Yine boş muhabbet.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Cidden gündem başkanın unfollow yapması mı yaAdam maksimum 150-200 kişi takip ediyordu zaten. EuroChallenge zamanında isteyen öğrencilere ücretsiz bilet dağıtacağını söylemişti. İletişim bilgilerini dm den almak için de yazan herkesi takip etti. 1000'leri geçti rakam. https://twitter.com/search?f=tweets&...04-17&src=typd
Şimdi temizlik yapması çok normal.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosyal medya ile adı geçen başka kulüp başkanı yok.
Başkanım bu işi fazla abartıyor gibime geliyor. Kendisine güvenirim, kendisini severim de.
Umarım bu süreçten zarar görmez."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleörnek olarak verebilecegin 1 baskan varmi ülkedeBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım yok, fakat bu kendi gördüğüm (kendimce-nacizane) bir yanlışı dile getirmemi engellememeli.
sadece kiyasin yersiz oldugunu yazdim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYumlu, Yusuf vs türevleri kaldıkça kimse vizyondan bahsedemez.
Vaatlerle örtüşmüyor, başkan ateşle oynuyor.
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYumlu, Yusuf vs türevleri kaldıkça kimse vizyondan bahsedemez.
Vaatlerle örtüşmüyor, başkan ateşle oynuyor.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVizyonla gram alakasi yok bunun.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesela vizyon sahibi bir başkan geniş perspejtiften bakar, gider oyuncu keşfeder. Riske girer genç adam alır, gelir.
Piyasaya sürer, reklam yapar bununla.
5 yıldır takımda olan, performans olarak ne yaptığı belli olmayan, sırf ucuz ve Trabzonlu diye bir oyuncuyu takımda tutup tutmama konusunda bu kadar muallakta kalmaz. Bunu yaparak başkanlık sürecinde yarıştığı Hekimoğlu'ndan farkı kalmıyor olumlu anlamda. Ama seçildiğine göre farklı olması lazım.
* Dip not : Usta'nın seçimi kazanmasını isteyenlerdendim.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 12.06.2016, 01:36.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum