Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu uslupla git bir kahvede konuş gece gece bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup milleti yargılıyorsun
    Cevap vermek yerine bu yolu seçtiğine göre , anlamaya başladın olayı , demek ki çok doğru bir üslüp seçmişim senin için ...

Ben fikir beyan etmedim , herhangibir yazımda da fikir beyanı yok , ben olani söyluyorum , -cik , -cuk eki kullanan sensin ...

Ve o beyanında bulunduğun fikirlere yetecek kadar bilgiye de sahip değilsin , yazılarında açıkça bu görülüyor ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fazla eleştiren ve üstelik tahrik he
      Yemin ederim kendimden şüphe duydum bir an.
      tahrik edenler başka demek istedim.tahrik şekillerini yazdım.düzgün hoca getirmedin demek makul.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tahrik edenler başka demek istedim.tahrik şekillerini yazdım.düzgün hoca getirmedin demek makul.
        Eyvallah.
        Usta her yönüyle eleştirilecek kıvamda değil Zaten.Benim için vadettiği projelerin orta vadede hayata geçirilmemesi eleştiri sebebidir.Önce cansuyumuzu versin akabinde neler olur ona göre görüş belirtiriz.

Yorum

• allah hayirlisini nasip etsin ne diyelim.antalya akyazı stadina geldiği zaman deli gibi basan bu skorun rövanşını alacağını hissettiren arkasına taraftarını almış bir takım lazim. şöyle 7 veya 8. haftaya gelse ilaç olur.

Yorum

• Istifa edin kardeşim erken seçime gidin ama o güven bu saatten sonra bu yönetimde olamaz para para para dedin başımızın etini yedin bizi sağda solda her programda dışarıya karşı ezdirdin dediğin hiç bir para klübe gelmedi krediler son güne kadar çekilmedi stadda hiç bir olumlu etkin olmadı 1461i bir kenara ittin iki maç alaa çıkacaktı önemsemedin kendince giderlerinden kıstın küme düştü antalyada tarihi rezalet yaşattın daha ne olmalı? Siz bu adamı hala destekleyenler bu adamdan ne beklentiniz var hacıosmanoğlu dinsizse bu adamda imansızdır ondan ne farkı var hekimoğlunun yönetim ekibi çok kötüydü ondan ona oy vermedim o kadar pişmanımki bu burnu havada kimseyi dinlemeyen ilgilenmeyen adama oy verdiğime

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şu sezonu şöyle baştan sona gözünüzün önüne getirin ve son faciayla birlikte düşünün. daha ne gibi bir bela bekliyorsunuz? farkında mısınız dün 7 yedik. yazıyla YEDİ... tarihin en farklı mağlubiyetine canlı tanıklık ettik. öyle ağır bir yenilgi ki yıllar boyunca hatırlanmasını geçtim, bir nesli kaybettirme tehlikesini içeren bir yenilgi.

son cümleniz o kadar manidarki tam da camianın durumunu ortaya koyuyor. beğenmediğin bir fikir mi var, hatta bu fikir çok uç bir fikir mi, seni küçük düşürmeye aşağılamaya çalışan bir fikir mi başvurduğumuz yol "Allah bu camianın belasını versin." lütfen şahsi algılamayın, camianın genel ruh hali bu. burda hiçbir menfaat gözetmeden, hiçbir çıkarı olmadan sadece fikir tartışmasında bu noktaya geliyoruz. bir de kulüple ilişkili olanları düşünün. beğenmediği bir iş olduğu zaman bela okumakla kalmıyor, bizzat camiaya bela oluyor. ya aleyhte haber yapar, ya futbolcunun aklını karıştırıp takım içi kaos yaratır, ya olası transferlere taş koyar, yardım istersin zırnık koklatmaz, para verse kulübü kendine borçlandırır sonrasında ya icraya verir ya da makam mevki bekler, kulisler, dedikodular vs. vs...

son olarak ligin 2. yarısı bu kadar mağlubiyete rağmen sezonu tamamlasın diye arkasında durduğu hocayı ligin bitmesine 1 maç kala 7 yediği maçtan 2 saat sonra kovan yönetimin bu mağlubiyetten sonra 3. ayına 5. ayına bakılmaz eleştirilir. istifa uç bir fikir olsa da kızgınlık anlaşılabilmelidir.
              7 yemek futbolun içinde olan bir sonuçtur. Koskoca Brezilya, kendi evinde Almanya'dan 7 yedi. Bunlar futbolun içinde her zaman olmuştur ve olacaktır da..

O mesajımda da söyledim ama hâlâ anlamamakanlamakta ısrar eden bir kesim var(lafım şahşahsınıza değil). Hiç kimse kimseye eleştiri yapmayın di-ye-mez! Böyle bir cümlenin karşısında ilk ben olurum. Ama 5. Ayından giden bir yönetime istifa edin, kongre yapın demek bir fikir/eleştiri değil! Ben bunu kabul etmiyorum!!!

Hami konusunda hata yapıldığını söyledim. 1461 konusunda hata yapıldığını söyledim. Mbia'nın yerine adam almayarak hata yapıldığını söyledim. Eleştiriyse ben de eleştiriyorm yanlış gördüğüm noktaları! Ama hiç kimse kusura bakmasın. Seçimde yaşadığı mağlubiyetin acısını bu sayfalarda çıkarmaya çalışmayacak hiç kimse..

Son kullandığım cümle hakkında, ben onu bana yapıştırılan "Usta Fan Club Üyesi" etiketi için söyledim. Bu kadar kendisi gibi düşünmeyene etiket yapıştıran camianın Allah belasını versin dedim. Eğer yanlış bir anlam çıktıysa gerçekten Özür dilerim
              www.x.com/zykmda

Yorum

ya şu bmn yönetimi doğru düzgün ne konuşulduğunu bile açıklamadığı ustayla kahvaltımı neyse artık orda ne öğrendi de bu adamı eleştirmeye bile tahammül edemiyorlar. Yahu bişey biliyorsanız söyleyin bizde susalım
                BMN Anasayfasında haber yapıldı. Burada öyle bir başlık açıldı merak ettiğiniz ne varsa sorun diye. Usta'nın özel olarak söylemeyin dediği şeyler dışında ne konuşulduysa hepsi açıklandı.

BMN'nin Usta'yı koruduğu fikrine nasıl ulaştınız bilmiyorum ama böyle bir durum yok. Eleştiri yapılmasına tahammül edilmiyor dediğiniz şu başlıkta bile yüzlerce eleştiri var. Yöneticilerin bireybireysel görüşleriyle BMN'nin yaklaşımını birbirine karıştırmamak lazım.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Baskanin isi zor. IHO enkaz degil atom bombasi patlamasindan sonra kalanlari birakti. Bir yerine plan uretiyorsunuz oteki taraflar patlak veriyor. Tamir edilecek o kadar sey varki. Baskanin en iyi yapacagi is acik acik durumu anlatip verdigi sampiyonluk sozunude yavas yavas geriye cekmek. Sampiyonluk sozu bazi ongorulere gore verilmis, bunlarin hepsi dusunuldugu gibi cikmadi.

Baskan Muharrem Usta bizim icin sanstir. Profesyonel adam ama onunda zamana ihtiyaci var. Kolay degil Nagasaki veya Hiroshimayi yeniden kurmak.
                  "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Trabzonspor kulübünün neresini tutsanız elinizde kalıyor. Bir tarafı düzeltirken, diğer taraf fire veriyor. Şu andaki yönetimin de rahat kararlar alamadığı gözle görülür bir gerçek. Sonuçta seçimi kazanabilmek için çeşitli tavizler veriliyor. Bunun yanı sıra ekonomik yönden baktığımızda her türlü borcun vade tarihi bu döneme denk getirilmiş. Gelir ise minimum seviyede. Tüm bunlar kulübü geriye iten başlıca faktörlerden bazıları. Yani anlayacağınız çok bilinmeyenli bir denklem var ve bunu çözmek hiç de kolay değil. Böyle bir ortamda koşulsuz destek vermekten başka bir şansımız yok. En azından iyi niyetle çabalayan bir yönetim var. Hatalar tabi ki yapacaklar ama bu hataları tekrarlamamak için yapılan çalışmalar umut verici.
                    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cevap vermek yerine bu yolu seçtiğine göre , anlamaya başladın olayı , demek ki çok doğru bir üslüp seçmişim senin için ...

