorum bir çok alanı onun sorumluluğuna verdi. Nevzat Aydın'ın iş hayatındaki yemeksepeti başarısının Trabzonspor'a da yansıyacağını düşündü. Aslında Nevzat Aydın, başarılı Sadri Şener döneminde bile beklentileri karşılayamamışken Hacıosmanoğlu'nun ertesinde başarılı işlere imza atması bugün itibariyle zorlaştı.

Bu anlamda bir fiyasko söz konusu...
                            +1461
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              vayyyy

batuhan bile gelisiyor, takimdan ümitlendim simdi
                              7 haftada yeni bir oyuncuyu infaz edecek kadar insafsiz degiliz yonetimin yaptigi hatalar bellidir bunda zaten herkes mutabık bunun üzerinde hata arama cabasi kötü niyettir

Yorum

• Şirketimiz, kullanmış olduğu 265.000.000.-TL tutarındaki kredinin yaklaşık 210.000.000.-TL'lik kısmı ile kredi borçlarını kapatmak suretiyle refinansman yoluna gitmiştir. Kredinin geriye kalan 55.000.000.-TL'lik kısmı ile de Şirketimizin kısa vadeli diğer borçlarının ödemesi yapılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X