Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hasan Tüncel ‏<s>@</s>hasantuncel61 <small class="time"> 9 Min.vor 9 Minuten </small> Trabzon, Türkiye
    Trabzonspor'da Ziraat Bankası'ndan çekilecek kredinin bu hafta hesaba yatması bekleniyor.

Kredi suan acik olan borclar icin kullanilacak sanirim?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• borcu borçla kapıyoruz ah iho ah bakalım nasıl ödeyeceksin o hesapları
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hele hele kadron 23 ü geçmesin derse en çok ben sevinirim heralde
        Transferler de kampa yetisme zorunluluğu gelsin bide

Yorum

• Bizim borcun büyük kısmı kısa vadeli ve yüksek faizli. Bu yeni krediyle hem faiz yükü azalacak hem de makul oranda uzun vadeye yayılacak. Uzun vadede bu kredinin alınması Akyazı'nın isim hakkından daha önemliydi bence, ve bu kredinin alınmasında siyasi ilişkilerin ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya konmuş oldu. Siyasetle ilişkiyi mitinglerde otobüs tepelerinde değil profesyonel şekilde yürüttüğün zaman karşılığını böyle almış oluyorsun. İho olsa beyaz tv'de canlı yayında cumhurbaşkanından kredi dilenirdi. Yönetim büyük iş gördü, tebrik etmek lazım.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hasan Tüncel ‏<s>@</s>hasantuncel61 <small class="time"> 9 Min.vor 9 Minuten </small> Trabzon, Türkiye
            Trabzonspor'da Ziraat Bankası'ndan çekilecek kredinin bu hafta hesaba yatması bekleniyor.

Kredi suan acik olan borclar icin kullanilacak sanirim?
            cogu tabiki
            250 milyon diyenler var, bu rakam dogruysa bi kismi yeni takim kurmayada harcanacaktir

benim tek bilmek istedigim faiz orani
            iho zamaninda %12 faizi basari olarak görüyorduk
            ins. usta bunu %6 ya indirebilirler
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 20:43.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kredi çekerek takımı nasıl kurtaracağız bilmiyorum fakat kredinin finans analizini iyice bilmeden yorum yapmak mantıksız.Başkan doğrusunu bilir biz ona güveniyoruz şuan söyleyebileceğimiz tek söz.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kredi çekerek takımı nasıl kurtaracağız bilmiyorum fakat kredinin finans analizini iyice bilmeden yorum yapmak mantıksız.Başkan doğrusunu bilir biz ona güveniyoruz şuan söyleyebileceğimiz tek söz.
                Kücük faizle alinan borclarla büyük faizli borclar kapatilacak ve en azindan onlarin yükünden kurtulacak kulüp.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Kredi büyük ihtimal yeniden yapılanmada kullanıcak borçlar için

başkan altyapı ve 1461 konusunda büyük yanlışlar yapıypr hala sen basından beri eleştiriyorum fakat yanı kafa devam ediyor

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    subat, mart, nisan
                    anlasildigi gibi paralarini aldilar

önce el sikisip sonra sikayet etmek ne demek, bu 2 oyuncu hareketlerinlen iho kadar suclu
                    eger o paralari almissalar baskan hakli. Tam isler yoluna girmis gidip sikayet ediyorsun.

Daha onemlisi baskanin aciklamasina gore bu futbolcular baskanla konusmamis. Zaten kotu niyet buradan belli oluyor. Konusursun yonetimle, parani alamazsin, bir kac ay beklersin, birsey degismez sonra gidersin sikayet edersin. Buna kimsa birsey diyemez. Ama parani almaya baslamissin, baskanin yanina gitmemissin sonra sikayet etmissin. Hele kulubun su durumunda.
                    "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      cogu tabiki
                      250 milyon diyenler var, bu rakam dogruysa bi kismi yeni takim kurmayada harcanacaktir

benim tek bilmek istedigim faiz orani
                      iho zamaninda %12 faizi basari olarak görüyorduk
                      ins. usta bunu %6 ya indirebilirler
                      Yeniden finanslandiriyor takimi. Buyuk bolumu kisa vadeli borclara gidecek. futbolcu paralari, yuksek faizli borclar, odenmesi gereken faizler. Oyle buyuk transfler beklememek gerek.
                      "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Ne Uefa kararıymış arkadaş....

Sanki adam öldürdük bir türlü açıklanmıyor.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• UEFA yine görüşmeye çağırmış 11-12 Nisan'da toplantı var. Bu iş ay sonuna kaldı malesef.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            UEFA yine görüşmeye çağırmış 11-12 Nisan'da toplantı var. Bu iş ay sonuna kaldı malesef.
                            Kredi sözleşmesinin son aşamaya geldiği ve açıklanmak üzere olduğu söyleniyor....

İnşallah bu arada kısa vadeli borçları bir düzene sokarlar....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Beyler twitterdan 4 tane takipciye ihtiyacim var, destek pls [emoji1] 5 olmaz ve olmamali.
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• UEFA'dan Trabzonspor'a Sürpriz Telefon!

Bordo Mavili Kulüp'ün sunumunun ardından kararı bu hafta içerisinde açıklaması beklenen UEFA yetkilileri Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu'nu arayarak son bir görüşmeye çağırdılar.
                                Bu davet Trabzonspor cephesindeki umutları artırdı. Genel olarak yapılan sunumun beğenildiği ve detayların tekrar masaya yatırılacağı şeklinde yorumlanan bu gelişmenin detayları 11-12 Nisan'da yapılacak toplantının ardından netlik kazanacak.
                                Kötü senaryo ise yapılan sunumun ve gösterilen kaynakların ardından Belkalem, Constant ve Sefa konusunda yaşanan gelişmelerin UEFA cephesinde yeniden soru işaretleri oluşturması ihtimali. Bu oyuncuların tavırları Başkan Muharrem Usta'yı sinirlendirmiş, tepki göstermesine yol açmıştı.
                                UEFA'nın yapılacak son görüşmenin ardından kararı ay sonuna kadar açıklaması bekleniyor.

bu benim icin baskanin 4 yillik yeni takip önerisi kabul edildi demektir
                                ek noktalari görüsmek icin cagiriyordurlar

belkalem, sefa, constant olayi sorun olsa cezayi basardilar

12 nisani kim bekleyecek simdi

En son selcuk tarafından düzenlendi; 06.04.2016, 12:11.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X