Ben fikir beyan etmedim , herhangibir yazımda da fikir beyanı yok , ben olani söyluyorum , -cik , -cuk eki kullanan sensin ...

Ve o beyanında bulunduğun fikirlere yetecek kadar bilgiye de sahip değilsin , yazılarında açıkça bu görülüyor ...
                      ya evet evet haklısın inanılmaz bilgi dolusun basit matematik bile yapamıyorsun

kör kütük ihocular gitti kör kütük ustacılar geldi gerçi sizde haklısınz bu ülkede kör kütük bişeyci olman lazım

Yorum

ya evet evet haklısın inanılmaz bilgi dolusun basit matematik bile yapamıyorsun

kör kütük ihocular gitti kör kütük ustacılar geldi gerçi sizde haklısınz bu ülkede kör kütük bişeyci olman lazım
                        Kör kütük muhalifler nereye gitmiş peki?

Yorum

• Acikcasi ben urada yazan taraftari ,yazidiklarini, düsünce seklini, yasamfelsefesini görünce trabzonsporun bulundugu yerin cokta tesadüfi birsey oldugunu düsünmüyorum!

Bu takimin basina IHo diye bir cahil geldi ve bu cahili de bu takimin taraftari, kulübün üyesi secti,destekledi ,hala destekleyen onun hakkinda olumlu yazan ve su anda yönetimde bulunan insanlari elestiren taraftarlar var.
                          belki kulübün bu duruma gelmesinde hic ama hicbir güahi olmayan bu insanlara bu denli hakaret edilmesi anlasilabilir degil!

Trabzonspor tahminimce yasama ayak uyduramayarak cökme dönemine girmis bir yapi haline dönüsmüs.
                          beyin göcüyle sehri terkedenlerin yerine yeni beyinler de yetismeyince iste meydan böyle küflü beyinli, bilgisiz cahil insanlara kaliyor ve bu da ortaya böyle bir sonuc cikariyor!

Sayet ulüp sike sürecinde kenetlenebilseydi, 2012 de sener gitmeseydi, Iho gelmeseydi ya da en azindan iho secilmeseydi bütün bunlar olmayacakti! O günlerde sener icin kötü laf üretenler bugün Usta icin ayni seyleri dillendiriyorlar.

Yorum

• Başkana tam destek hep destek

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kör kütük muhalifler nereye gitmiş peki?
                              Usta istifa diyenlerden bahsediyorsanız Allah onlarıda ıslah etsin.Ben eleştiriyorum başkan yanlış yapıyor diyorum bıraksın gitsin demiyorum yanlışı eleştirmekle istifaya davet etmek arasındaki farkı anlayın lütfen ama eleştiriye bile tahammül yok

Yorum

• ıhoyu koru korune savunanlardan sonra ustayı aynı sekılde savunanlar turemısler forumda ..ustelık alenen bela okuyorlar ustayı elestırenlere hemde yonetıcı olmasına ragmen forum kurallarını hıce sayarak..elestırıye tahamulunuz yoksa bela okumak yerıne foruma gırmezsınız yonetıcılıgı bırakırsınız olur bıter..yanlıs varsa elbette elestırı olcak kımse usta bırakıp gıtsın demıyor hataları tartısılıyor burada..terbıyesızlıgın luzumu yok herkes haddını bılsın..o bela gun gelır dolasır okuyanı bulur..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X