Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Akakpo zaten kiralık 1461 den yanlis bilmiyorsam bizle bagi yok , illa plaketmi verilmesi lazim içinizi ferah tutun seneye 11 de yumlu yu görmeyecegiz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Uzatacağız falan diyorlar opsiyonu var o yüzden aydınlatmaları lazım taraftar gergin zaten açıklanabilecek şeyleri açıklamaları lazım tek derdim bu. Yumlu 11'de değil kadroda olmaması lazım onun yerine Akbaş olsun altyapıdan başka bir genç olsun sorun yok .
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu taraftar profili derken şunu demek istemiş.
      Yahu kardeşim Mustafa'nın sözleşmesi biteli saatler oldu az sabredin bikaç saat sabredemediniz bir sezon nasıl sabredeceksiniz demek istemiş.
      İyi de demiş bence. Bu taraftarla olmaz.
      Sabır mı sınıyorsunuz bu akşam? Yazdıklarımın hepsini okuyun sonra yorum yapın Allah rızası için. Senin gibi taraftarla oluyorsa benim gibisiylede olur rahat ol sen.
      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uzatacağız falan diyorlar opsiyonu var o yüzden aydınlatmaları lazım taraftar gergin zaten açıklanabilecek şeyleri açıklamaları lazım tek derdim bu. Yumlu 11'de değil kadroda olmaması lazım onun yerine Akbaş olsun altyapıdan başka bir genç olsun sorun yok .
        Abi inan , medyada yazılan her haberi yalanlayip taraftari aydinlatmaya calissalar buna yetisemezler, birak ulusal medyayi, yerel medyaya 10 kişilik ekip gerek. Insallah kadroda da olmaz hemfikiriz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• Mart ayından beri hatta şubat ayından beri bugün yarın diye oyalanıyoruz Stadyum Sponsorluğu konusunda....

Korkarım stadyumla ilgili önemli bir teklif gelmediği ve medyaya yansıyan isimlerin birçoğunun doğru olmadığı yönündeki duyumlarım maalesef doğru....

Çünkü Stadyum neredeyse bitme aşamasına geldi ve hala sponsorlar açıklanmadı ise ciddi teklif yok demektir....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mart ayından beri hatta şubat ayından beri bugün yarın diye oyalanıyoruz Stadyum Sponsorluğu konusunda....

Korkarım stadyumla ilgili önemli bir teklif gelmediği ve medyaya yansıyan isimlerin birçoğunun doğru olmadığı yönündeki duyumlarım maalesef doğru....

Çünkü Stadyum neredeyse bitme aşamasına geldi ve hala sponsorlar açıklanmadı ise ciddi teklif yok demektir....
            Herkes'de ayni kusku
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Degerli [MENTION=42325]cewat[/MENTION] ,

Umursamamak gibi bir izlenim biraktiysam üzülürüm. Farkinda olmadan yanlis bir davranisim olduysa kusura bakma.

Diger yazdiklarina saygi duyarim. Herkesin fikrine duydugum gibi... Sahsen teblig, propaganda, fanboyluk vb. vazifem yok. O yuzden bagimsiz ve ozgurce okuyup yazdigima emin olabilirsin. Kongreden once de boyleydi, simdi de... Trabzonsporluluk disinda bir sifati kendime zul sayarim. Bunu hakkimdaki kotu niyet suphenize istinaden belirtme ihtiyaci hissettim.
              Oğuz hocam siz konuyu yanlış anladınız. Tarafınıza yapmış olduğum yorumlar umursanmış olsa da olmasa da hep olumluydu dedim, yani umursamadınız değil de yorum yapmam ne kadar önemli bir konu, onun bir önemi yok demek istedim. Biraz eksik yazmışım farkındayım ancak bunun sizin davranışınız gibi lanse etmek istemedim. Zira her seferinde ikili iletişimimizde gayet güzel konuşmalar oldu..

Kısacası anlatmak istediğim üstteki yorumu tamamen kalpten yaptığınıza inanıyorum ve art niyet taşımadığınıza emin olduğum halde yazının %90'ına katılmadığımı belirtmek istedim. Tabii ki şahsi düşüncenizdir ve sonsuz saygı duyuyorum. Saygılar..
              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Demiyim demiyim diyorum da , şu resimde bi gariplik yok mu Allah aşkına D

001.jpg

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Demiyim demiyim diyorum da , şu resimde bi gariplik yok mu Allah aşkına D

[ATTACH]9413[/ATTACH]

http://trabzonspor.org.tr/tr/yonetim/yonetim-kurulu
                  photoshop ile kafayi ekrana bakarmis gibi cevirmeye calismislar. ama sadece yüzü cevirmisler. Bu yüzden ekleme gibi duruyor bunu bildirmek lazım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mart ayından beri hatta şubat ayından beri bugün yarın diye oyalanıyoruz Stadyum Sponsorluğu konusunda....

Basina güvenmedigim icin basina yansiyan isimlerin dogru olup olmadigi zerre umrumda degil.
                    Keza yönetimden hic kimse yansiyan isimler hakkinda yorumda yapmadi. Cogu da reddedildi hatta.
                    Sadece sayin Usta önemli markalarla görüsüyoruz dedi.
                    Ki örnegin Emirates ile anlasildi dedikolari yalanlanipta bize sponspor gelmiyo diye kendini avutan varsa da o da kendi problemidir.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Stadyum konusunda önemli teklifler yoksa beklenmesinden yanayım. Beşiktaş mesela 125 milyon dolar civarı bir sponsorluk anlaşması imzalamıştı vodafone ile.

Yorum

• başkan işini bilir.karışmayın.yeri ve zamanı var.ALLAH bu adam'dan razı olsun...
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Başkanım sana çok güveniyorum,bombalar art arda patlayak sponsorlar gelenler gidenler yeni stad..
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Artık açıklansa sponsorluklar

Yorum

• stadyum sponsorluğu konusunda Muharrem Usta türkcell den teklif almıştı.fenada bir teklif değildi.ama ligin ikinci yarısı öylesine marka değerini küçültecek sonuçlara imza attık ki adamlar tekliflerini birkez daha düşünmek zorunda kalmışlarsa şaşırmam.

Yorum

• Valla açıkçası artık ben de inanmıyorum, sponsorluk teklifi geldiğine. Ancak, Başkan görüşme ayarlayıp, kompleksi pazarlamaya çalışıyordur diye düşünüyorum. Bu konuda da Başkan'a kızmıyorum zaten.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X