Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Artık twitle gaz falan alma işlemez Trabzonspor kümeye gidiyor..

HTC One 801e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sıkıntı yapma iki serçe parmak sallar vizyoncular adamsın adamcılar çıkar yine ortaya

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sıkıntı yapma iki serçe parmak sallar vizyoncular adamsın adamcılar çıkar yine ortaya
      [emoji23][emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]11495[/ATTACH]

Ümit Karan 21.11.2016 Telegolde:

"Trabzonspor için çözüm İstanbulda. Ekstra bir telsis kursun maçlarını orada oynasın. Başka çaresi yok."

Ümit Özat afkurmuş
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ümit Özat afkurmuş
          Ümit Karan.

O da bu haftasonu afkuracak kısmetse
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• öle oldu böle oldu Cas a gittik ,geldik ,iyi olacak ,
            başkan twit atsana twit atsana ,

takipcin artar nede olsa
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• Twit atmanın,taraftarla bir şeyler paylaşmanın nesi yanlış?
              Eleştirmek için bu tür bir şey yazmak çok garip geliyor.
              Başkanın doğru yaptığı şeyleri de araya katıp,her yerden sallamak doğru bir davranış değil.
              Bugünlerde Trabzonsporlu olmak zor geliyorsa biraz mola verin.
              Amatör ruh,profosyonel düşünce
              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Twit atmanın,taraftarla bir şeyler paylaşmanın nesi yanlış?
                Eleştirmek için bu tür bir şey yazmak çok garip geliyor.
                Başkanın doğru yaptığı şeyleri de araya katıp,her yerden sallamak doğru bir davranış değil.
                Bugünlerde Trabzonsporlu olmak zor geliyorsa biraz mola verin.
                Twit atmaktan başka bir icraat görelimde ona göre konuşuruz ya twit atar yada serçe parmak sallar mitomani belirtilerimi acaba bunlar

Yorum

• Seçim öncesi biz burada Usta bir "Cilalı İHO" dur derken bazı arkadaşlar bizi hain ilan etmişlerdi. Bu zamana kadar yönetimin yaptığı icraatlar da bunun ne denli doğru bir tespit olduğunu gösterdi. Keşke yanılsaydık.

Kurumsallık adına birçok şeyi doğru yaparsınız, takımı doğru kurarsınız, ümit vaadeden bir futbol oynarsınız ancak tüm bu doğru hamleler şansızlık, hakem hataları gibi sebeplerle saha sonuçlarına yansımaz. İşte o zaman sabredelim kabul. Ama malesef görünen köy kılavuz istemiyor. Olmuyor, olması da pek muhtemel görünmüyor.

Çok üzgünüm. Umarım bir dahaki seçime kadar ortada Başkan seçebilecek bir Trabzonsporumuz kalır.
                  Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ümit Özat afkurmuş
                    Neden afkurmuş? Belkide Trabzonda futbolcular şehirin havasından dolayı oynayamıyorlar? Mutlu değiller?

Siz başarılı olan bir arap takımını biliyormusunuz? Ben bilmiyorum. Bildiğim sadece avrupa ve güney amerika takımları. Trabzona türk şehiri demeye bin şahit lazım. Trabzona doldurdunuz arapları. Arap şehiri yaptınız. Avrupadan rusyadan daha kimse gelmek istemiyor. Hep arap dolu ve insana ters bakıyorlar diyorlar.

Siz sadece saha içini görüyorsunuz. Birazda saha dışını görmeniz gerekir. Benim tanıdığım bir arkadaşın ailesi Samsuna taşındı Trabzonu araplar işgal etti diye. Yanı futbolcular ne yapsınlar?

Bence saha içi değil. Saha dışıda şehirin atmosferide önemli ve etkili.

Bende Trabzonsporun İstanbula taşınmasından yanayım. Veya Trabzonu bir avrupa kenti yapın.

Başka türlü Trabzonspor bir daha büyük kulüp olamaz!!!!

Yorum

• Tamam hemen Vali ile konuşup Arapları boşalttırıyorum Trabzon'dan. Zeki Yumlu Akbaş falan kesin onlardan etkilenip kötü top oynuyorlar.
                      İstanbul'da hiç Arap yok mesela orada çoşarlar
                      Eyy güzel ALLAH'ım sen sabır ver
                      En son TSelif tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 17:54.
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Başkan ve yönetim, beni sportif anlamda büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Twit atmaktan başka bir icraat görelimde ona göre konuşuruz ya twit atar yada serçe parmak sallar mitomani belirtilerimi acaba bunlar
                          Twit atmak dışında başka bir icraat yok diyorsan Trabzonspor'la alakan yok,yeni taraftarsın veya 5 yıldırkomadaydın yeni çıktın komadan,başka bir durum da olabilir ama Trabzonspor ve son 5 yıllık ekonomik krizden,davalık futbolculardan,hacizlerden,FIFA yaptırımlarından,olmayan sponsor ve gögüs reklamından,idmanda birbirine saldıran futbolculardan haberin olmaması şaşırtıcı.
                          Amatör ruh,profosyonel düşünce
                          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neden afkurmuş? Belkide Trabzonda futbolcular şehirin havasından dolayı oynayamıyorlar? Mutlu değiller?

Siz başarılı olan bir arap takımını biliyormusunuz? Ben bilmiyorum. Bildiğim sadece avrupa ve güney amerika takımları. Trabzona türk şehiri demeye bin şahit lazım. Trabzona doldurdunuz arapları. Arap şehiri yaptınız. Avrupadan rusyadan daha kimse gelmek istemiyor. Hep arap dolu ve insana ters bakıyorlar diyorlar.

Siz sadece saha içini görüyorsunuz. Birazda saha dışını görmeniz gerekir. Benim tanıdığım bir arkadaşın ailesi Samsuna taşındı Trabzonu araplar işgal etti diye. Yanı futbolcular ne yapsınlar?

Bence saha içi değil. Saha dışıda şehirin atmosferide önemli ve etkili.

Bende Trabzonsporun İstanbula taşınmasından yanayım. Veya Trabzonu bir avrupa kenti yapın.

Başka türlü Trabzonspor bir daha büyük kulüp olamaz!!!!

Hocam. Irkçılık dahi kokuyor yazdığın yorum.

Yaşadığın yerdeki Asya lılar gibi onlarda insan ve Peygamber efendimizin doğduğu coğrafyanın insanları.

Çok yanlış yorum yaptığını düşünüyorum.

Bu düşünce yapını değiştirmeni tavsiye ediyorum sana kardeşim.

Herkes insan ve saygı duyulması gerekir.

Sevgiler...
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Twit atmak dışında başka bir icraat yok diyorsan Trabzonspor'la alakan yok,yeni taraftarsın veya 5 yıldırkomadaydın yeni çıktın komadan,başka bir durum da olabilir ama Trabzonspor ve son 5 yıllık ekonomik krizden,davalık futbolculardan,hacizlerden,FIFA yaptırımlarından,olmayan sponsor ve gögüs reklamından,idmanda birbirine saldıran futbolculardan haberin olmaması şaşırtıcı.
                              7-0 lardan 6-0 lardan mami için verilen menejer komiayonundan 11 milyon euro harcayarak kurulan takımdan gayet haberim var. He siz sponsorları bunlar buldu diyorsanız o başka sponsorları kimin bulduğu belli

Yorum

• Baskan tweet birakip az laf cok is yapmali bu izleme komitesi kimdir kimi izliyor bunlar adam izlerken nasil izlemisler yok trabzonda para yokmus yok topcu gelmiyormus madem gelmiyor elin bitik adamlarina niye para verdiniz onazi 3.5 castillo 3.5 suk kiralama fiyati 1 milyon euro sadwcw bu uc adam 8 milyon euro verdiniz bu adamlari nasil aldiniz kardesim mustafa yumluya zam yapiyorsunuz ne zami allah askina amtorde oynamaz bu adam zeki mustafa akbas kimdir ya takimi daha sayacagim cok adam var yaziklar olsun trabzonu kume dusuren baskan olarak tarih yazacaksin helal sana
                                bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X